Deputatul A.Simionescu, un maestru al ţepelor şi un dezastru pentru câteva unităţi economice turnene - comentariul săptămânii.

01 Mai 2015, 00:10 | 2269 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Adrian Simionescu, de veghe in lanul de ... secara. Dupa atatea tepe, se odihneste pe ATV.

Deputatul Adrian Simionescu, unul dintre oamenii de paie ai lui L.Dragnea, este un individ specializat în furtul banului public. Oriunde a fost numit de L.Dragnea, actualul deputat a făcut prăpăd. Un comentariu de pe site-ul nostru reaminteşte, celor care au uitat, ce dezastru a fost Simionescu pentru câteva unităţi econimice turnene. Iată comentariul userului nostru:

Simionescu este un maestru.

Cu tupeu, fără frică, a făcut mereu treburile murdare ale lui Dragnea. Cât a fost la UVCP, fura fier vechi (a fost prins de Nastasescu). La Agroturris, a luat terenul cu culturile înfiinţate şi câştigul l-a prăduit la mare cu Dragnea( îl sunau pe Vasile Curcafa să le trimită bănuţi). La Fabrica de Conserve, tunuri serioase (comisioane de valorificare a producţiei şi marfă dată fără a mai recupera fabrica ceva), la Combinatul chimic Turnu-Măgurele, ţepe la greu ( artizanul compensării unui debit cu o fabrică de alcool inexistentă) ...şi ciclul fraudării banului public continuă şi în zilele noastre. De aceea îl bate Dumnezeu ....şi nu şi-a terminat pătimirea!

Citeste si: Un evazionist, adus cu mandat la DNA, a tăiat panglica la inaugurarea sediului unei bănci în Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
MIHA pe 02 Mai 2015, 14:54
#4
Un personaj odios
Simionescu Adrian,acest Adi Minune,un altfel de manelist al politicii Teleormanene.Un personaj sinistru si hot,avid de orice fel de combinatii,care mai de care,mai penala.Lacomia si aroganta unui astfel de individ,nu cunoaste limite.Timpul,din fericire,este in defavoarea lui si in avantajul nostru.Da,disparitia din politica a lui Dragnea si a oamenilor lui,este doar o chestiune de timp.Doamne-ajuta!
Gelu pe 01 Mai 2015, 22:08
#3
Un prost de la ISLAZ
Puscaria ta nu o face nimeni.Ce-i al tau e pus deo-patre.Mai tii mite cand carai balegar cu caruta la marginea satului?Nuuu,,acum o sa-ti doresti acele vremuri.Mama ta de orfan nenorocit!!!!!!Totul trebuie platit pe lumea asta.
X pe 01 Mai 2015, 18:40
#2
XXL
Ați spart lumea la p... Cu Măscăriciul asta de 2 m.mai ziceți altceva ca începeți sa Deveniți penibili.toata lumea știe cine este acest specimen....vrem altceva
Milica pe 01 Mai 2015, 08:58
#1
Un viitor puscariaș
Toti oamenii lui Dragnea vor da socoteala Justitiei Romane despre faptele de,,vitejie si arme,,petrecute in cadrul bravului PSD.Astea sint indeletnicirile cu care ne-au obisnuit oameni ca Simionescu,FURT,ABUZ IN SRVICIU,EVAZIUNE FISCALA si FOARTE MULTA MINCIUNA.Daca noi nu am avut c*rajul sa le spunem STOP,uite ca s-au gasit altii sa ne arate ca pot fi opriti si ca am avut dreptate. Sau așa cum au spus chiar ei,DREPTATE PANA LA CAPAT.Din ferire pentru noi,in c*rand,inca un parlamentar mai putin in Parlamentul Romaniei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.