Un nou sfânt în calendarul românesc: Sfântul cuvios mucenic Dragnea Referendie Teleormăneanul (Livachie)!

25 Mai 2015, 00:03 | 2070 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Sfantul Livache, noul idol al pesedistilor. foto:academiacatavencu.ro

Este vorba de cel mai nou sfânt din calendarul credincioșilor roșii. Urmează în curând instituirea unei zile speciale a sfântului care evident că va fi semnalizată corespunzător în calendarul drept credincioșilor mult iubitori de 3 trandafiri.Ca la orice sfânt, sunt trecute în dreptul lui și minunile care l-au făcut vrednic de o asemenea mărire.
Minunile care ii dau dreptul sa fie numit sfant
  Pe loc au fost semnalizate minunile electorale din obcina strămoșească a Teleormanului - morții au înviat întru gloria culorilor roșii și au purces la vot, încolonați și grăbiți, pentru a duce spre absolut gloria social-democrată. Alte minuni au fost semnalate la referendumul pentru destituirea diavolului Traian Băsescu din 2012, când scorurile electorale din localități din sudul Munteniei, Oltenia și sudul Moldovei au cunoscut creșteri exponențiale.

   Minunile care însă îl recomandă pe noul mucenic la rangul de sfânt sunt adevăratele inginerii financiare cu fonduri europene. Sfinții vlădici social-democrați vorbesc de ”minuni cu adevărat dumnezeiești” care au dus la convertirea a mii de oameni întru social-democrație și strămășeasca credință lansată de Marx, Lenin și Engels: de la toți câte puțin, la toți după nevoi și au apărut super-apostolii cu SUV și județe la picioare.. denumiți popular baroni.

   Așa se explică de ce sfinții mucenici din BPN al PSD au convocat Adunarea ”sfinților” care să proclame noul sfânt și a face ascultare față de profetul copy/paste.Așteptăm cu interes ziua sfântului și icoanele cu el pe ”sfintele” sedii de partid. Până atunci ploaie de lacrimi și rugăciuni se semnalează prin toată țara. Credincioșii roșii postesc și jelesc dispariția întru nemurire a celui care a săvârșit dumnezeieștile minuni.

sursa:epolitic.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
INRI pe 26 Mai 2015, 12:14
#3
fost PSD-ist
sa te duci dupa fratito Liviule.
R.D pe 25 Mai 2015, 16:57
#2
Sfântul Livache Dragnea
Urmează canonizarea la Rahova.
corcoata pe 25 Mai 2015, 09:47
#1
sfintul hot dragnea
nu acelasi statut il va avea si la puscarie.dupa rec*rsul DNA va ramine un mare pacatos.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.