Propunere a unui cititor: procurorii DNA ar avea ce să găsească la Poliţia Turnu-Măgurele?

12 Mai 2015, 00:05 | 3275 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Politia Turnu Magurele foto: captura Google Maps

Corupţia e un flagel al societăţii româneşti, nicio instituţie nefiind imună la această boală. Şpaga este prezentă în aproape tot ceea ce se realizează, aparatul de stat fiind plin cu birocrati uşor de mituit. Despre Poliţie se cunoaşte că  este coruptă, din când în când apărând câte un scandal care trage puţin draperia şi se vede mizeria din această instituţie menită să apere legea.

Corupţia Poliţiei Turnu Măgurele nu este o noutate pentru nimeni din acest oraş.

Se ştiu şi care sunt poliţiştii cei mai mânjiţi de interlopi şi de puterea locală pesedistă. Până acum nu a căzut niciun cap important din conducere dar timpurile par să se fi schimbat şi nu ar trebui să ne mirăm dacă auzim de o descindere a procurorilor DNA la Poliţia Turnu Măgurele. De-a lungul timpului, au fost diferite scandaluri musamalizate de poliţiştii turneni. Se ştiu prieteniile cu interlopii, astfel că nici nu se mai feresc să fie văzuţi împreună. Iată ce spune un cititor al site-ului despre Poliţia Turnu: "În sediul Poliţiei se fumează, deşi e interzis!!! Dacă te duci cu o plângere, încep să-ţi explice că nu trebuie să o faci. Pur şi simplu nu au chef de muncă. Mai ştiţi când a fost omorâtă femeia la calea ferată? Ăla care a omorât-o cu maşina (G.Chirigiu) a băut în acelaşi local cu comandantul poliţiei. Credeţi că la testare i-a ieşit alcool în sânge?  Ăsta e caz de DNA."

Citeste si: Comandantul Poliţiei Turnu-Măgurele, Ion Ene, implicat în muşamalizarea accidentului de la pasarela de cale ferată? G.Chirigiu trebuie să scape - ordin pe unitate!

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
info corecta pe 16 Mai 2015, 23:58
#20
Chirigiu inculpat
Dosar 1542/329/2014 Judecatoria Turnu Magurele. Chirigiu este trimis in judecata de procirpri din iulie 2014. Asa ca urmeaza a fi condamnat si obligat la plata de despagubiri civile. Deci, unde-i coruptia?





Ipoteze pe 15 Mai 2015, 21:52
#19
pentru JustitiaruÎ
Vad ca te lauzi ca ii cunosti foarte bine pe politisti si pe lucratorii din Parchet,inseamna ca ori esti prieten cu ei, ori ai facut si tu parte din randul lor. Daca prima varianta este valabila innseamna ca esti doar un fatarnic, iar daca a doua varianta este valabila inseamna ca ai trecut prin aceste institutii degeaba, fara sa iei atitudine la momentul potrivit si stii doar sa te plangi ca o fetita dupa ce ai iesit din sistem. Daca ambele variante sunt false, arata ca ai coloana vertebrala si ia pozitie ca sa schimbam lucrurile de care tu te plangi in mai bine, in caz contrar iti recomand sa nu mai postezi toata ziua comentarii si sa te apuci de munca ca sa-ti intretii familia, astfel contribui si tu cu ceva la dezvoltarea societatii turnene.

