Membrii clanului Zarnaianu au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Care era modul de acţiune al infractorilor!

29 Mai 2015, 00:20 | 3587 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Politia aresteaza, mai devreme sau mai tarziu, infractorii. Clanul Zranaianu este in arestul IPPJ Teleorman.

Furturile care au speriat orasul Turnu Măgurele se pare că se vor micşora, autorii celor mai multe dintre ele  fiind arestaţi. Clanul Zarnaianu a ajuns la închisoare, chiar dacă, la un moment dat, se părea că are imunitate.

Cei trei membri ai clanului, Sanda Dumitru zis Caminaru, Sanda Petre zis Ambasador şi Stan Cristinel, zis Tezaur sau Dezaur, sunt arestaţi pentru 30 de zile. Judecătoria Turnu Măgurele a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele de luare a măsurii arestării preventive, începând cu data de 28 mai 2015 şi până la data de 26.06.2015, inclusiv.

Modul de actiune al infractorilor

Cum operau hoţii care au înspăimântat cartierul Măgurele şi o parte din firmele din oraş? Ţiganii au trecut de la furtul fierului vechi de la fosta IME la cel al bunurilor din locuinţe şi birouri. Atunci când dădeau lovitura la o firmă, având în vedere că există câini de pază peste tot, infractorii foloseau următorul mod de lucru: unul dintre ei mergea în spatele curţii firmei respective şi, printr-un zgomot făcut cu diverse obiecte de metal, atrăgea câinii. Ceilalţi, cu cagule, rangi si bâte de lemn, forţau intrarea în birouri şi furau toate lucrurile de valoare. Dacă vreun paznic avea ghinionul să se opună, era lovit şi hoţii fugeau. Aşa au operat infractorii la firma Ideal Com SRL, însă nu au reuşit să fure prea multe. Modul de operare l-au utilizat şi la alte furturi de la firme şi de la cetăţeni. Acum, când, în sfârşit, hoţii sunt în arestul IPJ Teleorman, oraşul o să respire mai uşurat.

Citeste si: Senzaţional!!! Poliţiştii turneni au prins unul dintre cei mai periculoşi infractori din zonă!

 

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
maru alu donica pe 10 Iunie 2015, 19:39
#11
ti**nii
Suntem smecherii dativa in plm de romanii prostii ce suntetii ca oti cum nu au cum sa ne prinda pe noii ia prins pe astia ca sunt prostii dar pe tata nu au cum sa il prinda ca e smecher e pe mana cu primaruu mancaiati ouale lu donicaa ..ca pe asta nu il mai ia nimenii uuu coruptilor .. Asi fi vrut din tot sufleul sa cada pe mana lu donica vrun copill la vrun om din politie sa vedetii pe pielea voastra cum ee .... Luatii masurii ...ca da banii cu dobanda lu edy manica cel mai corupt gabor ..luatii..
info corecta pe 31 Mai 2015, 11:52
#10
Zarnenii nu mai au scapare
Se pare ca politia, Biroul de Investigatii Criminale, condus de Stochita Nelu, sub coordonarea proc*rorului Badoi Iulian, au reusit, in sfarsit, sa,, starpeasca,, acest grup de ti**ni vare speriasera orasul prin furturile si talhariile comise. Vorbim de un efort sustinut al politistilor si proc*rorilor, nopti nedormite, activitati specifice, care au dus la probarea mai multor infractiini. Vorbim de 3 mandate de arestare emise pe numele ciorilor. Este de laudat!
Verde romanesc pe 30 Mai 2015, 10:20
#9
Fara KIORI
TZIGANII!!!!Blestemul acestei tzari!!!!Infractori mizerabili, oameni fara caracter, sa nu li se mai spuna rrom (aproape roman!!!), ci TZIGANI!Asta sunt, nu???
marcel pe 30 Mai 2015, 02:11
#8
alte ciori periculoase
domnilor va rog sa luati masuri si impotriva proxenetilor acestea sunt urmatori mirea emilian zis manix, belciug dragos zis elvis, impreuna cu copii lui si multi alti., etc. impotriva astora de ce nu ea nimeni niki o masura ? vreu sa apara rezultate.
franchestain pe 29 Mai 2015, 22:28
#7
nu va buc*rati frate cai devreme
ca ciorile scapa pe parai,ca cascavalu vorbeste frate si degeaba aresteaza militia ciorile cai scapa vro gigodie de judecator ca canalile de tip ca cioara are pile la tribunale chiar si la capitala frate.La carcera cioroilor cacoloi locu la animale nu paci pintre noi .Amin!
VEDETI CUM FACETI SA LE INTOCMITI SI NISTE DOSARE PTR AMENINTARE SI ULTRAJ pe 29 Mai 2015, 18:43
#6
VEDETI CUM FACETI SA LE INTOCMITI SI NISTE DOSARE PTR AMENINTARE SI ULTRAJ
VEDETI CUM FACETI SA LE INTOCMITI SI NISTE DOSARE PTR AMENINTARE SI ULTRAJ(AMBELE PENALE)



DOAR ASA SA INVETE CA TOT CE SPUN POATE FI FOLOSIT IMPOTRIVA LOR. POATE SE MAI PRICOPSESC CU CATIVA ANI PE LANGA CE OR SA PRIMEASCA.
amicul pe 29 Mai 2015, 17:49
#5
zarnaienii
felicitari! cat de periculosi erau acesti infractorio stiu toti cei care locuiesc pe magurele!furau tot ce le iesea in cale,spargeau masini,gentile femeilor,totul!niste bestii fara pic de inima!niciodata nu e prea tarziu dar daca dupa arestul preventiv li se va da drumul atunci ne meritam soarta!
magurean pe 29 Mai 2015, 15:40
#4
BRAVO
Ca si ceilati comentatori imi exprim si eu sincerul respect pentru politistii turneni. Dar, domnilor, nu va culcati pe lauri ca pe Magurele sunt milioane de gindaci negrii, care acum se ridica si ne invadeaza casele. Frati magureni, hai sa facem front comun, sa ajutam politia sa scapam si de astia, ca si de Zarnaieni. Zau ! Ce ziceti, am dreptate ?
nebunusatului pe 29 Mai 2015, 08:50
#3
FELICITARI
...nu cred ca au ramas multe case nesparte de acest clan ...putrezilear oasele la pirnaie ...un timp o sa stam si noi linistiti pina Salvator isi gaseste altii...CIND IL RIDICATI SI PE EL?
x pe 29 Mai 2015, 08:48
#2
BRAVO POLITISTI
FELICITARI DOMNILOR POLITISTI, meritati toata stima si respectul intregului oras ...venile-ar numele sa le vina de nenorociti ...totusi mai exista si talp[a iadului pe nume SALVATORUL asta ca sa fie tot tacimul ..el ai coordoneaza pas cu pas pe acesti majori si minori ...si pina nu il duce-ti tot nu vom avea loinbiste deplina pentru ca isi va racola alti supusi ...

mda pe 29 Mai 2015, 08:16
#1
la
la firma Ideal com adica la fier vechi n-au apucat decat sa ia banii din automatul de cafea pentru ca nimeni nu era nebun sa lase banii in cartierul indienilor
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.