Căminaru şi Tezaur, din clanul Zărnăianu, arestaţi preventiv în al doilea dosar. Geană Mihai, zis Moldoveanu, săltat împreună cu cei doi.

23 Mai 2015, 00:21 | 2330 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Arest preventiv.

În urmă cu o săptămână, au fost arestaţi preventiv trei membri al clanului Zarnaianu din cartierul Măgurele. Ieri, doi din cei trei infractori au fost arestaţi din nou. Se ajunsese prea departe cu infracţiunile, astfel că fenomenul scăpase de sub control, motiv pentru care  au fost luate  măsuri. Pur şi simplu, în orice moment se putea întâmpla un scandal care putea degenera, ceea ce nu era bine pentru instituţiile locale.

Poliţia a hotărât că trebuie să acţioneze împotriva câtorva găinari din aşa-zisele clanuri. Zarnaienii se ocupă în special cu furturile din gospodării, însă nu iartă nicio ocazie ce  apare  pe neaşteptate. Aşa s-a întâmplat când au furat 500 de kg de cupru de la fostul IME, numai că au avut ghinion, fiind prinşi. Bineînţeles că nu s-au lăsat uşor, zarnaienii intrând în conflict cu poliţiştii, lucru care arata ca nu se tem de arestari.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Icemen pe 26 Mai 2015, 08:21
#12
D N A
Sa intre in ei DNA -ul in politisti corupti si proc*rori., pana cand ai pune la munca un pic sa c*rete orasul de gunoaele pe care le avem in oras de nu poti sa lasi copii sa iasa in oras pe centru ca e plin de pleava societati, oameni ce nu muncesc si abia asteapta sa treaca careva sa se lege de el sa plateasca pt niste motive inventate de ei . Sa ai aresteze pe toti si sa le confiste bani facuti ilegal ca nu muncesc si nu au de unde sa aibe atatia bani decat ilegal camatarie,proxeneti,deoguri la puscarie cu toti ce-i ce sperie orasu cu infractiunile lor !!!!!!!! Sa vedem cand se vor trezi cei de la politia judeteana di politia locala sa c*rete orasele de aceste j**uri de oameni ne recapatam din nou linstea in oras asa cum era o data ca nu indrazneau sa treaca bariera cei din cartierul magure ...... Westul salbatic
y pe 25 Mai 2015, 19:04
#11
PENTRU UN TYP
D-le "UN TYP", pe cine sa mai vizeze DNA-ul? Proc*rorul Iordanescu, a plecat dintre noi, nu ai auzit?Iti face cu mana de sus.

UN TYP pe 25 Mai 2015, 00:53
#10
DNA.DNA .DNA
DNA ATENTIE PROCURORUL IORDANESCU ESTE CEL CARE MUSAMALIZEAZA TOATE CAZURILE DE FURT SI INFRACTIUNI ALE TIGANILOR

CAND IL ARESTEAZA SI PE CORUPTU ASTA INBECIL....

elvis pe 24 Mai 2015, 02:09
#9
alde zarnaianu j**uri
neamu lu zarnaian niste j**uri sa spala odata la an ce se compara cu mine si cu copiii mei care ne spalam de 2 trei ori pe luna basca cind ploua afar. ma buc*r ca ia arestat pe zarnaieni in sc*rat timp o sa urmam noi
baluba pe 23 Mai 2015, 21:17
#8
jilava
bine respect pentru politia Turneana grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin grin
magurean pe 23 Mai 2015, 17:42
#7
la fel, BRAVO POLITIA
d-lor politisti turneni, toata stima, continuati tot asa ca sunteti pe un drum bun. Cu ti**nii de pe magurele si cei din catanga niciodata nu se va sfirsi, mereu se ga gasi cineva sa scrie ca nu a-ti facut... ca nu a-ti dres... Dar cetateanul de pe zebra, unde este, unde este spiritul civic...Bun, cineva va scrie ca asta este treaba voastra, ca deasta sunteti platiti, dar stie cineva ca in strainatate-occident-daca esti vazut linga un gard esti mincat...Inca odata, FELICITARI d-lor.
eu pe 23 Mai 2015, 17:36
#6
Felicitari echipei!
Toata stima pentru politisti si proc*rorul de caz!
nebunusatului pe 23 Mai 2015, 16:36
#5
Salvatorii
Nu stiu daca atunci cind le vezi gasca iti vine in socoteala sa intervii cind se leaga de cineva ...suntr vreo 7...8 hazmandai care daca te vad singur te baga la mijloc si o iei urit din minile lor...mi laaterei se legase-ra de i fetiscana ce venea de la scoala iar unul din cioroi a luato de par...noirocul ei a fost ca eram doi barbati care am intervenit .,..va intreb onor cititori citi dintre voi au luat opinie pe fata nu numai aici ...UNDE SE AFLAU PLITISTII cind practic pe strrada Mihai Viteazul ar trebui infintat post fix permanent ...pentru ca acolo sau localizat gasca de canalii care ne fac viata grea ...
MOLDOVEANU pe 23 Mai 2015, 15:24
#4
ACEST HOT
A scapat oare necaftit ?! smile))))))
x pe 23 Mai 2015, 12:48
#3
BRAVO POLITIA
Dece nimeni nu ia nota cind se actioneaza? ...pina acum toti aruncati cu noroi in politie iar acum cind au lovit tare in sarlele ce ne strica linistea nimeni nu zice nimic? ...Dar pe nenorocitul principal SALVATOR nimeni nu ai da dew cap?...nu sa gasoit unulk mai dibaci sai asigure si lui cazarea pe citiva ani la beciul domnesc..veniiar numele sai vina la pastiul cailor ca el ai intarita dar si obliga pe amaritii aia sa fure si sa tilhareasca ...alfel nui primeste acasa si nu le da un colt de paine daca nui aduc zilnic ce va de furat ...se numeste produs nu furat ... DOMNILOR POLITISTI TOATA STIMA ...
gigi pe 23 Mai 2015, 12:20
#2
bozianu
Da pe bozianu, nu il mai ridicati odata ???
info corecta pe 23 Mai 2015, 08:52
#1
Zarnenii nu mai au scapare
Spre deosebire de primul dosar, acum sunt arestati preventiv pentru infractiunea de talharie calificata. Si nu se termina aici. In zilele urmatoare vor fi propusi la arestare si in alte dosare. Speram ca judecatorii sa fie,, de acord,, cu politisti si proc*rorii si sa primeasca noi mandate, iar la final multi ani de inchisoare.

Sunt atat de,,surprinsi ca au fost prinsi,, desi actionau mascati, cu manusi, fara telefoane, incat au inceput sa ameninte cu moartea politistii si proc*rorul de caz. Asteptam cu interrs finalul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.