Traseul corupţiei: SC WFA SRL primeşte contracte cu Primăria Turnu Măgurele. Fiul lui Liviu Dragnea primeşte cadou renovarea unei case la Turnu Măgurele. Piscină cu jacuzzi pentru fiul fostului vicepremier.

27 Mai 2015, 00:04 | 3551 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Fosta Casa Partidului, locuinta de serviciu a lui Stefan Valentin Dragnea.

Fostul vicepremier şi actual condamnat la închisoare cu suspendare, Liviu Dragnea, are mari probleme în a  ascunde legăturile de tip mafiot din cercul afaceriştilor conduşi de dumnealui.

În ultima perioadă, Liviu Dragnea a lăsat acasă orice precauţie şi l-a împins pe fiul său, Ştefan Valentin Dragnea, la conducerea afacerilor din zona Turnu Măgurele. Societatea agricolă Tel Drum şi SC Grand Siloz Liţa sunt unităţile unde prinţişorul îşi face apariţia aproape zi de zi. Cum era de aşteptat, fiul lui Dragnea trebuie să verifice la ore din  zi şi noapte activitatea muncitorilor, mai ales că, e un secret public, se fură destul de mult. Stoparea acestor furturi şi o mai bună organizare l-au făcut pe L.Dragnea să-i ordone fiului său să rămână la Turnu Magurele zi şi noapte. Cum fiul lui L.Dragnea nu putea locui într-o cameră de hotel, nci într-un apartament oarecare, s-a găsit soluţia.

Pe dealul Banciu, la vreun kilometru de Turnu Măgurele, într-o locaţie paradisiacă, se află o vilă, numită Casa Partidului, acolo fiind unul din cuibusorurile de nebunii ale nomenclaturii comuniste din Teleorman.

Această casă, cumpărată mai întâi de Dragnea, a fost trecuta firmei Tel Drum. În această casă locuieşte, când trebuie să rămână mai multe zile în Turnu, Ştefan Valentin Dragnea. Pentru înaltul oaspete s-au făcut multe pregătiri, casa fiind renovată total, construindu-se chiar şi o piscină dotată cu jacuzzi.

Cine credeţi că a plătit pentru aceste renovări şi piscină? Da, o firmă din uriaşul imperiu economic al lui L.Dragnea. E vorba de SC WFA Turnu Măgurele, condusă de Ion Florian, despre care se spune în unele cercuri că ar fi fratele vitreg al fostului vicepremier. Frate, frate, dar contractele cu bani publici ale acestei firme sunt legate de Liviu Dragnea, astfel că există un circuit al mitei: bani publici (MDRA, Primăria Turnu)-WFA-piscină pentru fiul lui L.Dragnea. DNA ar avea de lucru în zona Turnu Măgurele cât pentru un an în alte judeţe. Credem că nu e departe ziua când toată încrengătura de tip mafiot construită de Liviu Dragnea va fi dată în vileag.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
mary pe 21 Decembrie 2016, 13:29
#9
talharul rosu
cel mai mare mincinos al tarii ceausescu afost un fleac
pesedistii din tr. magurele pe 13 Iunie 2015, 23:33
#8
firma lui ion florian este in legatura cu mafia
Ne-am dat seama de mult ca acest Ion Florian,nu putea sa fure bani europeni fara aprobarea primariei. Deci, sunt multe persoane implicate in furt calificat:fostul si actualul primar,si nu se mai pot retrage, pentru ca au bagat mana pana la gat. Si toti baronii, incepand cu teldrum,asociatiile lui Dragnea,ion florian,simionescu,eli,vladut,si toata gasca din primarii.
ASA STA TREABA ! pe 28 Mai 2015, 17:56
#7
PAI HAI DEH !!!
CINE TAIE SI SPANZURA IN TOT JUDETUL !?!



TOT CE INSEAMNA INSTITUTII LA NIVEL JUDETEAN SUNT SUB CONDUCEREA DRAGNEA !!!



DE ACEEA TREBUIE SA INTERVINA BUCURESTIUL LA NIVEL LOCAL !
ALOOO DNA-UL ??!? pe 28 Mai 2015, 17:44
#6
MAI POFTITI PE LA TURNU MAGURELE !!!
VA PUTETI LUA VACANTA DUPA CE TERMINATI DE CUTATAT LEPRELE PSD SI FIRMELE DE SPALAT BANI aka TEL DRUM - GRAND SILOZ LITA - ROMCIP SALCIA !
eu pe 27 Mai 2015, 23:57
#5
ceva e ciudat
Prost sa fii si tot știi cine e in spatele Teldrum. Întrebare, cum de SRI nu știe? Cred ca trebuie anunțat Buc*reștiul.
Popa Nectarie pe 27 Mai 2015, 18:59
#4
TOTUL SE POATE DOVEDI
Cei are au dovezi,probe ale faptelor de coruptie,sa aiba c*raj sa le arate si sa le sustina.ATENTIE,DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC,DRAGNEA ESTE MORT.Curaj si sa vedem adevarata fata a acestor hoti si mincinosi.
Ion pe 27 Mai 2015, 12:33
#3
Sartul reusitei
Punctul de plecare al oricărei reușite este dorința. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: locmunca.office@gmail.com
un magurean pe 27 Mai 2015, 09:50
#2
saracia cladita pe minciuna PSD
sau inpropietarit prin furt jaf excrocerie si naivotatea celor ce aleg dreagnea mohanu cuclea in loc sa faca pt oameni care i-au ales ei sunt pt ei
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.