Bădoi Iulian şi Rădan Ion, un procuror şi un poliţist care au avut curaj şi au instrumentat dosare legate de numele lui Liviu Dragnea.

26 Aprilie 2015, 00:05 | 6179 vizualizări | 29 comentarii
Car Universal
Parchetul de pe langa Judecatoria Turnu Magurele. foto: Google maps

Dosarul "Referendumul fraudat" mai are puţin şi, pe 6 mai, se apropie de final. Liviu Dragnea este inculpatul principal în acest dosar, ceea ce face ca întreaga zonă să aştepte cu sufletul la gură decizia judecătorilor. Un cititor al site-ului a scris un comentariu destul de interesant, despre doi magistrati: Bădoi Iulian, procuror, şi Rădan Ion, poliţist juduciarist în structura centrală a DNA. Iată ce zice cititorul nostru: "Ofiţerul de Poliţie judiciară Rădan Ion este de mult în DNA. A fost unul dintre poliţiştii care au instrumentat dosarul Referendumului în care Dragnea Liviu Nicolae a fost trimis în judecată. Procurorul Bădoi Iulian nu a fost consilierul lui Dragnea, ci a lucrat la Prefectură, şi a fost procurorul care a instrumentat, pentru prima oară în Teleorman, un dosar pe alegeri, privind tot Referendumul din 2012, dosar în care Rodica Rovenţa şi alţi 6 inculpaţi au fost trimişi în judecată şi condamnaţi. Deci, unde este legătura cu Dragnea? Mai multă corectitudine mon cher....!" Trebuie mentionat ca autorul comentariului ii raspunde  altui cititor care contesta corectitudinea celor doua nume. Nu avem informaţii despre cele relatate de cititorul nostru, însă sigur sunt unii care pot spune multe lucruri interesante.

Citeşte şi
Comentarii (29) Adaugă comentariu
daniela.preda@gmail.com pe 10 Aprilie 2019, 23:39
#29
Ați turbat ????
Pe bune? Chiar ați turbat ????

Pana și de ei vă luați? Serios? Înainte să aruncați cu căcat informati-va !

