Vocea cititorului: userul Alfa ridică două probleme la fileul Primăriei Turnu Măgurele. Domn` primar, e simplu de rezolvat!

25 Mai 2015, 00:03 | 2561 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Catedrala Sf. Haralambie.

Unul dintre userii noştri cei mai activi, "Alfa", ridică două probleme în vederea rezolvării acestora de către primarul oraşului. Ambele probleme sunt simplu de rezolvat, se cere doar puţină bunăvoinţa şi o suma mică de bani necesari cumpărării unor cutii de vopsea. Supunem atenţiei primarului aceste probleme şi sperăm ca acum, când se apropie Zilele Oraşului, să facă minimul necesar şi să le rezolve.
 

" Domnule Primar, vin la dumneavoastra cu o prima rugăminte: de a dispune celor din subordine să execute întreţinerea şi vopsirea gărduleţului împrejmuitor de la statuia Turdorică Dorobanţul, precum şi vopsirea roţilor şi a elementelor metalice de sprijin a celor două tunuri (se va excepta ţeava tunurilor). Poate că specialiştii din Primărie vor găsi o soluţie pentru ca roţile tunurilor să se sprijine pe o suprafaţă tare şi să nu mai fie cum sunt acum, afundate în pământ (turnarea sau punerea unor plăci din beton folosite la pavaj sau altceva). Totodată, specialişti în peisagistică pot pune gazon pe pământul împrejmuitor. Lucrările se pot face cu persoanele care primesc ajutor social, numai să fie supravegheate de persoane competente din Primărie. Cred că investiţia este minimă şi sigur va avea un impact mare de imagine asupra populaţiei oraşului. Cu mulţumiri.

Domnule Primar, vin la dumneavoastră cu o a doua rugăminte: de a interveni la Părintele Protopop Ciulei pentru a dispune ca elevii Seminarului Teologic să desfăşoare câte o oră de voluntariat săptămânal, pentru a vopsi gardul împrejmuitor al Catedralei Sf. Haralambie, mai ales în faţă, spre parc, unde gardul arată destul de urât (vopsea scorojită, rugină) şi a săpa spaţiul din faţa Catedralei destinat florilor. Ca să nu se invoce lipsa fondurilor băneşti pentru vopsea, dumneavoastră, domnule Primar, vă rog să dispuneţi serviciului specializat în achiziţii din Primărie să le asiguraţi vopseaua necesară, în nuanţele stabilite de Părintele Protopop Ciulei. Cred că investiţia este minimă şi sigur va avea un impact mare de imagine asupra populaţiei oraşului. Cu mulţumiri."

Domnule Primar, mingea e în terenul dumneavoastră, aşteptăm rezultate.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Vlad pe 25 Mai 2015, 10:51
#3
tare asta
hai ca imi place...primarul blamat pentru trafic de influenta este pus acum sa intervina pe langa protopop, sa ii puna pe elevii de la seminar sa faca voluntariat...cred ca se incalca vreo 3 legi in propunerea asta....Domnule "Alfa" de ce nu te duci dumneata direct la parintele protopop sa ii faci aceasta propunere ? sau mai bine de ce nu te duci dumneata voluntar sa vopsesti gardul ?

pepino pe 25 Mai 2015, 10:33
#2
janic
si catedrala a inceput sa cada bucati de tencuiala de pe pereti si este un edificiu frumos al municipiului si nu intereseaza pe nimeni
Leonidas pe 25 Mai 2015, 10:11
#1
A uitat sa spuna si de bancile din parculet
Sa fie vopsite si/sau lacuite, pt. ca s-au degradat vizibil..
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.