Silvia "De la Vegas" se iubeşte, în America, cu Sorin, un român născut la Turnu Măgurele.

27 Aprilie 2015, 08:36 | 4052 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Sorin, iubitul Silviei.

Silvia Lăuneanu visează să ajungă antrenoare de fitness în Qatar, unde, a auzit ea, poate ajunge la un salariu de peste 5.000 de dolari pe lună, dar până atunci a poposit la New York, unde a găsit o preocupare mult mai pământeană: aceea de iubită a unui român stabilit în SUA.
În paralel cu pregătirea ca antrenoare de fitness, Silvia Lăuneanu (39 de ani) a găsit în SUA şi ceva mai preţios: marea iubire. Cântăreaţa trăieşte o poveste de dragoste cu Sorin (foto), un român născut la Turnu Măgurele şi...

Mai mult, aici > Suete.ro

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Nikos pe 27 Aprilie 2015, 10:50
#1
Un turnean cu care ne putem mandri
Sorin Botezatu un om deosebit, pilot-aviator, fost ofiter la aviatia miliara, foarte bine pregatit profesional. La un moment dat parca plecase din tara si se stabilise in SUA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.