Sărăcie?! Ginerele lui Liviu Dragnea umblă cu hainele rupte în ultimul hal.

14 Mai 2015, 00:04 | 6272 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Alex Mataev, viitorul ginere al lui L.Dragnea, umbla imbracat ca si cand ar fi venit de pe Olt. foto:spy.ro

Cel mai bogat teleormănean aflat încă în  libertate(cel mai bogat e în puşcărie), Liviu Dragnea, ministrul sub-Dezvoltării ţării, are doi copii.

Fata, Alexandra, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Mataev, un aşa-zis muzician, să-i zicem lăutar. Am scris de câteva ori despre cum isi petrec timpul  cei doi, altfel spus, toacă banii lui Liviu Dragnea, acesta fiind, la rândul lui, sponsorizat de tata-socru, renumitul Petrache Prodana, mare legumicultor în comuna Giuvarasti-Olt. Bunicul din partea mamei este singura sursă credibilă de finanţare a unei vieţi luxoase trăite prin Herăstrău.

Nu ştim dacă Petrache are habar pe ce aruncă nepoţii banii făcuţi cu greu în solar. Acum câteva zile, a apărut în presa centrală fotografii cu Alexandra şi Mataev aflaţi la cumpărături. Priviţi în ce hal arată ginerele lui Dragnea. Parcă e prins pe Olt, la baraj, la Izbiceni. Aveam pretenţii din partea ginerelui ditamai preşedintelui celui mai mare partid din România. Până şi rudarii de la Prundu se îmbracă mai bine decât Mataev.

Citeste si: Alexandria-a-lui-l-dragnea-video-lux-orbitor-pietre-de-granit-luate-din-tr-magurele" target="_blank">Senzaţional: imagini din curtea vilei din Alexandria a lui L.Dragnea.(video) Lux orbitor. Pietre de granit luate din Turnu-Măgurele.

 

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Bunicul Petrache pe 14 Mai 2015, 13:06
#1
Sint sarac lipit
Nu mai mintiti baaaaa,ca eu nu am bani nici de folie pentru solar.Astia mici,traiesc in lux din bani furati.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.