Cuviosul Dragnea este un martir care a înmulţit voturile. Miercuri, trece în rândul sfinţilor pesedişti.

19 Mai 2015, 10:27 | 1637 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Cuviosul Dragnea, un sfant al votului liber. foto:incomod-media.ro

 De ce l-au persecutat fariseii din DNA şi l-au condamnat saducheii de la Înalta Curte? Pentru că a înmulţit voturile – viilor binecuvântările turismului electoral arătând, iar celor din morminte ştampile dăruindu-le.

Ce rost mai are să se întristeze declarând recurs? Fericiţi cei prigoniţi pentru dreptate, că a lor este preşedinţia executivă a PSD.

Ridicarea oficială la rangul de martir se va săvârşi miercuri, când Cuviosul intenţionează să-şi depună mandatul în faţa credincioşilor din CPEx Vecinic (Permanent). 

 

sursa:adevarul.ro 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
nec.. pe 19 Mai 2015, 15:37
#2
am o intrebare
si nu numai..cetatenii care vor ca dragnea sa explice pe la D N A,cum si-a facut atata avere, constituiti ca parte vatamata, pentru furt de la bugetul de stat..se poate??..dar si pe altii care au procedat la fel..zic si eu...ca doar au lezat existenta noastra...ne-au limitat si constrans toate drepturile..la sanatate la educatie la libertatea de a alege si de a ne creea un trai decent fara grija zilei de maine
Filus pe 19 Mai 2015, 11:15
#1
GREATA si SCIRBA
Indiferent ce veti scrie si veti comenta,”Cariera Politica” a acestui monstru,S_A TERMINAT !Oricum,pentru oamenii normali si sanatosi la cap,ea nici nu a început vreodata.Politica a fost doar un pretext si un scop in viata lui,de imbogatire rapida si masiva.In rest,se vede si cu ochiul liber ce a realizat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.