Nicolae Mohanu, un individ care face oraşul de râs. Domnule senator, vă rugăm să nu mai faceţi nicio declaraţie până la sfârşitul mandatului!

19 Mai 2015, 00:06 | 1968 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Nicolae Mohanu.

Senatorul Mohanu se trezeşte făcând câte o declaraţie, când crede dumnealui că are să comunice câteva idei izvorâte din străfundurile sau putul gândirii. Temele sunt parcă special alese ca să nu spună ceva interesant. Săptămâna trecută, Nae ne-a vorbit despre familie. Această declaraţie este cea mai tâmpită din toate punctele de vedere. Din câte se pare, declaratia e creaţie proprie. Dacă tot ne-am distrat pe seama ideilor senatorului, o parte copiate de pe Google, probabil că acesta şi-a zis că trebuie să ne arate ce poate şi a conceput o declaraţie "beton". Iată minunea domnului senator:

Titlul declaratiei politice: Familia sustine societatea

"Ziua de 15 mai a fost declarată de către Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite ca fiind Ziua Internațională a Familiei, printr-o Rezoluție dată în septembrie 1993. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului și susținută de Patriarhia României, ziua de 15 mai a devenit oficial Ziua familiei române.

Cu ocazia acestei zile, Secretarul General ONU a tras un semnal de alarmă arătând că dificultățile financiare și creșterea numărului de șomeri din întreaga lume au un impact negativ în decizia tinerilor de a-și întemeia o familie. În acest context, oficialul a făcut apel la guvernele internaționale pentru acordarea de sprijin prin proiecte care să sprijine familiile proaspăt întemeiate și să protejeze drepturile acestora.

Familiile sunt nucleul de bază a societății — ne naștem în familii, iar cei mai importanți ani în dezvoltarea noastră sunt petrecuți în căminele noastre. Dar fiecare viața de familie este diferită, la fel cum avem culturi diferite, moduri de interacțiune diferite și, indiferent de aceste aspecte, trebuie consolidată și susținută. Viețile noastre sunt atât de agitate, încât Ziua Familiei poate fi un bun prilej pentru a conștientiza, a încetini acest ritm și de a petrece timp cu familiile noastre.

Având un climat economic și de afectivitate favorabil, ele pot conduce spre binele comunității. O familie puternică poate ajuta la reducerea sărăciei, la promovarea egalității și la susținerea drepturilor omului. Sprijinirea familiilor este crucială pentru realizarea potențialul lor maxim.

Această zi ar trebui să reprezinte pentru noi toți o ocazie de sărbătoare, de liniște și pace în cadrul fiecărei familii. Sărbătorirea acestei zile are o mare importanță pentru comunitatea internațională, care acordă sprijin în mod constant și contribuie la îmbunătățirea cadrului legislativ și social în vederea creșterii rolului familiei în viața socială."

Platitudini, greseli gramaticale si baliverne. Halal senator!

Citeste si: A înnebunit lupul? Senatorul Mohanu vorbeşte despre sex(e)!

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
mohanu pe 19 Mai 2015, 21:25
#7
regele romilor
un profesor care batea copii fara motiv iar sotia lui era la produs in turcia cu manolica
Sanatosul targului pe 19 Mai 2015, 11:24
#6
pt.nebunulsatului
Iti pare rau dupa Mohanu?Il gasesti la Buc*resti.Dimineta,cică,il gasesti prin Parlament,iar seara,pe la Eli Iagar.Ia-l acasa si tine-l bine inchis,sa nu-l gaseasca cineva.
Vecinul DD pe 19 Mai 2015, 09:02
#5
Mohanu-Groparul Orasului TR.Magurele
Multe vorbe,fapte ioc.Va ramine in istoria orasului ca Primarul Terminator.Sau infaptuitorul unui oras sarac si plin de ciori care voteaza PSD.
nebunusatului pe 19 Mai 2015, 03:33
#4
Mohanu
Unde sa pierdut acel Domn profesor integru si energic ? ... Am elevul dinsului si l-am respectat ... a facut cite ceva si pentru acest oras, multe a schimbat si in cartierul Magurele cit si in oras ...imi pare rau ca l-am pierdut de cind e la Buc*resti ...
O SA DISPARI SI TU CURAND, CURAND ! pe 19 Mai 2015, 00:39
#3
O SA DISPARI SI TU CURAND, CURAND !
O SA DISPARI SI TU CURAND, CURAND ! MOHANE !!!
una noua pe 19 Mai 2015, 00:23
#2
pt articol
Bai bosule ai ramas in urma cu stirile vb de dragnea si de mohanu de 3 zile...si orasu e cat pe ce sa sara in aer de razboiala dintre 2 clanurii clanu lui toma si echipa sidef si zarnaienii care o sa rupa orasu de tie frica sa mai treci pe drum acum cu belelele lor...ia intereseazate si posteazal sh pasta
gigi pe 19 Mai 2015, 00:14
#1
e
de sa nu-l mai vad prin turnu a ingropat orasu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.