Dogaru Claudia Ioana, prefect pentru o zi. Din păcate, liceenii se lasă murdăriţi de pesedişti.

30 Mai 2015, 10:00 | 5123 vizualizări | 29 comentarii
Car Universal
Dogaru Claudia Ioana. foto: facebook

Prefectul de Teleorman a anunţat câştigătorul concursului "Fii prefect pentru o zi". Domnişoara Dogaru Claudia Ioana, elevă la Colegiul Naţional Unirea din Turnu Măgurele, o să fie Prefect în data de 2 iunie.

În competiţia lansată de Prefectura Teleorman s-au înscris 20 de tineri care au trimis eseuri pe tema impusă de organizatori. Anunţul referitor la câştigător a fost făcut, ieri, de prefectul de Teleorman, Daniela Carmen Dan. Iată ce a declarat doamna prefect: "Vreau să împărtăşesc cu dumneavoastră bucuria mea şi profit de moment pentru a anunţa public că Ioana Dogaru este tânăra care a câştigat concursul „Fii prefect pentru o zi!” , este persoana care a demonstrat că şi tinerii au drepturi, că şi ei pot contribui la dezvoltarea societăţii, că pot susţine prezentul şi pot construi viitorul. Reprezentanţii mass-mediei locale au decis că eseul Ioanei Dogaru, luând în calcul atribuţiile şi rolul prefectului în teritoriu, este cel ce merită să câştige concursul în care s-au înscris 20 de tineri."

Concursuri aranjate pentru oamenii partidului.

Toate bune şi frumoase, numai că, nu este chiar aşa. Domnişoara "prefect pentru o zi"( Marin Cune a fost "prefect pentru 5 zile") nu este străină de ce înseamnă partidul şi foloasele lui. Dogaru Claudia Ioana are legături strânse cu pesediştii locali, fiind membră în Consiliul Local al Tinerilor Liceeni Turnu Măgurele. Domnişoara prefect semnează articole pe site-urile pesediste, ceea ce spune destul de multe. Cuvintele mari ale doamnei Daniela Carmen Dan se transformă în: tinerii au drepturi, numai dacă au relaţii. Concursul de eseuri este o minciună super-gogonată cum sunt toate concursurile aranjate pentru oamenii partidului. Pesediştii murdăresc tinerii, însă nici tinerii nu sunt chiar aşa de curaţi cum vor să pară.

Citeste si: Scandalos: Un beţivan, subprefectul de Teleorman, a reprezentat cu mândrie Guvernul României la ceremonia publică dedicată Zilei Independenţei la Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (29) Adaugă comentariu
M pe 13 Iunie 2015, 19:08
#29
Nu știți nimic!
Claudia nu are legătură cu politica... Este o eleva foarte bună, învață mult chiar dacă nu vrea să lase să se observe. A obținut două mențiuni speciale la olimpiada națională de chimie, este destul de competentă intelectual vorbind.
scuba su pe 12 Iunie 2015, 16:19
#28
de ce apare asta unde e locul stirilor...???
sick rolleyes big surprise wink cheese grin tongue wink gulp ohh red face angry cool smirk cool smile cool grin cool mad excaim snake vampire cool cheese
\n
\n
\ncate .... au intrat in ea ca sa ajunga acolo???
jean pe 10 Iunie 2015, 17:27
#27
SUNTEM UN ORAS DE PROSTI SI NESPALATI
IN ORASUL ASTA SUNT COPII EMINENTI CARE NU APAR IN PRESA
\nDIN MOTIVE PE CARE CU TOTII LE STIM..SI ACUM APARE UN RAHAT DE CONCURS DE BELIT P..A LA URS LA CARE CASTIGA ASTA SI CE..
\nCUNOSC COPII CARE AU FOST SI LA 3,4 OLIMPIADE NATIONALE INTR-UN SINGUR AN SI SUNT TOTAL IGNORATI..SA NE FIE RUSINE
\n
\n
\n
\nPRIMARUL SE LAUDA CA DA BANI LA SPORTIVI..S-MI SUGA P..A SI EL SI SPORTIVII ..L A OLIMPICII ADEVARATI CARE CHIAR INVATA NU DA NIMIC.. excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim excaim
mihai pe 04 Iunie 2015, 14:44
#26
domnisoara?=))
nu mai este domnisoara de la 16 ani. Se stie cine a fost primul.
ds pe 03 Iunie 2015, 20:17
#25
ds
Da,a intrat cu media 10, dar de ce acum nu mai are 10 pe linie? ce o tineti atata in brate?!? e proasta
Elev pe 03 Iunie 2015, 16:48
#24
rusinee
daca era asa desteapta se remarca prin altceva. sunt multi olimpici de care am auzit care nu se dau in spectacol cu politica. Dragnea stie cum sa aiba grija de ea. doar are nevoie de ceva proaspat cand iese din inchisoare
cineva pe 03 Iunie 2015, 16:43
#23
Prostie la superlativ
Daca stie de la cine sa o ia, va ajunge departe "domnisoara"
LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL ! pe 03 Iunie 2015, 00:19
#22
LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL !
LA PUSCARIE CU TOT PSD-UL !



