Exclusiv: Parada Europei folosită pentru propagandă la nivel judeţean. Dovada e chiar în comunicatele CJ Teleorman.

09 Mai 2015, 00:04 | 2922 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Adrian Gadea, marioneta conducatorului suprem.

Astazi, sambata, 9 mai, in orasul Videle, se desfasoara concursul Parada Europei.

Teleormanul este una dintre cele mai sărace zone de pe bătrânul continent. Un judeţ unde ceea ce înseamnă Europa este departe de adevăr şi realitate la toate capitolele. Ei bine, pesediştii, în frunte cu Dragnea, au inventat un concurs pe care cu timpul l-au transformat într-un fel de Cântarea României. Despre parada propriu-zisă şi foloasele ei o să vorbim după concurs, acum  să vă prezentăm două comunicate ale CJ Teleorman. Citind comunicatele, fără să vrei faci anumite similitudini cu ceea ce era propaganda comunistă. Chiar dacă formulările sunt adaptate la timpurile pe care le trăim, parcă sunt mai nepotrivite ca pe timpul comuniştilor, prin prisma faptului că trăim în democraţie de 25 de ani.

Primul comunicat:

"Sâmbătă, 9 mai 2015, oraşul Videle va străluci pe harta evenimentelor culturale dedicate „Zilei Europei”, devenind puncul de atracţie al tinerilor teleormăneni, care vor aniversa atât Ziua Europei, cât şi jubileul celei de a zecea ediţii a întrecerii „Parada Europei”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, prezent la deschiderea manifestărilor dedicate acestei sărbători în judeţul Teleorman, la startul Ştafetei „Parada Europei”, va participa, de asemenea, în Videle, la momentul în care participanţii la Ştafetă, care au purtat „flacăra” pe la toate liceele din Alexandria şi din întregul judeţ, în cadrul unui maraton de peste 200 de kilometri, cu opriri la toate liceele participante în competiţie, vor ajunge la destinaţie. Finalul maratonului, la care au participat oficialităţi, sportivi, cetăţeni ai judeţului, tineri şi vârstnici deopotrivă, din toate categoriile sociale, va reprezenta ,de fapt, începutul din acest an, al uneia dintre cele mai îndrăgite şi longevive manifestări ale tinerilor din Teleorman, „Parada Europei”, devenită în timp o adevărată emblemă pentru județul nostru.

Asociaţia Euro Teleorman şi Consiliul Judetean Teleorman au organizat, în parteneriat, pentru prima dată, „Parada Europei”, în anul 2005, implicând toate liceele din judeţ, într-un concurs în care acestea au reprezentat, fiecare, câte o ţară membră a Uniunii Europene. În anul 2011, ţărilor europene li s-au adăugat alte cinci state ale lumii: Rusia, China, India, Brazilia şi Statele Unite ale Americii, impresionante prin marimea, civilizaţia şi cultura lor.

Citeste si:Exclusiv: hotelul din Bruxelles al lui Dragnea, europarlamentarele şi Parada Europei!


Inedita manifestare, apărută în urmă cu zece ani, la iniţiativa ministrului dezvoltării regionale şi administraţiei publice, Liviu Nicolae Dragnea, s-a bucurat de la început de un real succes, iar multe din întrecerile liceenilor teleormăneni, dedicate zilei de 9 mai, s-au desfăşurat sub patronajul domniei sale. Succesul evenimentului, entuziasmul tinerilor participanţi şi dorinţa de a sărbători „Ziua Europei” într-un „stil original”, au făcut ca „Parada Europei” să reprezinte un „spectacol aparte”, care să continue, devenind, an de an, în jurul datei de 9 mai, un eveniment aşteptat.

Anul acesta, la Videle, vor participa 19 licee teleormănene, care se vor lupta pentru marele premiu al concursului „Parada Europei”.

Evenimentul este unic, implicând aproximativ 1000 de elevi şi 100 de profesori, care vor fi susţinuţi de întreaga comunitate din judeţ. Activităţile se desfăşoară pe parcursul întregii zile, sub forma unui spectacol plin de culoare şi temperament, în intervalul orar 10:00 – 16:00, tinerii fiecărui liceu defilând în faţa publicului spectator, însoţiţi de drapelul ţării respective, impresionând prin costume, dansuri, muzică, personaje reprezentative şi obiceiuri.