Oricum eu c
sasu pe 14 Mai 2015, 20:30
#18
doi
Daca Turnu este un oras nesigur pe timpul noptii,mergeti in Alexandria,Rosiori de Vede sau la Videle;va garantez ca nu va mai intoarceti intregi.De 2 ori era sa iau bataie in Alexandria si de 3 ori,ziua, mi-a fost sparta masina in zona pietei.La noi e parfum,cel putin stii cine te bate.Zau,90 % din politistii turneni sint profesionisti,dar au si ei uscaturile lor,ca peste tot.
gogu pe 14 Mai 2015, 20:22
#17
pentru toti
Bai prostilor,ca sa incheiem pentru totdeauna:sa stiti si voi ca Chirigiu este si condamnat pentru uciderea femeii,la bariera.Da,alcoolemia exista la dosar.Unde este vinovat comandantul in acest caz?Nu mai calomniati si lasati oamenii in pace daca nu aveti ceva concret.
a pe 14 Mai 2015, 15:18
#16
gogule, da chipiul jos, bravo! acum uita-te in oglinda, bravo! acum ai înțeles
Unde dracu ați văzut voi propunerea unui cititor? Eu am găsit un simplu comentariu, care se refera la ala cu accidentul.
gogu pe 13 Mai 2015, 23:51
#15
propunerea unui cititor idiot
dak aveti cunostiinte despre faptul ca la politia turnu-magurele se obisnuieste a se lua mita, spuneti fratilorcare politisti sunt aceia, cand, cat,si pentru ce a luat!!!!! nu mai vorbiti tot felul de prostii! habar nu aveti.......
Dan pe 13 Mai 2015, 21:41
#14
Vrem AMENDA pentru PARCAREA din jurul PARCULUI mare!
AMENZI usturatoare pt cei care parcheaza in jurul parcului mare, aproape de Casa de Cultura. De nenumarate ori am evitat coliziunea cu masinile parcate in apropierea unei cafenele cunoscute!!!Ce fac politistii in cauza? Dorm???????
Justitiarul pe 13 Mai 2015, 13:58
#13
Cea mai corupta Politie!!!
Da, este adevarat, comandantul nu bea! Dar in schimb beau si pentru el: Pintoiu Valentin, Mircea Marian, Proorocul, Opreanu Cristian, Nutu Valentin.....si lista este foaaarte lunga! Daca i s-ar pune alcooltestul lui Pintoiu si lui Opreanu, dimineata cand intra la munca, s-ar sparge!

Comandantul...in schimb trebuie sa-si apere cumnatul...sau nu stiati ca este Agurida?

Este o mare mafie la Pol din Turnu, sa nu mai spunem de renumitul adjunct, din Corabia...cel care a fost dat afara de la Slatina si adus de bun la Turnu....ca doar aici este toata pleava!

Suntem satui de toata politia, norocul nostru este ca avem cativa proc*rori tineri care-si fac treaba!!!
Leonidas pe 13 Mai 2015, 10:44
#12
Turnu un art. idiot..!
Daca este seful politiei Turnu intr-un local care este public, si mai intra unii care au dosare pe rol acolo, sa consume,asta nu inseamna nimic!, dar pt. voi e semn de coruptie..? ceva..?.Dragilor de la turnu cu stiri-dati-i afara pe redactorii astia de kakao,de rahat..!
DNA pe 13 Mai 2015, 09:14
#11
info
rezultatele parchetului din acest oras se datoreaza unui singur proc*ror care a avut c*rajul sa lupte cu aceste grupuri de interese si clanuri.(dovada:rechizitoriile solutionate).nu ar strica sesizarea inspectiei judiciare pt a verifica activitatea si celorlalti proc*rori(mai ales a proc*rorului OANCEA) care nu a deranjat nici-un corupt si apara interesele celor pusi politic(nu-l poate deranja pe primar ca nu-i mai angajeaza sotia la spital)asa se aude.domnilor din CSM verificati activitatea acestui proc*ror(rechizitoriile facute de el,cat sta pe la serviciu) si veti ramne marcati mult timp.de politie nu se poate spune decat ca este aservita politicului pt ca pt asta a fost creata(solutia ? dizolvarea acestei institutii profund corupte)
DNA pe 13 Mai 2015, 09:01
#10
info
situatia din acest oras cu privire la coruptie este urmatoarea:

cea mai corupta institutie este primaria.se stie ce aranjamente se fac cu contracte,angajari la primarie,spital si la celelalte institutii controlate politic.DECI AICI TREBUIE SA VINA DNA-ul.fuctionarii fac ce vor si primarul ii apara.urmatoarea institutie corupta este judecatoria unde judecatorii numailegea nu o respecta(daca sunteti interesati informati-va cu privire la apelurile facute de parchet impotriva solutiilor date de judecatorii din turnu si veti constata ca foarte multe sunt admise dar pe judecatori nu-i deranjeaza)CSM-ul ar putea verifica toate aceste aspecte.nu mai vorbim de lasarea in libertate a multor infractori de catre judecatori pe motiv ca nu sunt un pericol(dinca.iacob stiu mai multe)in oras se comit talharii,furturi,infractionalitatea a crescut si nu se ia nicio masura.