NU VA MAI SUPORTA LUMEA !



MARS, JAVRE IMPUTITE DE 2 LEI. LASATI LOC ALTORA CARE VOR FACE CEVA PTR ORAS, JUDET, TARA . POPULATIE !
I pe 02 Iunie 2015, 19:00
#21
Aberatii!
Tanara NU face parte din niciun partid politic si este DOAR castigatoarea unui conc*rs. Nu mai vorbiti prostii daca nu stiti! cum a castigat ea, asa puteau castiga si copiii sau nepotii dumneavoastra! Si nu cred ca va convea sa auziti despre copiii vostri asemenea luc*ri cum au fost spuse aici!
eu pe 02 Iunie 2015, 15:15
#20
Stie cineva daca mai e domnisoara?
LA ce "distinse" dive locale, ajung in politica, cu o cariera indelungata in domeniu, nu m-ar mira ca realitatea sa fie alta. Mai ascunsa si mai perfida...
o pe 01 Iunie 2015, 22:10
#19
u
e valabila bunaciunea
R.D pe 01 Iunie 2015, 17:22
#18
Vă doriţi să fiţi şomeri?Ţineţi aproape de Dragnea
Of,Leonidas!Eşti certat cu gramatica..... Vezi cum stai cu "trebuii" ăla.Ai început să-ţi dai cu părerea despre ce se întâmplă în alte ţări.Acolo,politica o fac oamenii cu bani,din buzunarul lor.La noi,politica o fac hoţii.Ce avere avea Dragnea înainte de a intra în politică şi ce avere are acum ?Grav este pentru tinerii teleormăneni,că au ca modele nişte borfaşi,nişte mafioţi îmbogăţiţi în urma furtului din banul public,al contractelor cu statul.Unii care din patru în patru ani,inventează câte o pomană,pentru a-i prosti pe cei cu puţină materie cenuşie.Este dureros că tinerii nu realizează că trăiesc în miezul sărăciei.Da,teleormăneni,trăiesc într-o sărăcie cum nu s-a mai întâlnit niciodată în acest judeţ."Graţie" jupânului Dragnea,"ctitorul" milionului de loc*ri de muncă,eterna minciună,cu care iese în faţă,la fiecare campanie.Dacă mai are cineva încredere în acest hoţ mincinos,ori nu gândeşte,ori îi place să şomeze. ACESTA ESTE VIITORUL CLĂDIT DE DRAGNEA,ŞOMAJUL. VI-L DORIŢI ?
Leonidas pe 01 Iunie 2015, 12:27
#17
Pt.,,alti elevi''..
Ti se par celelalte partide ca sint mai breji decit PSD.?.Si alte tari fac lucruri de astea.Nu sint de acord ca tinerii sa fie tinuti departe de politica..,cine ar trebuii tinuti,,aproape'' atunci in viziunea ta?..
gigi pe 31 Mai 2015, 18:04
#16
articole
Daca semna articole pentru voi,era in regula ?
un cetatean pe 31 Mai 2015, 16:42
#15
Doamnei Peefect Daniela Carmen Dan
Sunt lucruri mult mai importate de rezolvat doamna prefect.

