Percheziţii în Teleorman, Ilfov şi Bucureşti la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale.

29 Aprilie 2015, 09:18 | 1711 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Perchezitii in Teleorman.

PERCHEZITII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN SOCIETĂȚI COMERCIALE

În această dimineață, polițiștii efectuează 10 percheziții în județele Ilfov, Teleorman și în municipiul București, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale.

La data de 29 aprilie a.c., 40 de polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Ilfov și Teleorman efectuează 10 percheziții la domiciliile mai multor persoane, din județele Teleorman, Ilfov și municipiul București.

Activitățile se efectuează în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în care 10 persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii mai multor furturi din societăți comerciale.

Citeste si:PERCHEZIŢII de amploare in Teleorman, Bucureşti şi alte 10 judeţe, la firme de IT și construcții. Printre firmele vizate: Erbaşu, UTI, Strabag, Romsys şi Total Network Solution. Acuzații: evaziune fiscală și spălare de bani.


Din cercetări a reieșit că, în perioada noiembrie 2014—prezent, cei în cauză, folosindu-se de autoturisme și autoutilitare, s-ar fi deplasat la depozitele de pe Șoseaua Națională de Centură București, de unde ar fi sustras produse electrocasnice, electronice, articole de vestimentație, centrale termice, precum și alte bunuri.

Ulterior, aceste bunuri le-ar fi comercializat în târguri sau piețe.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională, estimat până în prezent, este de 350.000 de lei.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.