Păcatele tinereţilor: un tânăr din Turnu Măgurele a fost condamnat la o amendă de 2000 de lei pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

27 Mai 2015, 00:03 | 2718 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Judecatoria Turnu Magurele.

Conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului este o infracţiune care pune în pericol nu numai viaţa celui care încalcă legea, ci şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Majoritatea celor care cred că "una mică" nu strică, chiar dacă sunt la volan, sunt tineri. Un asemenea tânăr, Staicut George, în vârstă de aproximativ 22 de ani, a crezut că mâna legii nu-l va ajunge dacă a consumat ceva alcool. Iată că Poliţia Rutieră l-a depistat în trafic şi tânărul şofer a ajuns în faţa unui complet de judecată.

Pentru fapta sa, Staicut George a fost condamnat de Judecătoria Turnu Măgurele " la pedeapsa amenzii în cuantum de 2000 lei (200 zile amendă x 10 lei /zi amendă), pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului. Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art.63 Cod penal şi art. 64 Cod penal, privind înlocuirea pedepsei amenzii cu închisoarea, respectiv cu prestarea unei munci nerenumerate în folosul comunităţii. " Cam mult pentru o nesăbuinţă tinerească, însă credem că e o pedeapsă care va da de gândit celor care mai comit asemenea infracţiuni. Popularizarea unor asemenea pedepse este o metodă de a îi face pe cei care se simt zmei la volan după ce consumă băuturi alcoolice să nu mai creadă că vor scăpa nepedepsiţi.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
johnny pe 29 Mai 2015, 19:01
#5
pacat prt ce a facut ..
asta e.. trebuia sa se gandeasca de 3ori inainte sa se urce la volan, mai ales k el consumase alcool.. ma mir, si ma intreb..??!! dak el a primit sentinta amenzii de 2000 lei, ce ar primi un om, in aceeasi situatie ca a lui..+ k ar omori si pe altcineva?? vreau sa aud si sa se respecte legile astea aspre !!!
Mda pe 29 Mai 2015, 17:22
#4
DNA
Mai duceti-va reaq de ratati astia cu trebuia sa faca puscarie .... mars in p**a mea in cotetul din care incercati sa va tarati, mare lucru frate nici macar nu a lovit pe cineva sau ceva !
daaaaaa pe 27 Mai 2015, 23:54
#3
asa eeee
La puscarie cu ei.nu amenda penala smile))
Leonidas pe 27 Mai 2015, 12:42
#2
Cind legea e egala pt. toti
Voi scrieti ca e,,cam mult''?Eu zic ca e putin!.Astia care beau si se urca la volan comit accidente,daca s-ar omori numai pe ei,nu mi-ar pasa dar omoara oameni nevinovati.Dar poate da vreunu' din astia de beau la volan peste voi cu masina pe trecerea de pietoni, si numai asa o sa ganditi si voi normal..
ion pe 27 Mai 2015, 07:07
#1
ion
10 ani de puscarie trebuia sa ia ca astia ne iau viata si ne lovesc cu masinile
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.