Liviu Dragnea conduce după "metodologia" Cosa Nostra. Nu e dumnealui şeful mafiei teleormănene?!

21 Mai 2015, 00:05 | 2274 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Adrian Gadea.

În aceste zile se vorbeşte foarte mult despre Liviu Dragnea, baronul baronilor PSD. L. Dragnea a fost condamnat la închisoare cu suspendare, însă baronii pesedişti trag cu disperare de el să rămână în funcţia de preşedinte executiv al partidului. Pentru un scurt remember, amintim acum o zicere a unui cap mafiot despre numirea în funcţii înalte a unor demnitari ( mulţumim unui cititor că ne-a reamintit-o):

Tomasso Busceta, primul cap mafiot care a încălcat omerta, legea tăcerii, i-a explicat unui procuror  cum stă treaba cu corupţia. "Dacă pentru o funcţie înalta în stat aţi avea de ales între următoarele 3 persoane:
1. O persoană competentă şi înalt calificată pentru funcţie.
3. O persoană cu puternică susţinere politică
3. Un fraier
Pe cine aţi alege?
Răspunsul: Întodeauna este ales (impus) fraierul. De ce? Pentru că doar aşa poţi să ai controlul total."

Cam aşa a făcut Liviu Dragnea cu pupilii săi. Să dăm câteva exemple: Adrian Gâdea, Nicolae Mohanu, Eli Iagăr, Dănuţ Cuclea, Sevil Shhaideh, Petre Pitiş, Marian Fiscuci, Valentin Boboc,  etc.
Oameni mediocri, fără competenţe şi fără CV.
După cum vedeţi, Dragnea a condus şi conduce după metodologia Cosa Nostra. Păi, nu e el capo di tutti capi?

Citeste si: "La Piovra" de la Primăria Turnu: famiglia de la Primăria Turnu s-a reunit - fiica viceprimarului Florentin Cristea a devenit şefa SPCEP Turnu-Măgurele. Domnule Cuclea, până când tot aranjaţi concursuri la Primărie?

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
CITITOR pe 11 Iunie 2015, 10:24
#4
PT DRAGNEA
DOMNU DRAGNEA A INCEPUT SA IA MASURI LA ASOCIATIA DE VANATOARE LA DAT AFARA PE TANSE FLORINEL ZIS TUCARA CARE ERA PAZNIC DE VANATOARE SI BRACONA CU VANATORUL IONUT RADUICA DE LA UDA CLOCOCIOV FACE GRATARE CU VANAT LA SOCRASO PESTE OLT CARE ZICEA CA ESTE VAR CU SOCRU LUI DRAGNEA ACEST TANASE FLORINEL ARE OPT CLASE SI ESTE SEMIANALFABET NU ARE MASINA CA DAIA BRACONA CU VANATORUL IONUT DE LA UDA CARE ARE O RELATIE MAI INTIMA CU NEVASTA LUI TANASE RELA CARE ARE UN COPIL DE FATA MARE ADI CODITA CE MAI FACE A RAMAS FARA SLUGI CA NEVASTA LUI TANASE FLORINEL INGGGGGGGRIJA PE BUNICA LUI ADI CODITA FARA BANI CA DOAR II TINEA BARBATUL PAZNIC DE VANATOARE DACA ATI STII CUM VENEAU RUDARI DIN PRUNDU CU SACI DE LEGUME LA EL ACASA DREPT RASPLATA BRACONA PE TEERENUL LUI DRAGNEA
CORBEA pe 23 Mai 2015, 10:02
#3
Pt.Leonidas
Bravo Leonidas..!!!!!Cita dreptate ai....acum furi citeva sute de milioane de euro,si....esti arestat la domiciliu.!!!!????Daca ar vedea Ceausescu....pe multi ar impusca!!!!Si bine ar face.......!!!!!!!
Leonidas pe 21 Mai 2015, 13:02
#2
Articol corect..!
Dar nu numai in mafie si PSD este asa! si in PNL si PDL,UDMR e la fel!.Sa nu uitam cine a inchis scoli,spitale,se politia rurala disi obligau prin lege sa se stinga primari din 3 bec*ri -2!!in iluminatul public..Avem nevoie de oameni noi nepatati-in politica, nu la v remuri noi tot noi!.Vedeti azi e anchetat fiul sau ginerele lui Vasile Blaga.Ce cauta strambul de Ciorbea la PNL?,ce a facut el .pt. Romania?,a inchis si lichidat/-COMTIM,si alte fabrici si uzine la ordin FMI..Predoiu,,autorul'' noul cod penal in care violatorii sint cercetati in libertate,iar tradarea,subminarea economiei nationale si spionajul tarii nu mai sint incriminate e ok..?Oameni omoriti pe trecere de pietoni de soferi beti care nu fac o zi de inchisoare e bine..??
Hermann pe 21 Mai 2015, 07:53
#1
Clasament
De departe, cel mai prost PSD-ist numit politic, este Alan Constantin.Un zero total .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.