Egipteanul El Amry Mohab şi tiganul Donica s-au asociat pentru a deschide o clinică medicală.

07 Mai 2015, 00:04 | 8023 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Spatiul unde va functiona viitoarea clinica medicala.

De câteva zile, a aparut   un zvon despre o clinică medicală ce se va deschide în fostul magazin al lui Dorel Dincă. Pentru a deschide clinica s-au asociat directorul medical al Spitalului Municipal turnean, ginecologul El Amry Mohab, şi Donica, un cetăţean de etnie romă, apropiat de puterea actuală a oraşului.

El Amry Mohab vine cu tot ce ţine de partea medicală,  Donica fiind  proprietarul spaţiului comercial pe care l-a cumpărat de la Dorel Dincă. Donica este vecin, printre altele, şi cu ministrul Liviu Dragnea, prin terenul de lângă Hotel Turris. O altă proprietate a "marelui" om de afaceri este şi fosta şcoală de pe strada Traian. Donica mai are multe alte spaţii comerciale, cumpărate din banii câştigaţi prin muncă "cinstită".

El Amry Mohab urmareste sa capuseze Spitalul Municipal.

Arabul din fruntea Spitalului turnean va coordona afacerea, fiindca nu este posibil ca romul semianalfabet sa aiba habar de medicină. Nu ştim cum se împacă funcţia de director medical al unei unităţi spitaliceşti cu cea de afacerist implicat intr-o clinică privată. Nu prea miroase  a legalitate. O soluţie ar fi ca Donica să fie trecut ca proprietar, iar arabul sa fie in spatele afacerii. Cel mai mult o să fie afectat Spitalul Municipal, care îşi va pierde din pacienţi şi, bineînţeles, din fonduri. Nu avem nimic cu investiţia arabului şi romului, e bine că se deschide o clinică ce oferă servicii medicale turnenilor, dar să nu fie de fapt decat o căpuşare a Spitalului şi a instituţiilor statului.

Citeste si: Cariera lui El Amry Mohab, directorul medical al Spitalului Municipal Turnu-Măgurele: un aventurier arab, care a falimentat o firmă din Craiova. Culmea, medicul este dator la CAS Dolj.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
Deanna Brady pe 07 Martie 2017, 12:18
#18
http://www.prestonkincaid.com/link/1c
Hello my name is Deanna Brady and I just wanted to send you a quick note here instead of calling you. I discovered your Egipteanul El Amry Mohab şi ti**nul Donica s-au asociat pentru a deschide o clinică medicală. page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a successful website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get keyword targeted traffic from and they let you try their service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. http://likes.avanimisra.com/4oxz
MARU ALU DONICA pe 22 Noiembrie 2015, 17:43
#17
NU MAI RADETI DE TATA RADETI SI DE MINE
NU MAI RADETI DE TATA CA SI ASA E E DE RAS ACUM VRETI SA IL FACETI SA SEE SPANZURE LASATIL IN PACE CA ORI CUM IL IA DNA-UL!
V-AS BICIUI PE TOTI CARE ... !!! pe 28 Mai 2015, 17:58
#16
VINDETI PROPRIETATI TIGANILOR IN CENTRU !!!




VINDETI PROPRIETATI TIGANILOR IN CENTRU !!!



OAMENI DE ...2 LEI !!!
iou pe 11 Mai 2015, 21:13
#15
mafie de teleorman
Donica e camatarul pesedistiilor.oameni grei,mohanu,cuclea...sunt imprumutati la el.Compromisi! E normal ca oml sa profite,i.a ademenit pe prosti,lacomi,lingai in plasa lui.Deobicei aceste metode mergeau la politisti...se pare ca ti**nu nu e prost a tintit maxim. Am o nedumerire: ti**nu o avea ajutor social sau de caldura...ca tot omul amarat.....futu.va mumain c*r de c*rve ordinare
Maru a lu` Donica pe 10 Mai 2015, 12:12
#14
Veniti la spital
De ce radeti de tata? El face operatii.. Are medicina terminata. Si asistent sunt eu cu anghel. La urgente il pun pe dan a lu surupii cu dadu.
Pacient pe 08 Mai 2015, 22:57
#13
Multumirii deosebite si respect Dl Doctor MOHAB
Dl doctor este un om modest, simplu dar are o calitate ce nu o gasesti la nimeni in tot orașul. V-ați dat seama nu??? A fii un om cinstit si foarte corect este un lucru foarte mare pe care domnul doctor are aceasta caracterizare.Mult succes!!! Si abia așteptăm deschiderea clinici cat mai repede. Sa va dea Dumnezeu putere de munca si multe realizări in tot ceea ce faceți.
Sorin pe 08 Mai 2015, 19:52
#12
DE APRECIAT
Daca se deschide la noi in Turnu clinca medicala este un lucru foarte bun .chiar este de apreciat.

Nu conteaza a cui este? conteaza sa aiba medici bun si de specialitati diferite,Bineinteles alti medici nu Dumitru si geniu.Nu vad ce paguba poate sa aduca Spitalului,atata timp cand stim cu totii ca Spitalul a fost vandut de mult,si cum fura Dumitru si Ivan !! Doar astea sunt vorbele voastre,asa ca bravo doctore si mult succes!

in sfarsit ceva pozitiv in orasul nostru .
cred pe 08 Mai 2015, 19:27
#11
ca
cred ca pe cioara o mananca tare in dos ca face tot felul de asocieri cu arabi si alte natii, vb lui MIRCEA BADEA LA PUSCARIE!
Loredana pe 08 Mai 2015, 08:47
#10
Vrem lucruri pozitive, ne am saturat de negativisumul asta
De ce atata rautate...este cel mai usor lucrur sa scrii de rau si sa arunci cu noroi in toata lumea. in titlu este egiptean iar in primu paragraf apare arab.o stire se scrie atunci cand este verficata din 3 surse.Voi nu faceti aici decat un circ ieftin.

