Ambasador, Tezaur şi Caminaru în arest preventiv. Un nou clan de romi intră la "mititica".

14 Mai 2015, 00:05 | 3504 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Inca trei romi au fost arestati preventiv.

Furturile din cartierul turnean Măgurele au ajuns o obişnuinţă.

Oamenii se tem pentru integritatea fizică, pentru că clanurile de romi intră în  casă peste ei. S-a ajuns prea departe şi trebuie luate măsuri. Oricât s-ar face că nu vede, Poliţia şi Procuratura sunt obligate să apere cetăţenii cinstiţi. Miercuri, 13 mai, Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele a propus arestarea preventivă pentru trei indivizi binecunoscuţi în oraş. Este vorba despre SANDA F. DUMITRU, ZIS ,,CAMINARU", SANDA F. PETRE, ZIS ,,AMBASADOR" şi STAN M. CRISTINEL, ZIS ,,TEZAUR".

Citeste si: Cartierul turnean Măgurele, "terorizat" de găşti de hoţi. Intervine cineva?

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Info corecta pe 08 Iunie 2015, 20:00
#20
pt comentariul 18
Prin rechizitoriul intocmit de proc*rorii de la Parchetul local, au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, AMBASADOR, CAMINARU si DEZAUR, hoti de pe Magurele, dosar 937/329/2015 la Judecatoria Turnu Magurele, Deci se lucreaza, si politisti si proc*rori.

Oricum, AMBASADOR, TEZAUR, CAMINARU si MOLDOVEANU mai sunt arestati preventiv si in alte 2 dosare, urmand sa fie trimisi in judecata.

Concluzia, va apare si sentinta, speram de condamnare cu executare pentru acesti hoti.
VEDETI CUM FACETI SA LE INTOCMITI SI NISTE DOSARE PTR AMENINTARE SI ULTRAJ pe 29 Mai 2015, 18:43
#19
VEDETI CUM FACETI SA LE INTOCMITI SI NISTE DOSARE PTR AMENINTARE SI ULTRAJ
VEDETI CUM FACETI SA LE INTOCMITI SI NISTE DOSARE PTR AMENINTARE SI ULTRAJ(AMBELE PENALE)



