Percheziţii la domiciliile şi cabinetele unor cadre medicale din Teleorman.

21 Mai 2015, 09:02 | 3627 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Politia.

Update: Daniela Radoi, prim procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Teleormam, a declarat ca  cercetarea vizeaza infractiuni de inselaciune si fals intelectual. In fapt, medicii de familie in cauza eliberau retete compensate integral sau partial din fondul de asigurari de sanatate pentru pacienti care in realitatea nu beneficiau de tratamentele in cauza. Contravaloarea medicamentelor era impartita jumatate-jumatate intre medicii de familie prescriptori si farmacii.  Parchetul de pe langa Tribunalul Teleorman are in cercetare 3 dosare distincte privind infractiuni in sfera medicala: unul vizeaza specialitatea diabetologie si boli de nutritie, un al doilea oncologia si cel de astazi vizeaza medicina de familie. In toate cele trei dosare cercetarea este in rem, nefiind deocamdata persoane puse sub invinuire. Medicii perchezitionati sunt din Alexandria si din mai multe comune din judetul Teleorman.

Perchezitii pe raza judetului Teleorman la domiciliile si cabinetele unor cadre medicale care sunt bănuite de comiterea unor infracţiuni din sfera medicală.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Inspectoratul de Poliţie judeţean Teleorman, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii – Direcţia Judeţeană de Informaţii Teleorman efectuează mai multe percheziţii pe raza judeţului Teleorman la domiciliile si cabinetele unor cadre medicale care sunt bănuite de comiterea unor infracţiuni din sfera medicală.

Este pentru a treia oară în ultima lună când mascați descind la medicii din județ bănuiți de infracțiuni în domeniul medical.

Se pare că ancheta derulată de Parchet vizează  fapte de înșelăciune, fals intelectual și fals material în înscrisuri oficiale,  abuz în serviciu contra intereselor persoanelor si abuz în serviciu contra intereselor publice, în vizorul achetatorilor fiind mai mulți medici din Teleorman.

sursa: teleorman24.ro
 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Damian Petanca pe 22 Decembrie 2015, 08:57
#5
si directorul medical Filip Valentin a papat bani din fondurile spitalului alexandria
Alo DNA,Parchet,Politie,faceti investigatii si cu managerul spitalului Alexandria, Filip Valentin si verificati cum a furat din banii de renovare a spitalului!
Alo!!! Politia? pe 22 Mai 2015, 08:35
#4
Lupii dintarului Bogdanovici sunt liberi pe strazi
OUG 55/2002:



Accesul cainilor prevazuti la art. 1 lit. a) in partile comune ale imobilelor in care sunt detinuti, pe drumurile publice si pe caile de acces catre acestea este permis numai daca acestia poarta botnita si sunt tinuti in zgarda si lesa sau ham de catre proprietar ori de catre detinatorul temporar.
sandu pe 21 Mai 2015, 22:33
#3
cosmeleata care ia mita
Doctorul Cosmeleata daca a fost luat de la Mavrodin acest bolnav psihic trebuie sa stea si el la racoare macar 24 ore

ionel pe 21 Mai 2015, 16:16
#2
h
ne ie frica sa mai mergem prin dreptul policlinicii de frica cainilor lupi
anghel pe 21 Mai 2015, 15:52
#1
o
sa vina si pe la dintarul bogdanovici care-si plimba cainii lupi dezlegati si fara botnite /
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.