Hagi, Mutu şi Balaci vor juca, la 1 iunie, un meci caritabil pentru copiii defavorizaţi din Teleorman.

29 Mai 2015, 00:05 | 2083 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Gheorghe Hagi.

 Evenimentul este organizat de Societatea Academică a Științelor Comportamentale din România și Ambasada Italiei la București, și va avea loc de la ora 19,00, la Sala Floreasca din Capitală.

În cadrul unei conferințe de presă, organizatorii au anunțat, joi, că meciul se va disputa între gloriile fotbalului italian care au câștigat Campionatul Mondial, ediția 1982, și gloriile fotbalului românesc.

''Ne bucurăm că în cadrul Festivalului italian din România, alături de evenimente artistice, avem și un moment de fotbal în care nume mari din Italia vor avea un meci amical cu glorii ale fotbalului românesc'', a declarat Diego Brasioli, ambasadorul Italiei în România.

Festivalul italian are loc în mai multe orașe din țara noastră, cu ocazie sărbătorii naționale a Italiei din 2 iunie.

Gabriela Iorgulescu, președintele Societății Academice a Științelor Comportamentale din România, a arătat că evenimentul are un caracter caritabil, încasările rezultate în urma acestui meci urmând a fi destinate construcției unor structuri sociale și medicale, dedicate copiilor defavorizați, în județele Covasna și Teleorman.

La întâlnirea cu jurnaliștii au fost prezenți atacantul Adrian Mutu și fostul fotbalist Ilie Balaci.

Ilie Balaci a spus: ''Mulțumesc pentru invitația de a participa la acest eveniment. Dacă este vorba despre copii, trebuie să ne implicăm. În plus, vom avea ocazia să îi revedem pe foștii campioni mondial la fotbal, cu care pot să spun că sunt prieten. Sper să fie mulți spectatori în sală''.

Adrian Mutu a arătat: ''Mă bucur că am posibilitatea să fiu prezent la un eveniment dedicat copiilor. Cred că o să fie multă lume în tribune. Sper să ne distrăm și să facem un spectacol frumos''.

Printre vectorii de imagine care sprijină acest demers sunt personalități din lumea sportului precum Nadia Comăneci și Ilie Năstase. 

Ca o concluzie, putem spune ca Teleormanul a ajuns un judet din lumea a treia.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Banel Nicolita pe 31 Mai 2015, 14:58
#2
3 ANI-in ce perioada?
Bai Simon,pai daca tu,esti,,get pe get,,ardelean,atuci,eu sint jet pe skyjet dobrogean.Hai ca-mi place,ai ajuns sa lauzi o adunatura alcatuita in majoritate de puturosi si betivi spalati foarte bine pe creieri.Cum de au ajuns copiii acestor,,gospodari si cu bun simt,,sa traiasca din pomana strinsa de niste sportivi?
simon. pe 30 Mai 2015, 11:07
#1
oare...?
Stimati oamneni nu mai subestimati aceasta zona din Romania, e un loc frumos cu oameni minunati, parerea unui ardelean get pe get.am locuit la Turnu Magurele 3 ani...si pot sa spun ca am avut parte sa cunosc oameni foarte cumsecade omenosi si gospodari cu bun simt si mult respect..repet respect aceasta zona a Romaniei si as vrea ca situatia acestui judet sa redevina la intreaga lui valuare ....cu respect ...salutari din Diaspora.......
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.