Demisia lui L.Dragnea nu este aprobată de PSD. Un infractor rămâne în conducerea partidului?

18 Mai 2015, 18:00 | 1373 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Doar gratiile ( sau nici ele?) il mai pot desparti pe Dragnea de partid.

Social-democrații fac zid în jurul lui Liviu Dragnea. Fostul ministru al Dezvoltării a declarat luni dimineață că își va depune demisia din funcția de președinte executiv al PSD, spunând însă că-şi va pune partidul într-o "situaţie delicată" într-un an preelectoral şi că toţi colegii din teritoriu îi cer să nu demisioneze. La finalul ședinței, Dragnea a spus că și-a depus mandatul, dar colegii au respins în unanimitate această idee. Astfel, o decizie privind demisia se va lua miercuri, în forul lărgit al PSD, CeXN, întrucât BPN-ul nu a luat o decizie.

Liviu Dragnea a precizat că și-a depus mandatul, dar colegii au respins, prin vot: ”Mandatul meu a fost depus, iar toți colegii mei au respins acest lucru. Ce va pot spune este ca nu mă simt confortabil cu atâtea presiuni. Eu sunt un om hotărât, decis, dar trebuie sa recunosc ca există presiuni”.

Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar absolut toți colegii mei au respins această idee
 Ponta a precizat că liderii PSD nu sunt de acord cu demisia lui Dragnea: ”Am avut o discutie cu colegii. Colegii nu sunt de acord cu demisia lui Dragnea(...) O decizie se va lua miercuri, în CexN”, a spus Victor Ponta, la plecarea de la sediul PSD.

"Trebuie să recunosc că, începând de vineri seara, noaptea, ieri toată ziua, astăzi toată ziua, majoritatea - cred că toate organizaţiile judeţene - au transmis comunicate, rezoluţii, solicitări, dincolo de telefoane directe şi sms-uri, cred că i-au trimis şi lui Victor Ponta, că mâine să nu demisionez din funcţia de preşedinte executiv. Demisia mea din funcţia de preşedinte executiv, într-adevăr, poate să pună partidul într-o situaţie delicată, într-un an preelectoral când trebuie pregătit pentru alegerile locale de anul viitor, când partidul trebuie restructurat şi recalibrat şi remotivat şi reorganizat, pentru a se pune în pregătirea de campanie", a declarat Liviu Dragnea.

sursa:realitatea.net

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Gf pe 19 Mai 2015, 08:28
#4
Auzi,,...colegii nu sint de acord,,
Care colegi???Aia penali ca si el?Demisia este,cum ne-a spus si Dragnea,o decizie unilaterala.Atunci,de ce se mai supune la vot?Practici si tactici comuniste perpetuate dea-lungul celor 25 de ani de jaf national.
piaza rea pe 19 Mai 2015, 07:58
#3
urare
Numai cei cinci judecatori ne mai poate scapa de acest ali baba cadorisindu-l pe jupan cu cel putin 3 ani, neaparat cu executare.Altfel,jupanul cu gasca lui de hoti vor pune tara pe butuci.Ce partid mai este si asta,daca este condus de un hot ordinar,fara rusine,fara onoare. O haita de hoti!.
dfi pe 19 Mai 2015, 07:28
#2
eminență cenușie???
Ai dus extrem de departe aprecierea. Nu știu cât îl cunoști punându-l pe acel soclu. Auzi, „eminență cenușie” !!! Fals. Dacă te-ai gândit la metode de hoțit ar fi ceva.

În rest...Cultură? Tufă! Pentru faptele lui va medita undeva. Are un bun prieten, Mazăre...
gadea pe 18 Mai 2015, 19:24
#1
dragnea nu pleaca
Nu pleaca pentru ca totul este o prosteala pentru presa, televiziuni si public. Nu va renunta la nici o functie motivand ca chipurile nu il lasa colegii de partid sa plece. Va contesta decizia instantei motivand ca va parasi partidul numai la ramanerea definitiva a hotararii si surpriza, va fi achitat. Dupa care va continua munca de pana acum. E prea important pentru Ponta si nu pot renunta asa de usor la el. De fapt stie prea multe sforarii ale partidului si tuturor le e teama de el in situatia in care ar fi dat afara din PSD. Eminenta cenusie este maestru in arta manip**arii si santajului.Auziti si voi, fratele sau a murit acum doi ani prevazand soarta lui Liviu de acum.O fi votat si el la referendum ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.