Loc*rile de munca promise,reducerea somajului(Teleormanul este pe locul 1),realizarea canalizarii in mediul rural,etc

noi pe 31 Mai 2015, 12:27
#14
pentru toti
PSD pdl pnl aceiasi mizerie
Alti elevi pe 31 Mai 2015, 10:48
#13
P.S.
Toate aceste titluri si merite obtinute pe la olimpiade judetene,nationale sau internationale,nu te recomanda pentru a intra in Politica Dimboviteana,pe usa din fata.Nu cred ca este o mindrie,faptul ca ai fost,doar pentru o zi prefect.Sint lucruri mult mai importante de facut pentru tinerii buni din Romania.
Alti elevi pe 31 Mai 2015, 10:33
#12
pt.dn-ul x,Leonidas si altii ca ei
Ce fel de conc*rs este asta??Care sint criteriile de selectie,ce reprezinta pentru invatamintul liceal cistigarea unui astfel de conc*rs,si nu in ultimul rind,care este finalitatea unei astfel de mascarade?Cui foloseste??Daca vreti un invatamint c*rat si performant,separati-l odata pentru totdeauna de politica.Tinerii care reusesc cu adevarat in viata,stau departe de aceasta mizerie numita politica.Nu reusim sa invatam suficient de mult din experienta nefasta in care am fost bagati de catre PSD.
Un taran pe 31 Mai 2015, 08:58
#11
Anonim
Copiii nu trebuie atrasi in politica de timpuriu. Trebuie ajutati sa invete, sa se formeze. Insa si voi administratorii acestui site, da factura PDL-ista ati uitat ca ati pus tara pe butuci in perioada cat atiu guvernat. Asa ca nu-i mai judecati pe altii, mai ales pe copii. Intindeti-le mana, daca puteti oferiti-le burse, nu critici care sa-i desc*rajeze in a mai face ceva in viata. Fiti mai echilibrati in a mai pune pecetea rusinii pe fruntea unor copii nevinovati!
apolitic pe 31 Mai 2015, 07:26
#10
parerea mea
Faptul ca functia de prefect este una politica,arata clar implicarea PSD-ului in viata elevilor.De ce nu a avut loc un conc*rs cu tema: "Diriginte pentru o zi " ? Este grav ca tinerii se lasa in continuare dusi de nas,avand in vedere situatia din judetul Teleorman,care a ajuns pe primul loc in topul saraciei.Uitati-va dragi tineri la orasul in care traiti.Turnu Magurele este aproape mort,nu se face nimic pentru mentinerea lui in viata.Milionul de loc*ri de munca despre care mintea Dragnea in campaniile electorale,s-a transformat in un milion de someri.In loc de "Prefect pentru o zi", conc*rsul ar fi trebuit sa se numeasca "Salariat pentru o zi ". Dar sigur nu s-ar fi putut desfasura sub acest titlu,pentru ca,nu gaseati loc de munca nici macar pentru o zi.Asta trebuie sa va dea serios de gandit.Nu va mai lasati orbiti de mafiotii condamnatului Dragnea,care au distrus tot ce mai era in acest judet.Este in joc viitorul vostru.LOCURI DE MUNCA,DRAGNEA ! ASA MINTEAI IN CAMPANIA ELECTORALA.
Leonidas pe 31 Mai 2015, 01:27
#9
Tinara e eleva eminenta nu trebuie blamata,din contra! laudata..
Daca vreti sa atrageti tinerii, trebuie sa nu mai faceti greseli grave ca atunci cind ati fost la guvernare, scoli,spitale inchise,politia rurala desfiintata,taieri din salarii de 25%, efectiv de 40%, asta a provocat criza in Romania.Daca nu invatati din greseli e grav,ce faceti ca romanii sa aibe incredere in voi?
R pe 30 Mai 2015, 23:33
#8
Sa va fie rusine !
Sunteti un site de nimic, ce va scrieti singuri comentariile murdare. Aveti vreun drept sa luati fotografia fetei sibsa o folositi ?? Nu, nu aveti! Sunteteti doar impostori fara caracter !
Rusine pe 30 Mai 2015, 21:51
#7
amestecatii
Rusine amesctecatilor adica aia care au taiat salarii si aia de ati golit bugetul tarii la cea mai mare crestere economica a romaniei ! Rurine PDL vopsit cu PNL, amestecatii sula cu prefectura, va legati de un copil pentru mizeria voastra lupta politica prin negativism si dezinformare!
NEC pe 30 Mai 2015, 18:18
#6
atentie
Aceasta forma de a atrage tinerii de partea lor nu este decat o masca pentru alegerile din 2016..asadar atentie...scoala beretelor rosii functioneaza ..si mult mai bine decat ne asteptam..bravo lor pentru viziunea de partid..dar cu noi cei ce stim toate dedesubturile lor nu merge..acesti comunisti nu vor mai reusii sa spele creiere..copii nostrii vor pricepe intotdeauna ca sunt folositi si manip**ati...

