Primarul ar trebui să ne dea un procent din ce câştigă, nu să ne vorbească de rău.

25 Aprilie 2015, 00:03 | 2162 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

La sfârşitul lunii martie, am atras atenţia că prin oraş se discuta despre faptul că apa de la pompele aflate în cvartalele de blocuri ar fi infestată cu Giardia. Nimeni nu ştia exact, cert e că circula zvonul. Când lumea este panicată, autorităţile au datoria să intervină şi să lămurească problema, nu să aştepte să se complice intreaga situaţie, pentru că aceasta poate degenera. Ei bine, aşa s-a întâmplat, chiar dacă a fost o întârziere de 2 săptămâni, DSP  Teleorman a efectuat analize de laborator şi a infirmat zvonul. În orice caz, pompele nu sunt securizate din punct de vedere al riscului infestării apei, de aceea pot fi în orice moment un pericol pentru sănătate. Analizele nu sunt nici pe departe ceva extraordinar, din contra, sănătatea este lucrul cel mai de preţ şi nu trebuie să ne jucăm sau să lăsăm la voia întâmplării ceea ce poate fi rezolvat destul de uşor.

Ce te faci cu primarul, care parcă ar fi mutat pietre de moară, aşa s-a supărat. Mai mult, ne acuză de faptul că vrem audienţă şi de aceea am scris. Dar de reparaţia făcută "la scări",  de ce nu spuneţi, domnule Cuclea, că pe turnucustiri aţi citit de problemă? Aceasta este cea mai recentă, dar de câte ori v-am spus ce trebuie făcut? Mulţi cititori ne scriu sau pun comentarii despre problemele lor sau despre ce cred că trebuie făcut. Domnule primar, nu trebuie să va supăraţi, dumneavoastră trebuie să executaţi "ordinul" turnenilor.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
FRF. pe 26 Aprilie 2015, 16:14
#9
?????
Esti subtire Paulistea fata de ysp!!! Hai bay-bay ca ma plictisesti cu,,ochii lui Ilie".
Paula pe 26 Aprilie 2015, 14:28
#8
YSP de Buc*resti
Mistocareala asta cu iz de smecherie ne arata un om ignorant si insuficient de pregatit.Restul il poti deduce singur.Hai,du-te si bea apa de la pompa,poate iti face bine.Apropos,zici ca /ai vazut cu ochii tai/,pai,puteai sa vezi cu ochii lui ILIE....?
YSP - BUC. pe 26 Aprilie 2015, 10:20
#7
PAULISTA - TR.
LADY PAULA !! DE CAND TE NASTI SI PANA MORI ESTI INCONJURAT/A DE PERICOLE. REFERITOR LA CE SPUI, TU ESTI O,,EPAVA'' IN LEGATURA CU ACEST SUBIECT. NU NUMAI HEP POTI CONTACTA DE LA O POMPA CU APA PUBLICA. CE PRETENTII SA MAI AVEM CAND TE SPELI PE PICIOARE LA POMPA RESPECTIVA, ASTA SPUNE TOT.NU LA TINE MA REFER,CI LA TOTII BOSCHETARII DIN ORAS. AM VAZUT CU OCHII MEI, SI ALTE EXEMPLE NEGATIVE MAI SUNT... TU CE MASURI AI LUA VIS-VIS DE POMPA. RASPUNS- NIMIC...CA NU STI SI NICI NU POTI CHIAR DACA VREI.
Paula din TR pe 26 Aprilie 2015, 09:34
#6
Bravo,mai YSP din Buc*resti !
Deci,sa intelegem ca hepatita este ceva normal,iar cea de tip A este o forma acceptabila si permisa?Mama,mama,e plin de specialisti pe aici !!!As dori sa ne spui si noua ce altfel de boli putem contacta de la cainii maidanezi si zonele de depozitare a gunoaielor de la containerele Primariei,mai exact,ale firmei Polaris?
YSP- BUC. pe 26 Aprilie 2015, 08:55
#5
Ptr MARINICA
ESTI PE LINGA SUBIECT MARINICA !!! W X W NU SE REFERA LA CONTACT SEXUAL CI PRIN INJECTIE SAU ALTE CAI DE TRANSMITERE,, PE CARE CRED CA LE STII ", SI PRIN CONTACT ...... SE TRANSMITE - MARINICA !!!. MAI CITESTE BOIERULE !!?? HEPATIA,,TIP A'' FACI CUM SPUI MARINICA,,CU MINERUL DE LA POMPA''.
Marin pe 25 Aprilie 2015, 22:45
#4
wxw....esti prost sau te ascunzi???
Cite sute de oameni pun mina pe minerul pompei dar si pe teava pe unde c*rge apa???Ala nu e un contact sau contact e numai cel la care te gindesti tu???Daca ai vedea ce maini nespalate si ce fel de persoane pun mina pe pompa,sigur nu vei mai bea niciun pahar.Hepatita se ia si printr-o simpla atingere,depinde si de organism si imunitatea celui ce intra in contact cu persoana infectata.Intr-o tara normala si civilizata,astfel de surse de (apa potabila),erau demult inchise.De cite ori a venit Sanepidul sa dezinfecteze pompa???
wxw pe 25 Aprilie 2015, 21:29
#3
PTR DINU.
D.ul Dinu Hepatita B & C nu se i-a din apa de la pompa publica !!! Se ia pe cale parenterala si/sau prin contactul cu produsul biologic al bolnavului cu HEP B & C.Nu mai dezinforma lumea ?? Mai bine ai citi citeva randuri despre HEPATITE.
Dinu pe 25 Aprilie 2015, 13:08
#2
Atentie la pompa de pe 1907
S-au inregistrat multe cazuri de HEPATITA tip B si C.Persoanele cu probleme pot confirma faptul ca beau apa numai de acolo.Directia Sanitara ne poate spune ceva oficial?
Liviu pe 25 Aprilie 2015, 12:37
#1
lui Danut
Realist articolul,dar fraza de final,cred ca nu este pe placul primarului. Cum adica,sa execute Cuclea ordinul turnenilor ? Credeti ca-l doare pe el de ce se intampla in oras? In niciun caz. Acum au inceput din nou cu garduletele,o spoiala de asfalt si ceva marcaje facute cu var pe la intersectii. Chiar nu realizati ca de aici ies spagile ? Ceva imi spune ca,in c*rand,primarul va fi "executat" de turnenii pe care i-a mintit . Mai vedem dupa......6 mai.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.