Piaţa Municipală Turnu Măgurele nu are locuri la mese pentru adevăraţii producători agricoli. Doar samsarii beneficiază de mese în interiorul Pieţei. Războiul producători-samsari relatat de cineva care a fost îndepărtat din Piaţă.

03 Mai 2015, 00:08 | 3269 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Piata Municipala din Tr. Magurele este plina de falsi producatori.

"Războiul" dintre producătorii agricoli şi samsarii din Piaţa Municipală Turnu Măgurele continuă. Am mai scris, de multe ori, despre faptul că în Piaţa Municipală adevăraţii producători nu au loc de nişte indivizi, mulţi dintre ei închişi la culoare, care au ocupat abuziv mesele pentru vecie.

Conducerea Pieţei nu face nimic pentru ca oamenii, care au muncit şi vin să-şi vândă produsele, să aibă întâietate în faţa celor care nu fac altceva decât să cumpere marfă, la jumătate de preţ, de la cei care nu au locuri la mese. Acest lucru se perpetuează de mult timp, însă nimeni nu intervine. Un cititor al site-lui, producător agricol, ne descrie calvarul pe care-l întâmpină un om cinstit atunci când doreşte să valorifice produsele din grădina proprie. Solicităm conducerii Primăriei Turnu Măgurele să ia urgent măsuri împotriva celor care îşi bat joc de adevăraţii producători agricoli.

Domnule primar, citiţi acest scurt comentariu şi luaţi măsuri:

"Este bătaie de joc ce se întâmplă în piaţa asta. Vin la ora 5 în piaţă, mesele erau libere, încerc să îmi pun şi eu marfa pe o masă şi mă iau "negrii" la fugă, că asta este masa lui cutare, cealaltă la fel, şi cealaltă, etc. Pe la 7, când se deschide piaţa,  văd cum se arată în toată negreala lor şi încep să îşi pună marfă pe masă, de parcă acele mese sunt moştenire de la indieni. Este o bătaie de joc ce s-a ajuns cu aceste puncte de desfacere a mărfii, nu doar de aici, ci din întreaga ţară. Mai apoi,  văd că vin la mine la masă şi îmi cer să le dau marfa la jumătate de preţ faţă de cât era la piaţă, de parcă ei ar fi muncit cu mine. Ei asta iarnă îşi încălzeau fundul lângă sobă iar eu dădeam zăpada de pe solar. Foarte tupeişti şi siguri pe ei aceşti falşi producători. "

Citeste si: Piaţa Municipală din Turnu-Măgurele continuă să fie un loc unde ţăranii nu sunt bineveniţi. "Producătorii" de oraş fac legea, în cârdăşie cu administraţia Pieţei.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ion pe 03 Mai 2015, 12:59
#5
Nu cumpar
Pe samsari ii cunoaste toata lumea, e unul pur si simplu nu cumpar de la ei. Ma duc la Penny si dau mai scump sau cumpar marfa mai prosta si tot nu cumpar de la ei! Daca vand fructe sau legume exotice poate ca mai cumpar. Iar domnii astia care se plang de samsari doamne fereste sa se asocieze intre ei astfel incat sa separe agricultura de comert!
V,S,D,I si altii pe 03 Mai 2015, 12:21
#4
Producatorii adevarati sint de vina
DACA IN PIATA AVETI CUNOSTINTA DESPRE VANZATORI CRE NU AU CERTIFICATE DE PRODUCATOR SUNATI LA 112.Este singura voastra sansa.Cine vreti sa va faca dreptate si sa respecte legea,un sef alcoolic intors cu cheita de PSD sau un fost condamnat pentru ca a luat spaga?????????????????????????????????????Daca nu actionati uniti,atunci veti munci ca prostii iar smecherii isi vor bate joc de voi.Deci,sunati la 112 fara teama.Alo,Primaria,Politia,ANAF,cum se numesc cei care nu respecta legea????????????????????????????????
coclitu pe 03 Mai 2015, 10:57
#3
primarul porno
Nu ati observat ca samsari ;p...i;au ocupat mesele si afara si in interiorul pietii sunt doi mebri de familie unu afara si altul in interior,sugaci astia care ia pus coclitu in piata sa-i taxeze le ia bani de doua ori sau le da alta taxa pe sub masa....anaful de ce nu-i ia si pe samsari ?
DNA pe 03 Mai 2015, 10:14
#2
info
atata timp cat orasul este condus de cuclea &company; in orasul asta nu se va face nimic pt cei ce platesc taxe si impozite.acesti corupti au nevoie de oameni pe care sa-i poata manip**a sau controla(samsari,pietari,valutisti,camatari,saraci,someri,prosti)imaginati-va ce ar mai putea face cuclea,ivan,dragnea,si toti parvenitii daca oamenii ar fi independenti material,politic,social,economic de acesti nesimtiti ingamfati,i-ar mai putea manip**a ???????credem ca nu.REZOLVAREA ESTE UNA:LUPTA IMPOTRIVA ACESTOR TRANTORI LACOMI CARE SE VAD NEMURITORI IN FUNCTIILE PE CARE LE OCUPA PRIN MITA,HOTIE,CORUPTI ESI ASERVIRE.
cetatean pe 03 Mai 2015, 08:53
#1
mafia pietii
probabil ca seful pietii tolereaza si intretine aceasta stare de fapt contra cost.primaria si politia ar trebui sa_si faca datoria daca nu cumva interesele sunt comune.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.