Luati-va de infractori nu de oamenii care fac lucruri bune pentru zona lor de origine
moromete pe 06 Mai 2015, 19:09
#28
pt corectul de mai jos....
intai invata sa scrii corect gramatical,pentru a se intelege ceva, iar apoi poti sa-ti spui si tu umila parere. Oricum nu te baga nimeni in seama! asa suntem noi romanii.... cum apare vreounul mai rasarit, cum incercam sa-i luam capul de invidie...!
un corect pe 06 Mai 2015, 17:47
#27
lauda
CRED CA BADOI PETRICA IULIAN SE LAUDA SINGUR CE AFACUT CA A ARESTAT TIGANI DAR DE POLITICIENI NICI VORBA A FOST SEFUL DE CANCELARIE A LUI DRAGNEA SI APOI LA FACUT PROCURORUL LUI LAUDA PE FLORICA NEAGU CUM SA NU O LAUDE CA DOAR SUNT VECINI LA TARA LA AJUTAT PE LA FACULTATE ACUM JOACA CARTEA IMPREUNASOTUL LUI FLORICA NEAGU ESTE LA LIBERARI SI JOACA BINE CATE TREI DEJA SUNT ZVONURI CA SE STIU CEI CARE COMENTEAZA AICI URMEAZA SA SE RAZBUNE PE CEI CARE SCRIU ATENTIE !
alin pe 01 Mai 2015, 15:29
#26
...
Proc*rorul e magistrat, politistul nu.
Moromete pe 28 Aprilie 2015, 21:58
#25
NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE !
domnii politiceni, daca si-au facut-o sa si-o traga!fiecare raspunde pentru ceea ce face mai devreme sau mai tarziu si intr-un fel sau altul! felicitari celor doi pentru faptul ca au coloana vertebrala si nu sunt lingai la toti nespalatii cun ar fi CACARI sa alti trubaduri din astia.....! acesti oameni de exceptie au inteles faptul ca imnul tarii este " Desteapta-te romane " si nu " Somnoroase pasarele...." !!!!!!
un turnean pe 28 Aprilie 2015, 21:42
#24
o...parere !
Si cine face oare...apologia unora si denigrarea altora?Ma refer la..."Info...corecta"! "Cunoscatori" in domeniu?Cine stie din afara sa "judece" activitatea magistratilor?Care...sunt corecti,sau care nu...
nea Ion pe 28 Aprilie 2015, 00:18
#23
pantaloni sc*rti
treceti la pantaloni sc*rti si mâncare de post in regim programat daca va place sa fiti greuceni si sfidati legea sau pe cei ce o aplică. nu vedeti ca nu mai merge jucaria pe le turnu ??? e deratizare de vreo câţiva ani. mulţumiri Parchetului pentru recrutările făcute şi Judecatoriei pentru încorporări
nea Ion pe 27 Aprilie 2015, 23:56
#22
despre asta cu dreptatea
sunt unii care zic ca sunt condamnati cu executare si posteaza comentarii. ma intreb, mai aveti timp de prostii ??? de ce nu treceti la executare !!??? aveti spirit civic ? scapati-ne de voi !!
tepes pe 27 Aprilie 2015, 21:57
#21
la puscarie
la puscarie cu toti politicienii corupti, indiferent de apartenenta lor politica! de astfel de oameni avem nevoie in justitie si politie pentru a mai pune pe picioare atat cat a mai ramas din tara asta...! felicitari domnului proc*ror Badoi, care are o singura ideologie- CODUL PENAL ! sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca!
******* pe 27 Aprilie 2015, 13:42
#20
pt asta cu dreptatea......!!!
shi dak este amic cu Dinu Benone care este problema????? o fi fost nevoit omu sa-si repare masina la el si or fi ramas amici.....! sunteti culmea shi va meritati soarta! Dupa voi nu ar mai trebui sa iasa nici din casa....!
lucifer pe 27 Aprilie 2015, 13:37
#19
stima
Toata stima pentru acesti oameni corecti si profesionisti care isi respecta semenii, munca, precum si juramantul de credinta! sper sa li se recunoasca meritele si sa nu se incerce alungarea celor doi din zona asa cum se obisnuieste...!!!! proc*rorul badoi a scapat toata zona turnu de cei mai periculosi infractori, suntem norocosi k a ales sa munceasca pentru acest oras fara niciun viitor, pentru ca practica un nivel al meseriei, care fara exagerare l-ar putea propulsa la cel mai inalt nivel ! VA STIMAM SI VA MULTUMIM DIN SUFLET !
este drept pe 27 Aprilie 2015, 00:19
#18
face parte din Noua Dreapta
Este prieten cu DINU BENONE, cel cu serviceul auto de pe varianta, care este cu Noua Dreapta. O fi si el un mic haiduc legionar.
popescu ion.. pe 27 Aprilie 2015, 00:08
#17
justitie
dacă mai avem norocul sa mai stea pe meleagurile noastre proc badoi, cei ca grasutii din comentariul anterior nu vor mai scoate sabiile ci vor ajuta bătrânele să treacă strada smile)
Rodica Roventa pe 27 Aprilie 2015, 00:06
#16
il urasc
Am incercat sa scap, dar nu am putut.am primit condamnare. Scrieti voi cei care i-ati dat ceva spaga si el a primit, sa-l facem de ras!
din arhiva justitiei pe 26 Aprilie 2015, 23:55
#15
arestarea clanului MIRCEA VIOREL din cartier Magurele
Politisti si proc*rorii locali i-au arestat si pe Mircea Viorel, Barbu Maru, Soare Adi si alti 5 hoti de pe Magurele. Au talharit asociatia agricola a lui Cracea si au primit 8 ani cu executare de la judecatoarea Neagu Floarea. Locuitorii de pe Magurele stiu ce inseamna inchiderea celor 8 hoti pentru siguranta lor.
popescu ion.. pe 26 Aprilie 2015, 23:48
#14
despre judecatori si proc*rori
sa nu vă doară mâna tot arătând cu degetul pe unul sau pe altul. inspre niste oameni de exceptie pe care nu sunt sigur ca-i meritam printre noi. ma refer in special la proc*rorul bădoi. sau poate sunteti dintre cei care au "călcat pe bec". asa s-ar justifica unele comentarii ....
justitie pe 26 Aprilie 2015, 23:40
#13
arestare clanului AEROPLAN
A fost proc*rorul care i-a dus la arestare pe DORELAEROPLAN si pe cei 7 copii grasi ai lui. Ne amintim toti tirneni povestea cu sabile in centrul orasului si cu incercarea de a scapa de catuse. Judecatoarea Neagu i-a condamnat pe toti 1 an cu executare.
dinu politistul pe 26 Aprilie 2015, 23:32
#12
tot ei l-au arestat pe BARAC
Tot parchetul local l-a arestat anul trecut pe fiul domnului director Barac Dan. Cel care vinde peste de la Seaca
popescu ion pe 26 Aprilie 2015, 23:24
#11
despre judecatori si proc*rori
ar mai fi ceva .. cei care pun la indoiala corectitudinea celor doua nume, rădan și bădoi, mai intâi ar trebui sa scoata birna din ochiul lor. nici acum nu s-au convins că la turnu măgurele nu mai merge treaba cu influenţarea justiţiei ??
popescu ion pe 26 Aprilie 2015, 23:14
#10
despre judecatori si proc*rori
este de notorietate ca la ce trebuie sa faca proc*ratura cât si la politica se pricepe toata lumea. cu tecutul la fapte e mai greu. acest aspect solicita timp, pregatire temeinica si un caracter de exceptie. cele enumerate sunt atributele proc*rorului Bădoi, omul care a reusit sa le impleteasca pe toate acestea pentru un climat de siguranta in zona noastră. tot el este cel care urca cel mai des scarile judecatoriei sa-i traga de maneca pe judecatori si sa le indrepte atentia spre cei care nu mai stiu ce inseamna respectarea legii.
GEO pe 26 Aprilie 2015, 20:43
#9
INFO ADMIN
In titlu trebuie corectat Instrumentan - Voi scrieti fara o litera = Intrumentat !!! Rog sa va corectati.
Info corecta pe 26 Aprilie 2015, 20:02
#8
despre proc*rori si judecatori
Analizand, ca vzibilitate, activitatea PARCHETULUI TURNU MAGURELE, constatam ca in ultimii ani numarul inculpatilor trimisi in judecata si arestati preventiv a crescut semnificativ. Acesta este si meritul colectivului de proc*rori condus de proc*rorul sef CONSTANTA DANCIU, care se dovedeste a fi dreapta si corecta, spre deosebire de predecesoarea sa IANCOVICI MIHAELA.

