BREAKING NEWS - Teleormanul este primul judeţ din ţară într-un domeniu care se anunţă de viitor pe aceste meleaguri.

13 Mai 2015, 00:03 | 3639 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Teleorman.

În sfârşit, după ani în care doar a minţit locuitorii acestui judeţ, iată că Liviu Dragnea a pus Teleormanul acolo unde îi este locul. Toată ţară ne ştie din luptele electorale, atunci când morţii votează în draci.

De acum încolo o să fim judeţul cu cei mai mulţi şomeri. Jupânul a primit o diploma de la Ponta pentru această realizare. Mama Cătălinei Ştefănescu, doamna Barbu Cristiana, şefa ANOFM şi împreună cu Eli Iagăr, vicepreşedinte la Institutul Naţional de Statistică, au ajutat prin influenţa dumnealor ca Teleormanul să fie pe primul loc. Datele sunt din luna martie, dar când o să fie trimişi şi chimiştii turneni  în şomaj, ne uităm de sus la locul doi. După câte se vede, viitorul înseamnă şomaj în această zonă, deci cu siguranţă o să fim fără probleme campioni ani la rând. Nu mai are cine să ne învingă, poate doar Vasluiul să ne facă probleme.

Teleormanul este pe primul loc la somaj

Potrivit datelor Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în luna martie, în Teleorman s-a înregistrat cea mai ridicată rată a şomajului din ţară. La nivel naţional, rata şomajului a fost, la sfârşitul lunii martie, de 5,37% mai mică cu 0,14 puncte procentuale faţă de cea din luna februarie. Cele mai ridicate rate ale şomajului au fost atinse în judeţele Teleorman 11,54%, Vaslui 11,46%, Mehedinţi 9,98% şi Dolj 9,42%. Teleormanul ocupă un loc fruntaş şi în rândul judeţelor cu cei mai mulţi şomeri neindemnizaţi.Sa-i multumim domnului ministru Liviu Dragnea, merita!

Citeste si: Senzaţional!!! Firma Pirelli la Turnu-Măgurele. Liviu Dragnea a adus un investitor mare.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
DELLNIKK pe 19 Mai 2015, 22:14
#3
Mai avem o medalie.
Conform institutului judetean de statistica pe anul 2013 mortalitatea in judet a fost de 17,2 decese la mia de locuitori, ocupand primul loc.Dupa Teleorman urmeaza Giurgiu

Nu cunosc daca am fost depasiti de cineva. Pe tara media este de 12,1 decese la mia de locuitori.
Cucu din padurea vrede pe 13 Mai 2015, 19:31
#2
Sa fim realisti
Dragnea nu o fi Ceausescu, sa nu dea socoteala nimanui. Sa fim realisti, nu a facut chiar ce a vrut fara stirea celor ce ar fi trebuit sa se autosesizeze. Pentru situatia jalnica a judetului, sunt multi vinovati. Si nu in ultimul rand noi, cei umili, care ne-am complacut intr-un dulce farniente. Domnilor, dictatura se instaleaza doar acolo unde poporul e slab.
nec pe 13 Mai 2015, 07:48
#1
pui de lele
NEMERNIC, INCONSTIENT, INCULT, AROGANT, MINCINOS,FURACIOS, PUPINCURIST, LAS, TRADATOR,NESIMTIT etc..unde sunt acum cei ce ziceau ca dragnea este dumnezeul lor??locul le este..sa someze pana nu or mai putea..ca ce-l mai slaveau.Treaba e ca suferim cu totii..si cand te gandesti ca unii si in situatii de genul ii ia apararea..dar ce sa faci cu cei ce nu stiu ca puterea limitata de lege, constituie statul de drept..si acest stat de drept trebuie aparat cu dintii de cetateni..isi cunosc ei drepturile..sunt cetatenii educati cu principii democratice..stiu ei ce vor???va asigur ca nu ..vin si consemneaza pe aici ..si in afara de asta nu fac nimic...initiativa domnilor..demonstrati ca tara asta este a noastra nu a lui dragnea ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.