Teleormanul e "fruncea", nu Banatul: Liviu Dragnea, piedică în calea numirii şefului DIICOT. Preşedintele Iohannis s-a sesizat şi a cerut stenograma şedinţei CSM.

12 Mai 2015, 00:02 | 2031 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Gheorghe Nichita foto: gandul.info

Se pare că Teleormanul e în "tot ce mişcă în ţara asta". Până şi noul şef al DIICOT are probleme din cauza judeţului nostru. Liviu Dragnea a pus Teleormanul în atenţia ţării, însă, din păcate, nu în sens pozitiv, dimpotrivă.

Preşedintele Klaus Iohannis, înainte de a semna numirea procurorului Horodniceanu în funcţia de şef DIICOT,  a cerut stenograma şedinţei CSM în care Daniel Horodniceanu a primit aviz pozitiv. Această întorsătură de situaţie a avut loc pentru că Oana Schmidt-Hăineală, membru CSM, l-a întrebat pe Horodniceanu, în timpul interviului de la CSM, cum ar reacţiona dacă un procuror de la o structura teritorială a DIICOT s-ar afla la o masă cu un primar şi un oficial de rang înalt din Guvern şi ar discuta despre un dosar, în loc să socializeze. Oana Schmidt-Hăineală se referea la o presupusă întâlnire dintre Horodniceanu, primarul Gheorghe Nechita şi ministrul Liviu Dragnea, la Hotelul Bucium, în 24 ianuarie, Horodniceanu a infirmat categoric o astfel de informaţie, spunând că întrebarea membrului CSM a fost ipotetică. Se pare că este chiar aşa şi că Liviu Dragnea nu este străin de asemenea practici. S-ar putea ca Iohannis să nu semneze şi să fie nevoie de încă o propunere pentru şefia DIICOT. După cum se vede, jupânul Teleormanului este preocupat de alte probleme, nici vorbă de locuri de muncă şi dezvoltarea judeţului care l-a făcut ministru.

Citeste si: Liviu Dragnea, condamnat până la jumătatea anului 2015? Comisia Europeană menţionează dosarul "Referendumul fraudat" în ultimul raport MCV.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
danut cuclea pe 12 Mai 2015, 17:38
#3
zis coyu'
CORECT FRATILOR DUREA SI NEC!MA BUCUR CA DE CEVA VREME SUNT NUMAI COMENTARII DE GENUL ASTA!CRED CA SI-A DAT SEAMA TOATA LUMEA CE-I POATE CAPUL ACESTUI TARANUS DE GRATIA,PUI DE MELITIAN! DE ABIA ASTEPT SA-L VAD LA BULAU,SA PLANGA CATEII DUPA EL...LA MULTI ANI CU EXECUTARE TARANOIULE!!!
nec pe 12 Mai 2015, 15:03
#2
din cale afara
acest om nu a avut nici un pic de scrupule..ajunsese sa creada ca Romania este Teleormanul, pe care a pus stapanire atatia ani si pe care l-a ingenunchiat ..Cu cata aroganta se infoia pe la tot felul de emisiuni..si el amaratul un impostor si un incult..era fabrica de lansat minciuni si de format hoti..acum sa se faca scriitor..poate ajunge si el sa ia un premiu cu aia de la antena 3..la puscarie cu el.......

Durea pe 12 Mai 2015, 08:17
#1
FRATIA HOTILOR
Este destul de vizibil cum PSD-ul incearca sa influenteze si sa-si subordoneze Justitia.Incearca cu disperare sa-si ascunda jaful pe care l-au facut atatia ani.Numai ca,vremurile cand reuseau sa faca ceea ce vroiau,a trecut iar,puscaria e mai aproape ca oricand.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.