Şofer din Turnu Măgurele, prins fără permis auto în judeţul Giurgiu. Năravul din fire...

28 Aprilie 2015, 00:02 | 1523 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politistii din Giurgiu isi fac datoria.

Şoferii turneni sunt destul de des iertaţi de poliţiştii turneni, deşi încalcă frecvent legea.

Conducerea fără permis sau cu permisul suspendat a devenit un sport în Turnu, pentru că poliţiştii se ocupă de lucruri mărunte, nu de infracţiuni. Mulţi şoferi turneni, convinşi că le merge ca în oraş, comit infracţiuni în alte zone. Spre deosebire de Turnu, prin alte locuri trebuie să plătească pentru ceea ce au făcut. De acest lucru s-a convins un şofer turnean, prins conducând un autoturism deşi avea permisul suspendat.

 Cu permisul suspendat la plimbare in Giurgiu

 Conform IPJ Giurgiu, în ziua de 24.04.2015, ora 19.20, poliţiştii Serviciului Rutier şi ai Postului de poliţie Iepureşti, au depistat pe P. V., un bărbat de 31 ani, din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul pe Drumul Naţional 6, în afara localităţii Valea Plopilor, judeţul Giurgiu, având permisul de conducere suspendat. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducrea unui autovehicul pe drumurile publice fara permis de conducere.

Citeste si: La Aiud, un turnean a fost prins conducând un autovehicul deşi avea permisul suspendat. Dacă la Turnu mai merge, în alte părţi nu e aşa.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.