DOAR ASA SA INVETE CA TOT CE SPUN POATE FI FOLOSIT IMPOTRIVA LOR. POATE SE MAI PRICOPSESC CU CATIVA ANI PE LANGA CE OR SA PRIMEASCA.
info pana la capat ? pe 28 Mai 2015, 17:32
#18
SS!
Asteptam o copie a sentintelor pe site !
Info corecta pe 16 Mai 2015, 11:52
#17
clanul ZARNEANU
judecatorii de la Tribunalul Teleorman i-au mentinut in arest preventiv pe CAMINARU, DEZAUR si AMBASADOR. Din cate se aude acest dosar este inceputul pentru acesti infractori ti**ni. Se pare ca politisti si proc*rorii le-au probat alte 7 dosare de furt calificat si 2 de talharie. Vor petrece multi ani dupa gratii acesti hoti nemernici.
asa incompleta formula pe 16 Mai 2015, 01:43
#16
fara tovarasu de furaciuni - Armando !
parca nu imi vine sa cred .
margelatu pe 15 Mai 2015, 23:40
#15
foarte bine au actionat politisti
in acest caz ii felicit pe politisti au procedat foarte bine . vrem sa urmeze si alte ciori. neau nenorocit cu furatu am ajuns sa nu mai putem dormi noaptea in casa de frica ciorilor.
pt Comentatori pe 15 Mai 2015, 18:38
#14
Pentru toata prostia
in loc sa inc*rajam si sa promovam aceste reusite ale politiei, stim decat sa scuipam asupra lor, indiferent daca au facut lucruri bune sau invers! nu e vina politiei ca legile sunt asa cum sunt si ca suntem o tara de hoti, idioti si lenesi! ca si in cazul de la vilcea cu cele doua zdrente traseiste...!!!! dak erau intr-o tara civilizata cu siguranta faceau macar cateva zile de arest, sa invata cum sa se comp[orte! pana la urma uniforma organelor reprezinta tara noastra, iar dak permitem ca doua j**uri ordinare carora le miroase gura a madular de ti**n sainjure politia, adica tara noastra, ne meritam soarta!!!!! si nu ne vom reveni multi ani de acum incolo, vom ramane vesnic lasi si puturosi,cum am fost intotdeauna, dacat ca nu vrem sa recunoastem..!
articol special pe 15 Mai 2015, 17:02
#13
si mai special
ba prietene, nu mai posta ca esti analfabet. bine le-a facut, asa merita toti ti**nii care au in cap numai jafuri si amenintari. la cimitir cu totii
urmeaza pe 15 Mai 2015, 06:44
#12
toate ciorile
in c*rand vor fi arestate toate ciorile din turnu
ronaldo pe 14 Mai 2015, 23:16
#11
ce ma buc*r ca ia arestat pe zarnaieni
foarte bine lea facut
pentru pe 14 Mai 2015, 20:10
#10
articol special
Frate dar tu te bagi mereu unde nuti fierbe oala...nici macar nul cheama TEZAU il cheama DEZAUR sau i se zici asa..tu nici macar nu esti in stare sa legi frazele cum trebuie..si cum spui tu ca politia nu isi face dreptatea...demonstratie ca uite ca si-a facuto dar nu cu pixu ci cu pumnul ..ia arestat deoarece ia desfigurat sa nui vada cineva..ca in astea 30 de zile le trece semnele si loviturile..cine credea ca un ras defapt cel mai mare ras de politist din turnu "andronache" putea sa faca asta..indiferent de situatie nu trebuia sa-i bata...daca era politie smechera ii facea doar din pix...dar a datun mare gres wink
auzi pe 14 Mai 2015, 20:08
#9
nume ce au
boschetarii paduchiosi se cred ambasadori si tezaure, huooo mancatori de seminte de la siloz cu cas la cioc
sa pe 14 Mai 2015, 20:06
#8
iasa
sa iasa de la puscarie cand le-oi deschide eu poarta, si doar cu popa inainte, astea sun ciori d-alea versate nu dau cu pietre sa sperie lumea, ei dau sa omoare lumea, usor usor toti imbecilii inteleg ce inseamna ciori, si trebuie sa trecem fiecare cioara prin foc fara mila
v pe 14 Mai 2015, 19:58
#7
danut
Felicitari d-le comandant,stiam ca esti un profesionis,stim cu totii ca nu esti un corupt,dar nu ai ce sa faci-trebuie sa-ti acoperi si tu uscaturile. Imi retrag cuvintele:sa nu mai vina DNA-ul la voi.Bai,da pe Stochita de la judiciar,mumia care ia banii statului degeaba,faraonu dreacu,il impaiati,cind il dati afara?
emil pe 14 Mai 2015, 19:26
#6
romania trezestete!
in loc sa inc*rajam si sa promovam aceste reusite ale politiei, stim decat sa scuipam asupra lor, indiferent daca au facut lucruri bune sau invers! nu e vina politiei ca legile sunt asa cum sunt si ca suntem o tara de hoti, idioti si lenesi! ca si in cazul de la vilcea cu cele doua zdrente traseiste...!!!! dak erau intr-o tara civilizata cu siguranta faceau macar cateva zile de arest, sa invata cum sa se comp[orte! pana la urma uniforma organelor reprezinta tara noastra, iar dak permitem ca doua j**uri ordinare carora le miroase gura a madular de ti**n sainjure politia, adica tara noastra, ne meritam soarta!!!!! si nu ne vom reveni multi ani de acum incolo, vom ramane vesnic lasi si puturosi,cum am fost intotdeauna, dacat ca nu vrem sa recunoastem..!
x-man pe 14 Mai 2015, 08:37
#5
super
ceea ce ceilalti cititori ai site-ului nu inteleg este faptul k politia si pachetul si-au facut mereu datoria! faptul k acestia au fost in libertate atatia ani si au terorizat orasul se datoreaza chiar cetatenilor de rand. aproape de fiecare data faptele lor au fost demonstrate insa BENEFICIIND DE PREVEDERILE NOULUI COD PENAL FACUT DE DOMNII AVOCAGTI CARE NU SE MAI SATURA DE BANI URAT MIROSITORI, PRIN SANTAJ, AMENINTARI SI SUPRA-PLATIRE A PREJUDICIULUI CAUZAT, S-AU IMCAPAT MEREU CU PERSOANLE VATAMATE, SI ASTFEL AU SCAPAT IN TOTALITATE DE RASPUNDERE PENALA,CHIAR SI DUPOA CE AU FOST ARESTATI IN CAUZELE RESPECTIVE, ASTFEL K POLITIA SI PARCHETUL NU AU AVUT CE FACE ABSOLUT, ORICAT DE MULT SIA-R FI DAT SILINTA, ERA PRACTIC IMPOSIBIL!!!!! de data acestia au comis-o, furand de la fostul I.M.E., asa k mai mult k sigur nu se va mai impaca cu persoana vatamata......! NU MAI ARUNCATI CU NOROI IN JUSTITIE SI POLITIE DAK NU AVETI CUNOSTIINTA, IN NECUNOSTINTA DE CAUZA!!!!!!!
eu pe 14 Mai 2015, 08:01
#4
Sunteti pe drumul cel bun!
Felicitari politistilor si, in primul rand, proc*rorului de caz!
nebunusatului pe 14 Mai 2015, 05:36
#3
Cartierul Magurele
Nu trebuie sa dam vina doar pe politie pentru ce se intimpla ...legea e prosta, ti**nimea abuzeaza de faptul ca minorii nu raspund penal, asa incit sunt organizati in gasti de minori conduse de un coroi major versat, ce le coordoneaza permament activitatea . Acestia trebuiesc anihilati, nu amaritii de copii care nu sunt primiti in casa daca nu aduc zilnic bunuri furate ...Parchetul si intregul aparat de justitie sa se implice mai mult si in mod eficient . DNA-ul a dvenit cel mai respectat si pop**ar organism in tara noastra, daca s-ar implica si in aceasta preoblema ar dispare coruptia din politie, parchet, instante, iar noi am sta linistiti in casele noastre, nu ca in prezewnt cind stam la pinda cu urechile ciulite ca iepurii pe strat, sa nu intre peste noi salavtori, zarnaieni, simioni sau alte multe clanuri nenorocite .
amicul pe 14 Mai 2015, 04:17
#2
zarnaianu
acestia fac parte din clanul zarnaianu care au terorizat orasul de multi ani! foarte periculosi,diabolici si cu sange rece acesti nemernici atacau tot ce le iesea in cale!
no name pe 14 Mai 2015, 01:33
#1
e cazul
Felicitări domnilor polițiști!!! Sincer va transmit aceasta urare. E cazul sa demonstrați ca nu toți sunteți la fel.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.