Ceas electronic la Piaţa Municipală. Primăria Turnu n-are pe ce cheltui banii?

22 Mai 2015, 00:10 | 2205 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ceas electronic, o investitie prioritara.

Turnu Măgurele e un oraş depopulat, cu un şomaj foarte ridicat, mai ales în rândul bărbaţilor. Sărăcia e la ea acasă, însă investiţiile, pentru crearea de noi locuri de muncă, sunt "sublime, însă lipsesc cu desăvârşire".

Primăria Turnu Măgurele nu ajută în niciun fel aducerea unor investitori care să facă ceva în sărăcia aceasta de oraş. Deşi L.Dragnea, cunoscutul infractor, vorbea despre faptul că locurile de muncă sunt prioritatea zero în activitatea sa, şomajul a ajuns pe cele mai înalte culmi. Cum chelului îi trebuie tichie de mărgăritar, primarul D.Cuclea s-a gândit că turnenii nu ştiau cât e ora şi ce temperatura este afară, aşa că a mai făcut o investiţie foarte profitabilă.

Ceasul electronic, o investitie de succes.

De câteva zile, pe un stâlp de la CEZ, langa semaforul de la Piata Municipala (vezi foto), a apărut o tabelă electronică pe care sunt afişate ora, ziua şi temperatura aerului. Taman ce lipsea oraşului! Nu ştim cine are asemenea idei, pentru că tare am vrea să-l cunoască tot oraşul şi să-i "mulţumească"! Această inutilitate costă o mulţime de bani, însă un client al Primăriei Turnu va mai câstiga o sumă de bani pentru această tabela electronică. Cât a costat această inutilitate, domnule Primar? Aşteptăm asemenea tabele şi prin alte zone ale oraşului, fiindcă ştim că banul public trebuie să ajungă la sponsorii campaniilor electorale pesediste.

Citeste si: Imaginea zilei: un "sătean" din Turnu-Măgurele a tăiat cocenii şi îi duce acasă.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
dunraveanu pe 22 Mai 2015, 18:18
#2
primarul doar cu numele
Pe primar il intereseaza urmatorl mandat ests primar cu numele un sarlatean ca si dreagnea peagurele praful de jumat de metru nemwrnicilor.
Vergil si cu Marean pe 22 Mai 2015, 11:07
#1
Cucleo,TIC TAC_TIC TAC!
Stim ca astfel de investitii fac bani ce ajung mai mult in buzunarul unor sponsori electorali dar,speram sa ajunga acolo si DNA.E bun si ceasul ala la ceva,ca le arata si ne arata cit mai au de sat prin functii.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.