Voicu, un funcţionar de la Primăria Turnu Măgurele, exemplifică proverbul cu prostul fudul. Se toarnă beton pe o stradă, deşi nu există niciun fel de canalizare.

27 Aprilie 2015 | 2703 vizualizări | 9 comentarii
Betonul este turnat fara o armatura suficienta, astfel ca acesta va crapa destul de repede.
Betonul este turnat fara o armatura suficienta, astfel ca acesta va crapa destul de repede.

Săptămâna trecută, în cartierul turnean Odaia, pe strada unde se află Biserica, s-a început turnarea unui strat de beton.

Lucrarea este executată de Primăria Turnu, costurile lucrării fiind suportate din bugetul local. Nu ştim dacă trebuia "betonată" acea stradă, pentru ca  sunt voci care spun că strada era destul de bună, având nisip, fiind astfel ferită de noroaie. În sfârşit, dacă s-a luat decizia, trebuia ca lucrarea să fie executată în condiţii foarte bune şi de o calitate superioară. Nici vorbă de aşa ceva, pentru că, după cum vedeţi în imagine, stratul de beton este de două palme iar fierul beton este destul de puţin.

Aşa cum am precizat, lurarea este executată de Primărie, şeful de lucrări fiind un funcţionar numit Voicu. Nu ştim ce hram poartă, însă se pare că este urmaşul lui Sever Iagăr. Urmaş în toate, inclusiv în bădărănie şi prostie. După cum se vede, s-a turnat beton, dar nu s-a realizat nicio canalizare. Unde naiba se va duce apa atunci când va ploua, doar Dumnezeii din Primăria turneană ştiu. Acum câteva zile, un consilier local al opoziţiei, Claudiu Cracea, a venit la locul unde lucrau oamenii Primăriei şi le-a sugerat să pună mai mult fier beton, pentru că lucrarea pe care o realizează Primăria este de proastă calitate. Voicu, şeful de acolo, a răspuns remarcii consilierului local cu argumente de om prost. Se zice că prostul nu e prost destul, dacă nu e şi fudul. Acest Voicu este un bun exemplu al proverbului amintit mai sus.

Cu asemenea  angajaţi, Primăria  Turnu Măgurele duce rapid oraşul în prăpastie.

Comentarii (9) Adaugă comentariu
odaian pe 28 Aprilie 2015, 22:24
#9
daca vrea un lucru bun
mai bine ar fi daca ar asfalta drumu de la cimitir ca,atunci cand ploua intri pana la gat de noroi decat strada de la biserica care nu este noroi cand ploua daca vrea sa fc un lucru bun cu adevarat
Cotoi pe 28 Aprilie 2015, 21:01
#8
bine face
Nu stiu ce meserie are acest domn Cracea, dar bine face ca se implica. Mai ales ca este consilier local, ales de cetateni sa-i reprezinte. Prea isi bat. Joc de banii nostrii. Ne-am saturat de strazi asfaltate anul asta sa se crape anul urmator . Ne-am saturat de impostura, neglijenta si indolenta. Bravo lui!
Vlad pe 28 Aprilie 2015, 14:01
#7
Ingineria
Pe mine ma distreaza partea cu " a trecut Cracea pe acolo si a sugerat..."

Proabil studiile dumnealui in proiectare de drumuri si inginerie il califica pentru a veni cu astfel de idei pertinente.



Jok pe 28 Aprilie 2015, 07:46
#6
Jiji
Stai ba dracu la servici,nu mai fugi dupa gagici, ca dai de dracu cu vreun sot mai gelos din fire.Mai bine ai grija de dopul denevasta-ta.

Cetatean pe 27 Aprilie 2015, 23:16
#5
VOICU
Voicu e un suptinginer de doi bani. Nu stie sa faca nimic cum nu stia nici la combinat. Daca pica Dragnea pe 06 mai o belesc cu tonții.
turnean pe 27 Aprilie 2015, 18:10
#4
despre Voicu
Acest individ,pe nume Voicu,nu se imbraca decat atunci cand ii mai arunca PSD-ul cate o geaca rosie. Sa-l urmariti cu atentie cum se imbraca vara: cu un maiou de circar,niste pantaloni albi si.... cam asta-i toata gharderoba lui. Parca este o paiata sosita pe meleaguri teleormanene,sa sperie locuitorii saraciti de Dragnea si sleahta lui.Profesional,este un zero barat.Asa a fost si la combinat,asa este si acum. Plus de asta,programul lui la primarie,este unul de voie:pe la ora 12,merge sa-si cumpere paine.Apoi,fuge repede acasa,printre bloc*ri,prin spatele policlinicii. Dupa ce-si face siesta,apare pe strazi,incercand sa dea aspect muncii.Mai face un mic drum prin piata,de unde-si cumpara cele trebuincioase si.....gata ! Ziua lui de munca s-a incheiat.Bravo,pensionare !!! Pai asa serviciu, sa tot ai.
Marian pe 27 Aprilie 2015, 17:08
#3
Voicule ti-a sosit timpul
Astia sint oamenii scosi la suprafata de catre Dragnea+Mohanu si PSD.Dute ba baiatule de unde ai venit si lasa lumea in pace ca o sa ai probleme.Nu mai face pe fantele ca te arzi rau.Si pe la munca la fel ai grija.
Oprica pe 27 Aprilie 2015, 11:12
#2
Voicu Gigi=un prost venetic
Am auzit ca si-a schimbat geaca aia rosie.Da tot a PSD-ist prost pute.Acum si-a pus geaca maro si e tare nervos.
Severica pe 27 Aprilie 2015, 07:53
#1
////////????
Voicu Ghe,era suparat ca Sica vinzatoare la Marine srl,nu ia deschis usa cind a cautato .Si cint te gindesti ca nenea asta pensionar si sef la primarie, tocmai o stersese de la munca pentru putina destrabalare???!!!Ba tataie lasa si pe alti mai tineri sa manince o piine.Stai si tu la pensie linistit,cu nevasta-ta,pensionara si angajata la combinat.Nu va mai saturati...nesatuilor si lacomilor..!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.