Fina lui Liviu Dragnea și Nicușor Constantinescu, propusă ca ministru al Dezvoltării.

20 Mai 2015, 00:03 | 1856 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Fina si cei doi nasi.

Premierul Victor Ponta a declarat că propunerea pentru ministerul Dezvoltării urmează să fie prezentată preşedintelui Klaus Iohannis, după ce se vor termina verificările din partea instituţiilor abilitate. Surse din PSD au declarat pentru gândul că favorită pentru a prelua ministerul Dezvoltării Regionale este actualul secretar de stat, Sevil Shhaideh, propunerea fiind prezentată astăzi preşedintelui Iohannis.

Propunerea urmează să fie validată mâine şi în Comitetul Executiv al PSD, în care se va discuta şi despre demisia lui Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al social-democraţilor. Liviu Dragnea a precizat că numele viitorului ministru a fost deja acceptat şi de comisarul european pe Dezvoltare, Corina Creţu.  

Citeste si: Fetele de la cabinetul ministrului Liviu Dragnea. Are jupânul ochi, nu glumă!!( Galerie foto)



Sevil Shhaideh a fost susţinută în administraţia centrală de PSD Constanţa, ea fiind fina preşedintelui CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu. Surse din PSD susţin că Shhaideh este şi fina lui Liviu Dragnea, având două perechi de naşi. Shhaideh a devenit secretar de stat la Dezvoltare din primul guvern Ponta, în mai 2012.

Până la preluarea guvernării de PSD, Sevil Shhaideh a fost director general la Direcţia de Proiecte Europene a CJ Constanţa. 

sursa: gandul.info

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Heheee !!! pe 20 Mai 2015, 17:37
#2
TOT SA FIE CINEVA DIN NEAM LA CONDUCERE SA MEARGA FURACIUNEA MAI DEPARTE !!!
TOT SA FIE CINEVA DIN NEAM LA CONDUCERE SA MEARGA FURACIUNEA MAI DEPARTE !!!



STOP ZDRENTELOR PSD-iste !!!



LA PUSCARIE CU VOI !
X&Y pe 20 Mai 2015, 09:07
#1
BUNA ALEGERE
Cu asemenea mentori si prieteni,prevad inca un ministru penal.Al XIV-lea,XV-lea,cine mai stie?Astia nu se potolesc nici cind se vad cu bila legata de picior.Tara frumoasa plina de hotomani.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.