Me pe 30 Mai 2015, 16:39
#5
Claudia Dogaru
Fotografia alăturată demonstrează că,tânăra ştie cum să ia poziţie.La fel va sta şi pe scaunul de prefect? Cred totuşi că,nu a început cum trebuia. Cătălina şi-a făcut debutul prin dansul din buric în jurul lui Dragnea. Şi a ajuns în parlament..... Stimată domnişoară,dacă vrei să reuşeşti,ai grijă pe ce picior dansezi !
R.D pe 30 Mai 2015, 16:27
#4
bocitoarele PSD-iste
După condamnarea lui Dragnea,PSD-ul a reactivat bocitoarele de serviciu.Toţi baronii PSD-işti fraţi întru hoţie,s-au solidarizat cu jupânul Teleormanului,deşi cu o lună înainte de pronunţarea sentinţei în dosarul referendumului,singuri şi-au votat rezoluţia care prevedea excluderea din partid a celor condamnaţi.Dragnea este o excepţie.Excepţia care întăreşte regula că,la PSD,statutul este încălcat,în funcţie de influenţa condamnatului.Aşa funcţionează la PSD,mentalitatea hoţilor care controlează partidul.Dulăii gen Dragnea şi Şova,reprezintă exemplul cel mai elocvent de muşamalizare şi apărare a hoţilor.
elev pe 30 Mai 2015, 16:11
#3
de la Unirea
Implicare în politica PSD-istă a tinerei domnişoare este cunoscută.În c*rând,va începe spălarea creieraşilor ei,care vor deveni roşii.
domnul x pe 30 Mai 2015, 15:35
#2
De ce..?
De ce va luati de acest copil, fara macar sa il cunoasteti? Cand vine vorba de criticat, toata lumea e buna. Aceasta fata este una dintre elevii cu care Unirea poate sa se mandreasca. Cu siguranta ati uitat ca a intrat cu media 10 la liceu..Cu siguranta ati uitat ca a adus orasului nostru mentiuni de la doua editii ale olimpiadei nationale de chimie.. Toate lucrurile bune se uita, normal.. si acum voi o criticati doar ca a castigat un conc*rs pe care il putea castiga oricine altcineva.
Sigismund pe 30 Mai 2015, 12:51
#1
Un judet cu multi prefecti
Tanara e cumva ruda cu militarul sindicalist Dogaru?Si dupa ce-o sa fie,,Prefect pentru o zi,,ce va deveni,noua secretara a lui DRAGNEA?O,HO,HO,HO!Sa fie foarte atenta,sa nu ia si ea tot cu suspendare.Sau poate cu executare.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.