nec pe 13 Mai 2015, 08:19
#9
bravo
PUIU ARE DREPTATE.
f pe 12 Mai 2015, 20:41
#8
ce bine ați citit?
Unde s-a scris ca a băut comandantul? Eu nu am găsit așa ceva. Dar ala care a comis accidentul a băut. Întrebare simplă, a solicitat cineva declarațiile ospătăriței? E interesant de știut dacă ăluia i-a ieșit pozitiv testul de alcoolemie. Aici sunt dubiile mari, iar aici comandantul putea sa întreprindă acțiuni legale pentru a nu exista niciun dubiu. Mai ales ca era in local in acea seara. Cu siguranță a cunoscut detaliile.
y pe 12 Mai 2015, 19:10
#7
you
De 2 zile neamul Zarnaienilor este arestat iar toata ti**nimea de pe Magurele este in fata Politiei.De ce nu puneti acea poza, cu ti**nii in fata Politiei, cu pirandele care sa tavalesc pe jos ? Comandantul si proc*rorul Badoi conduc operatiunile, ei sint coruptii orasului. Sa vina ma, DNA-ul, prostilor.Ba, da ce articol...
r pe 12 Mai 2015, 18:34
#6
f
Eu stiu ca dosarul lui Chirigiu,cel cu accidentul de la calea ferata este pe rolul instantei de judecata,i-a iesit aloolemie si exista la dosar.De ce sa vina DNA-ul? A mai ramas doar ca se fumeaza in politie.Este tare comentariul postat.Halal sa va fie! Hai Steaua!
mirel pe 12 Mai 2015, 18:24
#5
de la tara
Bai dobitocule care ai scris acest articol:seful politiei nu consuma alcool si nu fumeaza de ani de zile,despre el nu am auzit nici-o fapta de coruptie cum se discuta depre alti actuali sau fosti comandanti din oras,judet sau tara.Daca politistii turneni ar fi fost corupti,pina acuma ii luau alte institutii si nu mai asteptam DNA-ul.Stiu ca este cel mai profesionit comandant al institutiei mentionate.Il cunosti dobitocule,ai vorbit vreodata cu el? Echipa care o face cu proc*rorul Badoi este de bun augur pentru orasul nostru.Tu boule care ai scris comentariul ori ai fost amendat ori ai dosar penal.Cunosc activitatea politistilor turneni si o apreciez pentru ca prin natura meseriei colaborez cu ei.Pacat ca se scriu asemenea abjectii.
t pe 12 Mai 2015, 18:07
#4
turnu
Da ma,ar avea ca sa gaseasca:pe mata in bastoanele politistilor !
Puiu pe 12 Mai 2015, 13:14
#3
Politia nu-si face datoria
CINE ARE IN ATRIBUTIUNI,ORDINEA IN STATUL DE DREPT SI TREBUIE SA VEGHEZE LA RESPECTAREA LEGII??????????????????????????????????????\n????????????????????????????????????????????????????????????Si cine sa-i prinda pe infractori????????????????????????????????????????????????
Justitiarul. pe 12 Mai 2015, 12:40
#2
Stimate "gag".
La ce ar folosi existenta unor oameni asemenea mie?. Va mai aduceti aminte ce-am scris pe acest site dupa accidentul mortal in urma caruia si-a pierdut viata cetateanul Gheorghe Sfetcu,in ziua de 28 august 2014, autor fiind interlopul cu imunitate totala Tavocu?. Desi vina acestuia a fost clara ca lumina zilei, cazul a fost musamalizat si criminalul n-a fost deranjat nici cu mustrare. Si redactia acestui site a scris un articol, dar, desi a promis ca va urmari cazul si va informa opinia publica, a pus " batista pe tambal". MAI VREI ALTCEVA?!>
gag pe 12 Mai 2015, 01:52
#1
maimutoi
Bai belitilor, comandantu nu bea, ca are el alte probleme...fie. bautura nu.i tovarasa lui! Hotii sunt problemele turnenilor... nu iau aparearea nimanui. Dar ceva gen"justitiaru" nu ar strica!!!!

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.