Pompierii turneni au stins un incendiu ce se manifesta la o căpiţă de fân. Declansator al incendiului: o ţigară aruncată neglijent de cineva.

05 Mai 2015, 00:01 | 1235 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Pompieri.

De la o căpiță de fân în flăcări, incendiul se putea propaga la întreaga locuință

Pompierii militari turneni au fost solicitați, în data de 01.05.2015, la ora 16.32, pe numărul unic de urgență 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o căpiță de fân amplasată în imediata apropiere a locuinței Elenei M., din municipiul Turnu Măgurele, flăcările amenințând să se propage la acoperișul acesteia.

Intervenția promptă a militarilor, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, a condus la evitarea acestei situații, focul fiind localizat și lichidat în mai puțin de 30 de minute.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 30000 de lei, iar cea a pagubelor materiale la cca. 300 de lei.

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit faptul că incendiul, cel mai probabil, a izbucnit de la o țigară aruncată la întâmplare de un trecător, fânul fiind depozitat în apropierea drumului de acces.

Menționăm că pe timpul intervenție nu s-au înregistrat probleme deosebite.

Citeste si: Doza de râs: pompierii turneni au salvat două capre. Bravo lor, bravo curajoșilor!

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.