Un poliţist teleormanean de la evidenţa populaţiei a fost prins când lua mită pentru eliberarea rapidă a cărţilor de identitate.

19 Mai 2015, 00:01 | 3051 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Un politist a luat mita pentru a elibera rapid carti de identitate.

La data de 11.05.2015, Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a emis rechizitoriul, dispunând trimiterea în judecată a inculpatului T.C.M. pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influență, faptă prev. şi ped. de art. 291, alin. 1 C.pen cu aplic. art. 35 alin. 1 C.pen.

Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman cu privire la faptul că numitul T.C.M., angajat în funcția de agent de poliție al Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate (S.C.C.O.) Teleorman, pretinde și primește sume de bani de la diverse persoane pentru a le facilita eliberarea cu celeritate a cărților de identitate.

În fapt, din probatoriul administrat în cauză, ca urmare a actelor de cercetare efectuate de către ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.)- Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz, s-a stabilit faptul că inculpatul T.C.M., a pretins și primit, prin intermediari, câte 100 de euro de la două persoane, pentru ca prin relațiile sale la funcționarii din cadrul B.J.A.B.D.E.P. Teleorman și S.P.C.L.E.P. Zimnicea să asigure executarea și înmânarea cărților de identitate ale respectivilor la termenul ori în condițiile dorite de aceștia.

Astfel, în schimbul sumelor de bani primite, agentul de poliție T.C.M. a uzat de notorietatea sa de fost angajat în cadrul S.P.C.L.E.P. Zimnicea, în raport de foștii colegi, precum și de relațiile cu funcționarii din cadrul B.J.A.B.D.E.P. Teleorman, pentru a facilita executarea și înmânarea documentelor de identitate.

Pe parcursul cercetărilor s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informaţii, Direcţia Judeţeană de Informaţii Teleorman.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.