Consecinţele condamnării lui Liviu Dragnea pentru zona Turnu Măgurele.

17 Mai 2015, 00:04 | 3106 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

A venit şi clipa când super jupânul Teleormanului, Liviu Dragnea, a fost  condamnat într-un dosar penal. În primul dosar, pentru că, suntem siguri, vor mai urma şi altele. Parafrazând o vorbă celebră, putem zice: Liviu Dragnea nici nu ştii cât de mic o să devii.

În sfârşit, să-l lăsăm niţel pe Liviu Dragnea şi să vorbim puţin despre consecinţele condamnării, fie şi cu suspendare, a celui care a condus, cu mână de fier, zona Turnu. Mai întâi, faptul că Nicolae Liviu Dragnea a devenit un simplu deputat, de unde până unde era vicepremier, ministru şi preşedinte executiv PSD, va produce un cutremur în zonă. Toţi lingăii jupânului, toţi afaceriştii de carton, gen Simionescu, Fiscuci, Marinaş, Pitiş, etc, vor ajunge curând la fundul (ruc)sacului. Politicienii promovaţi de Dragnea doar pentru că au avut devotament faţă de el vor trebui să apară faţă în faţă cu electoratul şi să explice de ce n-au făcut nimic pentru comunităţi. Nu mai merge placa cu Dragnea care va face şi va drege, oamenii vor dori să vadă ce s-a făcut cu banii lor. Marile proiecte ale primarilor pesedişti vor ajunge bucăţi de hârtie, fiindcă doar Dragnea avea puterea să impună ceva în Guvern. Acum, fără el, sunt multe zone care au nevoie de bani.

Sleahta pesedista va raspunde penal pentru infractiuni

O altă consecinţă a coborârii jupânului printre muritorii de rand va fi şi faptul că toată şleahta de pesedişti care se credeau intangibili va fi pasibilă de pedepse pentru infracţiunile pe care le-au făcut. Să nu creadă cineva că primarii pesedişti din zonă au câştigat alegerile fără fraudă. Uşor-uşor, DNA va merge şi la primării, iar Teleormanul este judeţul cel mai vânat din cauza infractorului Liviu Dragnea. Ca o concluzie, condamnarea lui Liviu Dragnea va fi începutul sfârşitului pentru oamenii acestuia. Şi cât de repede va veni capătul de drum pentru aceştia!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
moromete pe 21 Iunie 2016, 23:39
#5
nu mai avem scapare
nu mai scapam de asta decat dupa ce ne ducem cu totii ciuperca asta otravitoare scapa.asta-i blestemul teleormanului pt. ca l-au facut jupan pe taranoiul analfabet cu ranjet diabolic
Concetateanu tourmentat pe 26 Mai 2016, 11:26
#4
Da' io cu cine dracnea votez ?!!
Un fleac.. l-au suspendat...!
A VENIT CLIPA !!! pe 19 Mai 2015, 00:34
#3
LA PUSCARIE CU TOT PSD-ul !
LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul ! LA PUSCARIE TOT PSD-ul !
Codruta Kovesi pe 17 Mai 2015, 20:33
#2
afacerea TELDRUM
Ponta încearcă prin recunoscutul lui stil mincinos,să creeze confuzie în ceea ce priveşte motivul condamnării lui Dragnea.Faptul probat de proc*rori este că,Dragnea nu a fost condamnat pentru că a scos oamenii la vot,ci pentru că a coordonat maşina PSD-istă de furt electoral,lucru recunoscut în anchetă de câţiva dintre cei implicaţi.Liderii PSD,au gena de hoţ,în codul ADN.Proc*rorul plagiator Ponta,ori a făcut facultatea pe genunchi,ori a dat pe la c*rsuri,cam ca pe la doctorat.Altfel,este imposibil ca un absolvent de drept,să nu priceapă natura condamnării lui Dragnea.Baronul de Teleorman,este inventatorul tuturor metodelor de furt electoral,regăsite în cadouri,sau bani daţi pentru prezenţa la vot,falsificarea semnăturilor,aducerea morţilor la vot,etc.Acum,hoţii din PSD,işi roagă şeful penal,să nu părăsească partidul.Nicio problema,urmează TELDRUM,iar de asta sigur nu mai scapă.Şi câţi or să mai plece cu el.........
Pinot noir pe 17 Mai 2015, 10:28
#1
MUUUUUUULTA BUCURIEEEEE!
Consecintele condamnarii acestui hot,nu pot aduce decat,pe langa ceva prosperitate,o relaxare a mediului de afaceri,liniste,si o mare buc*rie.Deci,consecintele nu pot fi decat benefice pentru toti cetatenii Telormanului si nu numai.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.