Atenţie pe cine primiţi în casă! Doi ţigani din Buzescu au înşelat 5 bătrâni.

28 Mai 2015, 00:10 | 3311 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cei doi teleormaneni au fost arestati de Politia Targu Jiu.

Au ajuns după gratii după ce au înșelat mai mulți bătrâni!

Doi bărbaţi din judeţul Teleorman, bănuiţi de crearea unei grupări infracţionale specializată în comiterea de înşelăciuni şi furturi pe raza mai multor judeţe, au fost reţinuţi de poliţiştii gorjeni. Cei doi bărbați, în vârstă de 44, respectiv 47 de ani, ar fi săvârşit cinci infracţiuni de înşelăciune şi una de furt calificat pe raza judeţelor Gorj, Dolj, Călăraşi şi Ilfov. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Gorj au identificat doi bărbaţi, de 44 respectiv 47 de ani, ambii din comuna Buzescu, judeţul Teleorman, bănuiţi de crearea unei grupări infracţionale specializată în comiterea de înşelăciuni şi furturi pe raza mai multor judeţe. În urma cercetărilor s-a descoperit că aceștia abordau persoane vârstnice din mediul rural cărora, sub pretextul că au fost trimişi de rudele lor, le percepeau diferite sume de bani pentru achitarea unor aşa-zise diferenţe din preţul de achiziţionare al unor bunuri.

Cei doi bărbați au fost prezentați în fața magistraților de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj cu propunere de arestare preventivă. Aceștia au declarat că regretă faptele comise.Prejudiciul cauzat prin desfăşurarea acestei activităţi infracţionale este de aproximativ 15.000 de lei. Mai mult, cei doi bărbaţi au fost surprinşi în flagrant delict când au comis două tentative la infracţiunea de înşelăciune pe raza localităţii Albota, judeţul Argeş. Dacă vor fi găsiți vinovați, bărbații riscă să ajungă după gratii.

sursa:radiotargujiu

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
africanii pe 06 Iunie 2015, 05:59
#2
turnu cu stiri..
De la a fi arestati si pana la aplicarea unei pedepse, este cale foarte mare de parc*rs, asa ca nu trebuie sa facem valuri inainte de sntinta...Se cunosc foarte bine metodele ce urmeaza : angajarea unor avocati, si imediat li se gasesc diverse "boli inchipuite",cum ca nu suporta detentia(le vine rau de la aerul din arest)....hai sa fim seriosi.... poate primesc vreo marire de salariu, sau vreo avansare in functie....
Leonidas pe 28 Mai 2015, 12:50
#1
Turnu cu stiri..
,,Pacatele tineretii''...Se gasira si astia de la politie sa aresteze doi tineri, care inselau oameni in varsta...ce politisti rai ! (cind isi fac treaba..)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.