DNA trebuie să controleze şi Turnu Măgurele. Fiul lui Liviu Dragnea s-a stabilit în oraş şi conduce firmele familiei. Fără să aibă vreo funcţie, Ştefan Valentin Dragnea destituie şi numeşte diverşi şefi.

05 Mai 2015, 00:23 | 5569 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Doi dintre bolizii familiei Dragnea.

Liviu Dragnea are doi copii: fata, Alexandra, este combinată cu un cântăreţ, Alex Mataev, şi locuieşte la Bucureşti, băiatul, Ştefan Valentin, după distracţii prin Bucureşti şi străinătate, a fost trimis la munca de jos, să controleze firmele familiei.

Fiul jupanului Teleormanului este prezent în Turnu Măgurele de o bună bucată de timp. Ştefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, se ocupă cu afacerile familiei din zona noastră. La Salcia, la Seaca, la Liţa, la Turnu, beizadeaua lui Dragnea taie şi spânzură. Interesant este că S.V. Dragnea nu are vreo calitate oficială, nici măcar nu e acţionar la acele firme. Cunoscute drept firmele lui L.Dragnea, acestea au acţionari formali, conducătorul de drept  fiind Liviu Dragnea. Prinţişorul Teleormanului umblă prin Turnu într-un BMW X5, cu numărul de înmatriculare RCP, adică Rom Cip Salcia, fabrică de mezeluri al cărei acţionar este Petre Pitiş, şeful Tel Drum. DNA-ul a intrat în Primăria Iaşi şi l-a prins pe vicepreşedintele PSD G.Nechita cu chiloţii în vine, cum se zice, urmărind o angajată care îi era amanta. Dacă ar intra în Turnu, câte lucruri n-ar putea să afle?

Fiul jupanului, posibil candidat la Primaria Turnu?

Ştefan Valentin Dragnea este un exemplu că Liviu Dragnea nu îşi mai poate ţine afacerile ascunse, "negrii" care le-au condus până acum putând să devină periculoşi. De aceea fiul jupanului este în Turnu Măgurele, să pună capăt anarhiei instalate aici de când Liviu e ministru şi stă mai mult la Bucureşti. N-ar fi surprinzător ca, la viitoarele alegeri locale, candidatul susţinut de Liviu la Primăria Turnu să fie chiar fiul sau. V-ar surprinde un asemenea lucru? Credem că nu, fiindcă oricâte materiale compromiţătoare despre actualul primar ar avea Liviu Dragnea, la o adică, o arestare a lui Liviu Dragnea, de exemplu, acesta ar putea trăda, şi imperiul economic al familiei Dragnea s-ar duce pe apa Sâmbetei. Deocamdată, nu sunt informaţii că prinţişorul ar fi interesat de vreo funcţie politică, însă nu e exclus, chiar dacă, până şi L.Dragnea recunoaşte, fiul sau e cam "slab dotat" intelectual. Dar nici alţii nu sunt, aşa că nu e vreo problemă. De urmărit.

Citeste si: Exclusiv: imagini cu vila din Pipera a familiei Dragnea. Piscină acoperită pentru ca vicepremierul să se "scalde" şi iarna! ( Galerie foto)

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
stavaru ion pe 05 Mai 2015, 13:38
#5
adevar
Eu, Stavaru Ion,recunosc public ca sunt cel mai mare prost de pe planeta.
Vali Neg pe 05 Mai 2015, 11:14
#4
Pentru avocatul Ion
Pai,ba Ioane,pe,,rapanosii,,aia care isi fac vacantele prin Brazilia,Mexic etc,cine i-a inventat si i-a crescut?Nu crezi ca este timpul sa aflam si noi cum a reusit un baiat de 25-26-27 de ani sa pastoreasca un asemenea imperiu?Cat de destept si de potent financiar a fost Petrache ala de a facut atata avere?Ne credeti prosti pe toti?Poate afla DNA chiar de la,,rapanosii,,aia cum sta treaba cu firmele si Fondurile Europene obtinute dea-lungul timpului.
ion pe 05 Mai 2015, 08:18
#3
bv
Stefan este un baiat foarte bine dotat intelectual si o persoana foarte transanta, de aceea toti lingai astia de s-a inconjurat tacsu de ei, tremura acum cand trece Stefan pe la ei sa ii intrebe de vorba gen Patica. toti rapanosi astia isi fac vacante in Mexic,Brazilia si umbla in masini scumpe
proco pe 05 Mai 2015, 07:06
#2
nicu procopiescu
Controlati-l si pe dl .Proco care fura din banii publici.si a dat demisia din functia de consilier local sa ia toate contractele cu primariile din zona.
procopiescu pe 05 Mai 2015, 06:58
#1
nicu proco
Sa il controleze si pe dl. Proco.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.