Din ciclul: cum să pierdem o zi de şcoală sau despre forma fără fond. Manifestaţie şi marş antidrog organizat de Prefectură. La Tr. Măgurele, liceenii au mărşăluit pe strada Praporgescu.

30 Mai 2015, 09:00 | 2225 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Mars antidrog la Turnu Magurele.

Instituţia Prefectului Judeţul Teleorman a organizat vineri, 29 mai 2015, începând cu ora 12.00, marşuri antidrog în cadrul campaniei 'Rămâi la fel! Drogurile lasă urme', la care au fost invitaţi să participe toţi cetăţenii judeţului nostru. Evident că la aceste marşuri au participat doar elevi, ei fiind singurii care au putut fi obligaţi să meargă. La Turnu Măgurele, ordinul Prefecturii a fost executat, însă, ca şi la Parada Europei, s-a mai pierdut o zi de şcoală. Prefecta Carmen Dan, dacă tot nu are ce face, organizează campanii. Din nefericire, împotriva şomajului nu face nimic, nici măcar un marş.

Oricum, la Turnu Măgurele, foarte curând, se va organiza un marş al sărăciei, fiindcă aceasta e singura "realizare" a lui Dragnea şi compania în Teleorman. Liceenii turneni, conduşi de viceprimarul F.Cristea, au găsit un nou prilej de distracţie, lucru absolut normal la vârsta lor. Drogurile în Turnu Măgurele nu se eradichează cu marşuri, ci cu măsuri ale Poliţiei, Procuraturii şi Judecătoriei. Mai multe echipaje de poliţie au însoţit marşul, însă cine şi cum distribuie droguri în Turnu nu e o taină pentru consumatori. Doar poliţiştii se prefac că nu ştiu. Această desfăşurare de forţe  arată că, la fel că pe timpul lui Titu Maiorescu, forma fără fond este prezenta în toate activităţile din oraş. Aşteptăm marşuri, organizate de prefecta, şi pentru dreptul la viaţă al balenelor. S-o face, te pomeneşti!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
CocaSiCola pe 03 Iunie 2015, 11:08
#5
haha
habarnistilor. Știți ce este ironic in toată treaba asta ? Ca persoanele care tot apar prin campania asta "antidrog", sunt toți consumatori. Deci ce sa ii invete astia pe copii, cand ei își rup fălcile si nările ? Hai sa fim serioși..
R pe 31 Mai 2015, 17:10
#4
Ziaristilor anonimi
Cine v-a mai scris si articolul acesta de nimic ? Semnati-va cu nume, prenume sa stim si noi sine sunteti.

Parada Europei a fost sambata, nu in timpul scolii.

Si daca ai indicii despre fapte penale, fa-ti c*raj si du-te si denunta-le !! Dar nu stii, de fapt, nimic concret, ci barfe.

franchestain pe 30 Mai 2015, 19:57
#3
sa faca careva cumva un mars sin potriva la tigari si la tuica frate
Amin!
take pe 30 Mai 2015, 12:32
#2
rake,ANAGRAMAT spui???
Vaaaai,cîtă cultură !!!Eu m-am convins.Ia CONVINGE-TE si tu,putin.Asta inseamna sa ai mai multa vacanta decît școală.
rake pe 30 Mai 2015, 10:46
#1
coment
Esti un analfabet si anagramat......mai citeste articolul si convingete;

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.