Manufactura SRL Turnu Măgurele a împlinit recent 14 ani de la înfiinţare.

24 Mai 2015, 00:04 | 2408 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Grizley, marca proprie a fabricii turnene.

Compania de confecții Manufactura SRL din Turnu Măgurele a împlinit recent  paisprezece ani de funcționare. Una dintre cele mai mari fabrici din zonă (320 de angajați) produce îmbrăcăminte pentru unele dintre cele mai celebre mărci de lux din lume.
Compania a fost înființată în 2001, de un investitor italian și două tinere inginere din localitate. În prezent, printre clienții fabricii se numără Criscom, Patrizia Pepe, Max Mara, Marella, Swinger-Versace, Cerruti, Prada și D&G.

Alături de lucrul în sistem lohn, firma scoate pe piață și propriile produse, sub brandul Grizley.

Marca proprie se distribuie printr-o rețea de magazine deținute de companie în câteva orașe din sudul țării sub brandul Galleria delle Novita. Acestea sunt prezente în  Pitești, Craiova, Slatina, Caracal, Alexandria si Turnu Magurele.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
nec.. pe 24 Mai 2015, 22:47
#3
azi
PNL-UL DIN CARE FACETI PARTE A IMPLINIT 140 DE ANI..ATI LIPSIT DE LA ACEST EVENIMENT...E DE IERTAT ..DAR NICI UN CUVANT DESPRE EVENEMENT??RUSINICA..

Leonidas pe 24 Mai 2015, 10:40
#2
Am vzt ca-i tot laudati p'astia..
Dar mai seriosi si cu un nr. mai mare de angajati sint cei de la Imperial de la S.Simion, in care tot dati voi.Nu sinteti echidistanti, deontologia e ceva strain voua ...
Daniela pe 24 Mai 2015, 10:34
#1
OOOOOF,TRICOTAJELEEEE
*Cea mai mare fabrica din zona* care plateste cele mai mici salarii.Femeile care lucreaza pe acolo sint ca sclavii pe plantatie,munca multa,bani putini.Oare atit cistiga si femeile din Italia care muncesc in fabrici de tricotaje?Am ajuns o tara de slugi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.