Da bravo lor ca isi deschid pentru ca spitalul este in ultimul stadiu asa ca o clinica privata este bine venita in Turnu Magurele. Spatiul a fost cumparat iar intre domnul egiptean arab si domnul rrom nu este si nu va exista nici o asociere. Va inchideti ca niste sobolani sus in casuta portocalie si scrieti vrute si nevrute . Uneori imi este mila de cat de mielusei ati ajuns pt domnul SOL
piedone pe 08 Mai 2015, 07:44
#9
c*retenia va ancepe la anu prinvotul nostru al tuturor
anbarligatura dintre arab cioara si psd da un cocteil molotov pentru orasul nostru constat cu stupoare ca noi ca popor suntem usor de manevrat va dati seama ce caracter are arabul daca se asociaza cu camatarul donica
asis pe 07 Mai 2015, 19:20
#8
clinica
Care este problema ???peste tot exista si Clinicii private si pacientii sunt mai multumiti de serviciile acordate.Forte bn.dl.Dr. abia asteptam sa se deschida.Credeam ca doriti sa faceti publicitate( cei cu sit-ul), dar invidia......
fsafas pe 07 Mai 2015, 18:50
#7
ad
sa l in p**a pe donica
Felicitarii domnului doctor El Amry pe 07 Mai 2015, 14:10
#6
Invidia ii omoară pe toti
Este un lucru extraordinar ca aveti c*rajul si puterea sa faceți ce nu a facut nimeni in orașul asta. Sunteți de apreciat si totodata respectat PTR ceea ce faceți. Sa aveti mult succes domnul doctor!
donica pe 07 Mai 2015, 13:43
#5
operatie grea
La acesta clinica voi fi operat de limbrici.De asemenea voi urma un tratament de infrumusetare.
UN CETATEAN BOLNAV SI FARA BANI DE TRANSPORT pe 07 Mai 2015, 13:08
#4
CARE ESTE RAUL, CA AVEM O CLINICA
CARE ESTE RAUL CA SE DESCHIDE O CLINICA MEDICALA, TOTUSI NU INTELEG, CA ESTE DOCTORUL NU STIU CARE SAU DONICA, IMPORTANT ESTE CA SE DESCHIDE SI POATE MULTI CETATENI DIN ORASUL NOSTRU NO SA MAI FIE OBLIGATI SA AJUNGA LA ALEXANDRIA SAU BUCURESTI PT DIFERITE PROBLEME DE SANATATE, SAU PT VOI DE LA STIRI EREA MAI BINE DACA SE DESCHIDEA UN BAR SAU DIFERITE JOCURI DE NOROC .
x pe 07 Mai 2015, 12:24
#3
?


CARE doctori tineri au venit la TURNU SI AU FOST GONITI DE DR.MOHAB?ORTOPED-GONIT DE ENACHE,ONCOLOG-N-A AVUT LOC!DATI UN EXEMPLU.

REFERITOR LA TAMPENIILE SCRISE IN ARTICOL-MERGAND PE ACEEASI LOGICA TIGANUL ESTE SI PROPRIETARUL FARMACIEI CATENA,IAR DIN POZA NU REIESE CA AR FUNCTIONA VREO CEVA LA ACEASTA ORA.PARE UN SPATIU INCHIS.NU EXISTA FIRMA NU EXISTA ACTIVITATE.NU VAD CUM PREJUDICIONEAZA DIRECTORUL MEDICAL SPITALUL.

AR FI FOARTE BINE SA SE DESCHIDA O CLINICA,CU ALT FEL DE MEDICI,MAI RECEPTIVI LA SUFERINTELE OAMENILOR,SI,DACA ASTA SE VA INTAMPLA DR. MOHAB AR FI DE FELICITAT,NU DE BLAMAT.
doctorul electoral pe 07 Mai 2015, 11:33
#2
legaturi cu PSD si BITA ADRIAN
Acest doctor, ginecolog competent, director medical la Spitalul local, cu Cabinet medical individual in Policlinica, cu garzi saptamanale la Spitalele din Turnu Magurele, Zimnicea si Rosiori de Vede < de aia fug toti doctorii tinerii de judetul si orasul nostru > este bine inradacinat in PSD.

Este bun prieten cu ADRIAN BITA, director la BAC, cu DANUT CUCLEA, Primar urbe, cu DONICA CAMATARUL, si bineinteles, face o echipa buna cu IVAN VICTOR, Director Spital.

In campaniile electorale imprumuta masina lui, poate si altceva, lui BITA ADRIAN pentru a cara oameni la vot, posibil si mortii lui DRAGNEA LIVIU NICOLAE.

Asa se explica ascensiunea doctorului arab, egiptean, ce o fi in Turnu Magurele.
G & D pe 07 Mai 2015, 10:07
#1
Fratia din PSD
Pentru furt si capusat,astia se unesc si cu martienii.Rasa asta spurcata este complice la fraudarea voturilor in favoarea PSD.La viitoarele alegeri o sa fim cu ochii pe ciorile care incearca sa influenteze votul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.