Cei trei proc*rori de executie isi fac treaba, stau peste program si solicita politistilor mai multa implicare in dosare penale pe care le instrumenteaza. Numai asa a crescut calitatea actului de justitie.

Intervievati pilitistii, si veti afla mai multe.

La toate aceste imbunatatiri ale actului de justitie au contrubuit si judecatorii condusi de NEAGU FLOAREA, presedinta JUDECATORIEI TURNU MAGURELE.
Stavaru Ion pe 26 Aprilie 2015, 16:48
#7
Yalah Yalah Habibi Ioan NICULAE
Stiu de ce fa ofticati TURNENI GAURENI!!!Ca Ioan Niculae a fost Yalha Habibi al celor mai frumoase turnence gaurence!!!Le-a posedat cu stiinta si virilitate!!!
franchestain pe 26 Aprilie 2015, 15:49
#6
misto poanta frate Stavarule Ion
poate cati iei si vrun premiu dupa saitu asta ca cam lipseste glumeti or comedianti,adica clovni or mascarici.Carcera placuta în continuare.Amin!
vasile de la scularie pe 26 Aprilie 2015, 15:33
#5
de unde ai scapat?
Mai neica Ioane, ce te-a apucat sa aperi hotii? Individul asta, fost ofiter de sec*ritate, apoi angajat intr-o firma aflata in subordinea ei,a ajuns proprietar pe 10.000-12.000 ha (va aduceti aminte de lozinca draga lui Ilici I. Cotroceanu "vin mosierii?)si arendas pe alte vre-o 40.000ha. A cumparat toate combinatele de ingrasaminte chimice, cu exceptia celui de la Tg.Mures, fara ca Consiliul Conc*rentei sa spuna ceva, prin totfelul de manarii si inca altele (vezi Tutunu Romanesc). Cum poate cineva crede ca a putut ajunge cel mai bogat om din Romania fiind corect si cinstit!?
Silvica pe 26 Aprilie 2015, 14:18
#4
DREPTATE PINA LA CAPAT !
Ne dorim ca in c*rind sa faceti o petitie cu stringeri de semnaturi si pentru eliberarea lui Dragnea.Baaa,voi ati inebunit?Pe cind si pentru Voiculescu sau pentru Pasaris?
panache pe 26 Aprilie 2015, 14:09
#3
pt stavaru ion
sa i-o dam sus si tie ca esti prieten cu el
IO si iar IO!!! pe 26 Aprilie 2015, 13:25
#2
Ba esti nebun?!
big surprise La brutarie...Niculae la Brutarie si sa-l ia si pe mafiotul de 'nea Liviu Dragnea & Comp pe la Beciul Domnesc dupa care sa urmeze o lunga vacanta prin parnaie! Nenorocitii!
Stavaru Ion pe 26 Aprilie 2015, 10:01
#1
FREE Ioan NICULAE!
Semnati petitia on line...LIBERTATE PENTRU CEL MAI VALOROS ROMAN: IOAN NICULAE!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.