Te doare capul: Camera Deputaţilor, cu majoritatea pesedistă în frunte, a votat o lege care interzice şoferilor să ia autostopişti în autoturismul propriu. Amenzile sunt între 1 000 şi 5 000 de lei.

09 Mai 2015, 00:01 | 1843 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Nici macar o tanara simpatica nu ii va mai face pe soferii turnenii sa opreasca. Amenzile sunt uriase.

Majoritatea parlamentară pesedistă din Camera Deputaţilor a mai blagoslovit România cu o lege tâmpită.

Aşa cum se ştie, românii nu sunt un popor bogat, astfel că, atunci când merg cu autoturismul propriu undeva încearcă să ia în maşină şi vreun  autostopist. Celebrul semn "ia-mă nene" ar putea deveni un gest urât de şoferi. Conform unui proiect de lege, aprobat miercuri de Camera Deputaţilor, şoferii care transportă autostopişti, fără autorizaţie de taxi, ar putea fi sancţionaţi cu amenzi drastice.
Votul final al deputaţilor vine după ce documentul fusese aprobat de senatorii pesedişti încă din octombrie 2014.

    Va fi interzis transportul public contra cost, de persoane, cu un autoturism, fără a deţine pentru acesta, după caz, autorizaţie de taxi valabilă sau copie conformă valabilă.

Persoanele fizice sau juridice care vor efectua, în mod repetat, transport public, contra cost, de persoane cu un autoturism sau de mărfuri cu un autovehicul, fără să respecte regulile de mai sus, ar putea fi sancţionate cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 5.000 lei. După mintea obtuză a unor poliţişti, probabil că, dacă iei în autoturism pe cineva care îţi este rudă de gradul doi sau trei ( văr, cumnat, nepot, etc) eşti pasibil de amendă, fiindcă ai autostopişti în maşină. Evident că doar în România se putea face aşa ceva. Şoferii turneni, care, atunci când merg la Alexandria sau Roşiori, sunt chiar bucuroşi dacă găsesc la stadion vreun autostopist, vor fi în pericol de amendă drastică. E clar, România pesedistă nu e ţara noastră.

Citeste si: Liviu Dragnea, gest mafiot în faţa Cătălinei Ştefănescu. Urmează gestul cu cătuşele?

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
si dak am rau d masina pe 10 Mai 2015, 16:16
#4
tre sa ma duc obligatoriu?
cu microbuzele lor d cacat? futuva.n gura d psdisti idioti cu legile voastre d cacat. a fost aia cu impozitarea bacsisului aku asta. d fapt toata guvernarea lu ponta si legile lor dunt numai utopii. nenorocitii dracului nu mai aveti bani la buget si ii scoateti din impozite si amenzi. v.a intrat morcovu in c*r dn cauza ca furati ca dracii. numai impozite si taxe la greu si legi d cacat sa apere coruptii asta e guvernarea lu ponta. sa.l manance pamantu cu partidu lui cu tot...
Eu si altii pe 09 Mai 2015, 23:23
#3
Ninele,stai cuminte,
Nu mai scrie ca oricum nu-ti raspunde nimeni.Stii tu de ce .
Ninel pe 09 Mai 2015, 19:03
#2
Ridesharing
https://m.blablacar.ro/
Ion Cojan pe 09 Mai 2015, 17:43
#1
Ha, ha, ha.....
Politia nu le face nimic la cei care nu acorda prioritate la pietoni, la cei care stationeaza unde nu-i voie, la cei ce nu poarta centura, la cei care nu!?..... etc. si-o sa-i sanctioneze pe cei care au pasageri care se dau cunoscuti sau rude !?. Treaba asta este veche si fumata de mult.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.