Incendii la două gospodării din localităţile Troianul şi Călmăţuiu de Sus.

02 Iunie 2015, 11:54 | 2436 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Incendii.

Focul a produs pagube de cca. 25000 de lei Azi-noapte, la ora 00.01, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția pompierilor militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința Elenei L., din localitatea Troianul.

Sosiți la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pompierii militari roșioreni au constatat faptul că incendiul se manifesta violent la acoperișul locuinței, pe o suprafață de cca. 160 mp, la tavanul din două camere de locuit, realizat din scândură și izolat cu vată minerală, la bunurile materiale din interior, respectiv un aragaz, un televizor, un cuptor electric și la o magazie de cereale, pe o suprafață de cca. 80 mp, care conținea aproximativ 2 t de porumb, existând pericolul distrugerii întregii locuințe și propagării la celelalte anexe gospodărești.

Incendiul a fost localizat și lichidat după aproape două ore de intervenție, fiind salvate bunuri materiale de peste 40000 de lei.

Pe timpul misiunii s-a solicitat și intervenția ambulanței SMURD, în vederea acordării primului ajutor și transportarea la spital a proprietarei, care a suferit un atac de panică.

Valoarea pagubelor materiale a fost apreciată la suma de 25 000 de lei.

Cauză probabilă a incendiului: un scurtcircuit produs la instalația electrică a locuinței.

 De la un foc lăsat nesupravegheat, flăcările amenințau întreaga gospodărie

În ziua de 30 mai a.c., la ora 20.17, pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede au fost alertați pe numărul unic de urgență 112 de izbucnirea unui incendiu în gospodăria lui Marin M., din comună Călmățuiu de Sus.

La fața locului au intervenit rapid două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, care au constatat faptul că focul se manifestă la un depozit de furaje, ce conținea peste 2 t de lucernă, existând pericolul propagării la anexele gospodărești și locuința din imediata apropiere.

Militarii au localizat incendiul rapid, focul fiind stins după cca. 40 de minute, în stadiul găsit, fără a se mai produce pagube materiale suplimentare.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 20000 de lei, iar cea a pagubelor la aproape 1000 de lei.

Din primele verificări efectuate la locul evenimentului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, proprietarul a precizat că a făcut în apropierea depozitului de furaje un foc în aer liber, pentru arderea unor resturi vegetale, scânteile ajungând și aprinzând lucerna depozitată acolo.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.