Dănuţ Cuclea îşi laudă colegul urmărit penal de procurorii DNA. Până şi elevii trebuie murdăriţi de un evazionist.

11 Mai 2015, 00:10 | 2271 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea, asa-zisul primar.

Săptămâna trecută s-a infiinţat Consiliul Local al Tinerilor Liceeni, o organizaţie pesedistă de pe lângă Primărie.

Nu ştim de ce era nevoie de aşa ceva, pentru că liceenii ar trebui să fie îndemnaţi să înveţe, nu să facă politică. O prostie mai mare nici că se putea, poate doar Parada Europei să o întreacă. Până la urmă, fiecare licean este liber să facă ce vrea, numai că politicienii locali trebuie traşi la răspundere pentru acţiunile lor. La şedinţa de constituire au fost prezenţi primarul şi vicele, de parcă cine ştie ce eveniment important avea loc. Mai mult, Dănuţ Cuclea, aşa-zisul primar, a declarat următoarele: "Lipseşte astăzi colegul meu, Adrian Simionescu, care a avut un rol extrem de important în această acţiune şi căruia îi mulţumesc!". Era extrem de important ca Simionescu să fie prezent?! Fără el întâlnirea nu şi-a atins obiectivele!?

Simionescu, un geniu al faradelegilor

Pentru o mai bună înţelegere a spuselor lui Dănuţ Cuclea să enumerăm doar câteva calităţi ale "geniului" Simionescu: a provocat un accident mortal, e revoluţionar cu acte false, a distrus câteva fabrici, a fost prins furând îngrăşăminte din combinat, căpuşează primăriile din zonă şi, cireaşa de pe tort, prins de procurori cu evaziunea transfrontalieră. Domnul deputat mai are multe alte calităţi, dar nu avem timp şi loc să le enumerăm pe toate. Vă daţi seama cât au pierdut liceenii pentru că nu s-au întâlnit cu o asemenea personalitate? Cerem să se repete şedinţa de constituire,  să fie si Simionescu prezent. Oprim timpul, numai să le spună la liceeni cum de a ajuns atât de sus. Părinţii liceenilor implicaţi în această organizaţie ar trebui să ceară ca personalităţi de teapa lui Simionescu să nu apară la asemenea întâlniri sau, dacă sunt de acord ca odraslele dumnealor să înveţe câte ceva de la un geniu în ale încălcării legii, nu au decât să meargă mai departe.

Citeste si: Cum să furi milioane de euro: firma Sady Com a deputatului Simionescu îşi diminuează profitul pentru a nu plăti impozit. DNA trebuie să intervină!

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Velicescu Tudor pe 11 Mai 2015, 21:20
#2
MAI E PUTIN
Asteptam laudele si aprecierile voastre,ale conducatorilor vesnici,si dupa 15 mai.Daca mai puteti deschide gura?La tupeul vostru,o sa spuneti ca totul politic.Hai marș !
HELEN pe 11 Mai 2015, 07:51
#1
Danut are dreptate,
daca nu esti penal,nu poti intra in rindurile PSD.Timpul ne va da dreptate.Nu mai timpiti copiii cu politica voastra murdara si ineficienta,lasati-i sa invete.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.