Fiul lui Liviu Vasilică s-a supărat pe Antena3.

21 Mai 2015, 16:58 | 3468 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Florin Vasilica

După Scandalul Iglesias, Antena 3 intră iar în conflict cu un artist, de data aceasta unul autohton. Este vorba despre fiul celebrului cântăreț de muzică populară Liviu Vasilică, care nu se mai află printre noi. Florin Vasilică, și el cântăreț de muzică populară, este nemulțumit de modul în care Mircea Badea a folosit o melodie a tatălui său în emisiunea sa pentru a-l denigra pe jurnalistul Robert Turcescu:

COMUNICAT CATRE PRESA SI MEDIA DIN ROMANIA
Trebuie sa specific, din capul locului, faptul ca nu sunt nici pro nici contra domnului Mircea Badea, asa cum nu sunt nici pro nici contra domnului Robert Turcescu. Mi s-a adus la cunostinta faptul ca, intr-una din emisiunile recente ale domnului Mircea Badea, intr-o disputa a acestuia cu domnul Robert Turcescu, s-a folosit imaginea si prestatia artistica a tatalui meu. Ba mai mult, s-a insinuat, cu substrat, cum ca tata l-ar fi considerat prost pe domnul Robert Turcescu si ca l-ar fi trimis la farmacie prin repetarea versului "De te duci la farmacie..."
Trebuie lamurit faptul ca, in acea filmare, tata desfasura un act artistic intr-o emisiune a postului public de televiziune, in calitate de invitat. In timpul actului artistic respectiv, domnul Robert Turcescu a considerat de cuviinta sa se prinda la o sarba, asa cum sta bine oricarui roman atunci cand se interpreteaza muzica traditionala romaneasca, decizie care i-a apartinut in calitate de prezentator al emisiunii pe care o realiza. Tata nu il "trimite la farmacie"! Versul melodiei "De cine mi'e dor si sete" este "De te duci la farmacie..." si se repeta, in contextul folcloric al piesei si nu intra in discutie faptul ca Liviu Vasilica ar fi facut vreo referire jignitoare la adresa domnului Turcescu. Piesa este folclor autentic, nu se adreseaza si nici nu este dedicata aluziv unei persoane anume.
Consider incorecta folosirea actului artistic si a imaginii tatalui meu intr-o disputa care nu are nicio legatura cu numele lui, mai cu seama tata fiind decedat din 2004 - acesta este comunicatul postat de Florin Vasilică pe contul său de facebook.

Citeste si: Florin Vasilică, fiul regretatului Liviu Vasilică, s-a căsătorit religios la Turnu-Măgurele. Mulţi invitaţi la petrecerea de la "Nenea Iancu"!(video)

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
UNU pe 06 Iunie 2015, 10:06
#2
Cine dracu e asta ?
Bai fratilor, cine dracu e mascariciul asta cu late ?

Fereasca Dumnezeu, pai asta e o rusine pentru familia Vasilica si nu mai spun ca tot ce canta are de la baietii aia care a fost cu Liviu Vasilica, el nu a muncit acolo si nu mai spun ca sa va fereasca Dumnezeu sa-l ascultati live ca plecati acasa cu sechele - vai steaua lui
Seby pe 22 Mai 2015, 10:45
#1
ANTENA 3 $$$$$
La ANTENA 3 vietuiesc niste pseudo-ziaristi mascarici care se maimutaresc si scot pe gura tot felul de onomatopee,pentru spalarea pe crieri si spre buc*ria si distractia celor cu unu sau doi neuroni.Bravo Florine,n-ar strica si un proces pentru lichele alea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.