Cronica infracţiunilor - conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi furt de lemne.

20 Mai 2015, 17:09 | 1405 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia.

Poliţiştii din Turnu Măgurele au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani din localitate care conducea un moped pe strada Neamului din Cartierul Odaia, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, urmând a se propune soluţie prin Parchet.

Aceeasi politisti din cadrul Poliţiei Muncipiului Turnu Măgurele  au organizat şi executat o acţiune pentru  prevenirea şi combaterea  ilegalităţilor în domeniul forestier pe raza localităţii, depistând  un tânăr în vârstă de 20 ani din municipiul Turnu Măgurele care transporta lemne de foc pe care le sustrăsese din pădurea limitrofă  Fluviului „Dunăre”.

Cel în cauză a fost sancţionat cu amendă conform art. 8, alin.1, lit.a din Legea nr. 171/2010, iar în temeiul art. 25,alin.1 din Legea nr. 171/2010, cantitatea de lemn de foc a fost confiscată şi predată reprezentantului Ocolului Silvic Turnu Măgurele.
sursa: IPJ Teleorman

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
6 pe 21 Mai 2015, 16:40
#1
g
toti la puscarie sa intre
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.