“Parada Europei” a reprezentat pentru locuitorii judeţului Teleorman o punte de legatură cu Uniunea Europeană, în special pentru tinerii liceelor implicate, o deschidere spre cultura altor popoare, un triumf al multiculturalităţii şi prieteniei, care va deveni în viitor o destinaţie culturală pe harta continentul european, la care sunt aşteptate personalităţi, oameni de cultură prestigioşi, ambasadori şi oameni politici români şi străini."

Al doilea comunicat:

"În oraşul Videle, gazda de anul acesta a manifestărilor de amploare ale „Paradei Europei”,- care îl vor însufleţi în aceste zile de mai şi îl vor aşeza pe harta culturală a Europei, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, a însoţit cu entuziasm ştafetiştii şi maratoniştii teleormăneni, care au străbătut peste 200 de kilometri, pentru a invita liceele din judeţ şi pe reprezentanţii comunităţilor locale, la cel mai frumos spectacol al primăverii.

„Parada Europei”, un adevărat spectacol de bucurie şi culoare, reprezentată de tinerii, din ce în ce mai numeroşi, din judeţul nostru, este susţinută financiar în mod tradiţional de Consiliul Judeţean Teleorman. Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, prezent la finalul Ştafetei, la Videle, a declarat: „M-am bucurat să mă număr printre maratonişti, a fost o experienţă unică, am retrăit bucuria vârstei de liceean, iar pentru anul următor, sper să ni se alăture tot mai mulţi participanţi. Am înmânat, astăzi, ultimul certificat de participare liceului din Videle şi domnului primar al acestui oraş. Sâmbătă se va deschide cea de-a zecea ediţie a „Paradei Europei”, la care, toată lumea este aşteptată cu drag!”

 Cata nerusinare din partea unora care au ucis, la propriu, un judet care spera la o viata mai buna. Nici comunistii nu ii intreceau in laude pe lingaii lui L.Dragnea. Ce sa mai spunem? Dragi tineri, ramaneti in judet, cu ajutorul vostru o sa ditrugem caracatita lui Dragnea care tine in tentacule dezvoltarea bietului Teleorman.

Citeste si: Exclusiv: imagini cu hotelul din Bruxelles al lui Liviu Dragnea. Primari din zona noastră la plimbare prin metropola belgiană. (galerie foto)

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Nina pe 09 Mai 2015, 23:20
#4
NU E SINGURUL !!!
Pai,pe cine putea numi Dragnea sef,nu pe un prost umil si foarte ascultator?Stati,nu va opariti,ca si la Primaria TR e acelasi obicei.
b pe 09 Mai 2015, 20:48
#3
taranu
gadea un taranus ajuns printro conjuctura sef al judetului
Irimia Movila pe 09 Mai 2015, 15:36
#2
O gaselnita a la DRAGNEA
Inca o prosteala si o spalare pe creieri la adresa celor tineri,a viitorului tarii noastre,care trebuie sa invete si nu sa se amestece in politica murdara a PSD-ului.Inca o spalare de bani prin premiile si exc*rsiile date prin tara si Europa.Rusine profesorilor care inc*rajeaza si sustin astfel balciuri si scamatorii de prost gust si pe bani multi.Consiliul Judetean Teleorman a acordat pana acum vreun premiu sau exc*rsie in strainatate vreunui elev olmpic sau cu rezultate exceptionale la invatatura?Prea putina paine si prea mult circ.Daca sunt si cateva gratare cu ceva bere,gata,saracul e fericit.Gura casca sunt destui dar,rezultatele intarzie sa apara.
Nemultumit pe 09 Mai 2015, 14:26
#1
TR.TV
Transmisie excrementabila a Paradei Europei la TR.tv,pacat de munca copiilor ce nu poate fi apreciata de cei de acasa. Rusine TR.tv, televiziune de rahat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.