1 Mai la Turnu Măgurele: grătare şi petreceri în aer liber.

02 Mai 2015, 00:10 | 2569 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Asa arata un gratar la Turnu Magurele.

Ziua de 1 Mai este una dintre cele mai "sărbătorite" zile în România. Ca peste tot, mulţi turneni, din puţinul pe care-l au, au încercat să facă din această zi una de pomină. Grătarul a fost "instrumentul" de sărbătoare, fiind nelipsit de pe oriunde ai fi mers. Friptura, micii şi cârnaţii au sfârâit pe grătare, iar berea rece nu a lipsit. În România, peste 30 de milioane de mici au "sfârâit" pe grătare în ziua de 1 Mai, când, într-o singură zi, un român mănâncă mici cât pentru o lună, potrivit reprezentanţilor din industria cărnii.

Vreme buna si gratare

Vremea a ţinut cu iubitorii de iarbă verde şi grătare în natură, a fost soare şi au fost peste 20 de grade la umbră, astfel că locurile amenajate şi locurile tradiţionale de relaxare şi distracţie ale turnenilor au fost populate de oameni ai muncii, de şomeri, intelectuali, elevi şi studenţi, mici întreprinzători, indiferent de aparteneţa politică, religie, vârstă şi sex.  La Dunăre, la Olt, la pădure, oriunde au găsit un loc liber, turnenii au amenajat grătarul şi au petrecut sărbătoarea muncii. Muzica de toate genurile, predominand, cum era de aşteptat, manelele, se auzea din masinile lăsate cu uşile sau geamurile deschise. Se aşteaptă ca petrecerile şi grătarele să continue şi astăzi, sâmbătă, pentru că turneanul ştie să se distreze.

Citeste si: Hanul Diligenţei de la Banciu, deschis doar pentru L.Dragnea.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
doctora de slobozia mindra pe 04 Mai 2015, 20:01
#7
1 mai cu beizadeua primarului
Va invitam sa sarbatoriti 1 mai, la Helesteu, la proprietatea mea,primarul comunei Slobozia Mindra, iar daca vociferati pun interlopii pe voi, ca aveti unde sa sariti: direct in helesteu. Ca de aceea l-am facut. Sa se inece unii oameni, iar beizadeaua cu intelopii sa puna bata locuitorii comunei.
franchestain pe 02 Mai 2015, 22:46
#6
petru Ioana Stavaru
ca cred ca esti femeie ca prea stai în gura cu gigodia penala puscariabila Niculae si toci cascaval de la canalie del gîdili în truna la melodrama,calfel de ce lai pupa atîtan colon?Amin!
ion pe 02 Mai 2015, 22:25
#5
Lipsa de civilizatie
Gratarul facut in loc*ri neautorizate este un simbol al lipsei de civilizatie si al ti**niei.
TEX pe 02 Mai 2015, 18:53
#4
Ce sarbatoare
1 Mai e ziua intrenationala a muncii,oamenii au petrecut dar,peste jumatate dintre ei nu au un loc de munca.Ce sarbatorim atunci?E suficient mirosul de gratar pentru ca oamenii sa se simta bine?Fara nicio investitie in Tr.Magurele,orasul se stinge incet dar sigur,iar la anul,gratarele vor fii si mai putine.
Stan de la ambalare pe 02 Mai 2015, 11:30
#3
@Nea Stavarule,de ce n-ai facut 1 MAI cu Niculae?
Inca 2,3 fii asa de iubiti ca Niculae si eram ca aia din AFRICA.Exact ca acolo unde ii placea lui sa vineze.Stai linistit,nea Ioane,slugi sint peste tot.Din cite am inteles,daca n-ar fi o ironie ieftina,am fi de risul lumii si am cere mila si indurare de la Dumnezeu.
Ion STAVARU pe 02 Mai 2015, 09:23
#2
TRAIASCA DOMNUL NICULAE!!!
Datorita DOMNULUI Ion NICULAE acest MARTIR al Natiunii, Sunt bani la Turnu Gaurele!!!!De dupa gratii, in zeghe si lanturi, EL, ca un FAR al gandirii romanesti are grija de toti nenorocitii si decazutii, angajati ai sai, care ar trebui sa-i poope si talpile ca au avut un mic si o bere de 1 mai!!!!Ura!!!!Ura!!!!Ura!!!!TRAIASCA CEL MAI IUBIT FIU AL TR ION NICULAE!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.