INFORMARE METEOROLOGICÃ - Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată.

24 Mai 2015, 11:36 | 2079 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Informare meteo.

INFORMARE - FARA COD emisa la 24.05.2015 11:00

In vigoare de duminica 24.05 ora 21 pana marti 26.05 ora 09

În noaptea de duminicã spre luni (24/25 mai) în Banat, Oltenia, sudul Crişanei, sud-vestul Transilvaniei şi în zonele montane aferente vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosfericã accentuatã ce se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului cu aspect de vijelie şi cãderi de grindinã. Cantitãţile de apã vor depãşi local 15...20 l/mp şi izolat 30...40 l/mp. Începând de luni dupã-amiaza (25 mai) pânã marţi dimineaţa (26 mai), astfel de fenomene vor fi prezente în sudul, centrul, nord-vestul şi nordul ţãrii.

NOTÃ: În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţionalã de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj. Administratia Nationala de Meteorologie, Centrul National de Prognoza Meteorologica, Bucuresti
 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
x pe 25 Mai 2015, 03:37
#1
meteo
...probabil...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.