Velica Mircea, primarul comunei Izbiceni, se află în stare de incompatibilitate.

27 Mai 2015, 00:02 | 3521 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Mircea Velica

Incompatibilitate, conflict de interese administrativ și penal, fals în declarații, infracțiuni asimilate faptelor de corupție - 22 foști sau actuali aleși locali

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, existența conflictului de interese de natură administrativă și penală, fals în declarații sau indicii privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate faptelor de corupție în cazul a 22 foști sau actuali aleși locali (opt primari, doi foști primari, cinci viceprimari, cinci consilieri locali și doi foști consilieri locali).  Printre alesii locali gasiti incompatibili se afla si primarul din Izbiceni, Velica Mircea.

VELICA MIRCEA — Primar al Comunei Izbiceni, Jud. Olt

INCOMPATIBILITATE

Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 13 august 2009, întrucât deține, simultan cu funcția de primar, și calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul VELICA L. MIRCEA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. g) din Legea nr. 161/2003.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
. pe 01 Iunie 2015, 17:46
#8
.
Omul asta are doua fete cumva?
marian pe 30 Mai 2015, 23:31
#7
velica si golgojan
acesti oameni merg pe principiu dai si fugi.sau mai bine zis fura azi ca maine nu stii daca mai poti. Rog administratorul sa faca o ancheta despre cum a fost pusa o directoare analfabeta,gradinareasa de meserie, in fruntea scolii generale din Izbiceni doar pt a semna niste contracte halucinante cu privire la reparatia scolii. Despre modul cum s-au cheltuit banii comunei pt ai favoriza lui dima floricel anumite investitii sau despre cum si-a luat vasile golgojan duba de un miliard de pe urma unui contract de canalizare si unul de iluminat public. spatiile comerciale a le lui mircea velica sunt dobandite ilicit si reprezinta aproape 80% din centrul izbiceniului. Rog sa se scoata la lumina marginalizarea lui MARIAN PURCEA din functiile de conducere ...luatii un interviu si veti afla multe de la un om vertical.

TOY pe 30 Mai 2015, 23:20
#6
D N A -UL doarme????? sau e corupt si el?...
TOATE SPATIILE COMERCIALE DIN CENTRUL IZBICENIULUI SI NU NUMAI SUNT ALE LUI MIRCEA VELICA DIRECT SAU INDIRECT PRIN NEAMURI SAU PRIETENI. CEI MAI MARI ESCROCI AI COMUNEI IZBICENI ..MIRCEA VELICA,DIMA FLORICEL SI VASILE GOLGOJAN.
skol pe 29 Mai 2015, 22:05
#5
mai sunt si altii
Ati uitat de viceprimarul BOBE MIHAITA de la Segarcea Vale,destituit pentru incompatibilitate??? E in continuare in primarie,sfidand justitia!!!!
Ginu pe 28 Mai 2015, 14:00
#4
invatator
eu am fost la fisa si face o m..e cum nici nevastamea nu face ..
Jijel pe 28 Mai 2015, 12:01
#3
Cristina Velica
cica face fiesa lu domnu'primar, o m**e de zile mari ! asta dupa ce bea 2 3 tuici :D
Nae sin Moldoveni pe 27 Mai 2015, 18:46
#2
Un primar pacatos
Un neispravit acest primar.

Ce a facut pentru locuitorii din Izbiceni???????
www pe 27 Mai 2015, 12:41
#1
xxx
raspberry
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.