Liviu Dragnea a demisionat din Guvern.

15 Mai 2015, 12:38 | 2440 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca si-a dat demisia din Guvernul condus de Victor Ponta. Iata ce a declarat jupanelul:

  • Mi-am dat demisia din funcția de ministru, luni va fi pe masa biroului demisia din funcția de președinte executiv al PSD.
  • Este un precedent periculos pentru democrația din România.
  • Poate apare in mentalul colectiv impresia că a te prezenta la vot este ceva condamnabil.
Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
Nae Senatoru pe 17 Mai 2015, 16:53
#13
ha-ha-ha!!!
Il vor demisiona si din viata politica cat de c*rand.Dar ce se va intampla cu tot ce a furat pana acum.Propunem confiscarea averii.ha-ha-ha!
Codruta Kovesi pe 16 Mai 2015, 14:53
#12
lui Tiberius
Ai fost lângă Dragnea şi ai auzit că a spus Biroul Permanent Naţional? I-ai suflat,sau i-ai scris textul ? Dacă ai făcut asta,eşti la fel de ....... "deştept" ca el ! Cum rămâne cu "poate apare în mentalul colectiv" ? Tot corect este ? Mă surprinde faptul că,acest ţărănoi hoţ,care a terminat judeţul şi minţea că va crea loc*ri de muncă, este apărat în continuare.
a pe 16 Mai 2015, 07:54
#11
asta e adevarul
http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/ce-are-de-ascuns-ponta-in-dosarul-referendumului--370740

La cate a facut pe 16 Mai 2015, 01:40
#10
asteptam sa raspunda in fata legii !
o merita din plin !
Alex pe 15 Mai 2015, 23:38
#9
pt. cei anti Dragnea
Va imbatati cu apa rece. Referendumul anti Basescu a fost organizat de USL, adica PSD si PNl, PNL a sucombat PDL, chiar nu intelegeti ca ati luat- o inaintea paradei? Voi il vedeti pe Nitulescu la conducerea Teleormanului?
cetateanul de la bloc pe 15 Mai 2015, 20:37
#8
Ce se naste din pisica, tot soareci mananca
E totusi un fiu de militian, la ce va asteptati de la el?
Tiberius pe 15 Mai 2015, 19:38
#7
explicatie.
Masa biroului... scris corect... masa Biroului (Permanent National).

MIMI CAMATAREASA pe 15 Mai 2015, 19:36
#6
LA FEL CA IN CAZUL VOICULESCU
S-AU CERUT 5 ANI DAR,LA FINAL A LUAT 10.LA COMPLETUL DE 5 JUDECATORI,MERGE CU UN AN CU SUSPENDARE SI VA PRIMI 5 CU EXECUTARE.SIMPLU,NU?DAR SI CORECT.
Codruta Kovesi pe 15 Mai 2015, 19:18
#5
Teldrum
Am ascultat disc*rsul lui Dragnea si mi-am dat inca o data seama,cat de prost este acest individ. Auziti exprimare la el : " luni,va fi pe masa biroului,demisia mea ". Cum vine asta? Ori pe masa,ori pe birou ? Dacă ar fi fost o exprimare de genul : "pe masa din biroul premierului",s-ar mai fi înţeles ceva.....Dar in prostia lui continua si spune : "poate apare in mentalul colectiv "...... Din punct de vedere gramatical,corect este : "poate apărea". Va dati seama ca,acest prost,care habar n-are să vorbească,ne dădea lecţii şi era în fruntea unui minister cu cele mai mari fonduri,direcţionănd banii după placul lui ? Urmeaza Rahova,cu peron pe stânga (când vii de la Alexandria spre Buc*reşti).S-a dat startul şi pentru afacerile : Teldrum - Consiliul Judeţean Teleorman si privatizarea Hotelului Turris,din Turnu Magurele.
vasile de la scularie pe 15 Mai 2015, 16:18
#4
Chiar?
Nu va fie mila de el, are grija "partid smenarilor" sa nu ramana fara "coledgi".
Gospel pe 15 Mai 2015, 15:22
#3
Primul pas a fost facut
Urmatorul pas este inscrierea la Rahova.Inca un hot pe tobogan.
gheorghe taranu pe 15 Mai 2015, 14:55
#2
saracu dragnea
de ce nu scrieti macar acum adevarul despre prea cinstitul si prea nevinovatul dragnea?despre relele care le-a facut aceasta j*****e s-ar putea scrie un roman,dar inca este aceasta frica pe care el si oamenii lui a reusit sa o instaureze in judet.el saracu doar a convins lumea sa iasa la vot.din ordinul acestui nevinovat om niste tampiti au dus la vot oameni cu handicap,pisati pe ei ca sa aiba voturi,sunt foarte multe de spus cum furau voturi si cum ii puneau pe batrani sa voteze pentru ei.cum intindeau mese in cartierele de ti**ni si le dadeau sa bea celebra votca de 5 mii,bidoanele alea de 5 litri dupa ce votau.odata am sa povestesc tot,jigodia dracu,trebua sa ii dea pe viata pentru ca a nenorocit pe multi si tot judetul Teleorman.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.