Pe 20 sau 27 iunie, la Turnu Măgurele, Sporting Turnu va susţine unul dintre meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Comitetul Executiv al FRF a aprobat noul sistem de promovare în Liga 3. Nu se mai joacă un singur meci, pe teren neutru.

24 Aprilie 2015, 00:02 | 2059 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Sporting Turnu va sustine unul dintre meciurile de baraj pe teren propriu.

Obiectivul echipei de fotbal Sporting Turnu Turnu-Măgurele, promovarea în liga a III-a, poate fi realizat după 2 meciuri de baraj. Până acum, echipele participante la acest baraj ajungeau în cel de-al treilea eşalon după ce jucau un singur meci, pe teren neutru. Astfel, iubitorii fotbalului turnean vor avea ocazia să vizioneze, la Turnu Măgurele, una dintre partidele care vor decide dacă Sporting Turnu merge în liga a III-a. E o şansă pentru echipă, având în vedere modul cum este încurajată formatia pe teren propriu. Făcută publică încă din luna februarie a acestui an de secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal, Gheorghe Chivorchian, schimbarea sistemului de promovare în Liga 3 a 21 de campioane judeţene a fost aprobată joi, 23 aprilie, în cadrul ultimei şedinţe a Comitetului Executiv al FRF.

   Astfel, cele 42 de echipe campioane de judeţ din România vor trebui să joace în sistem tur-retur pentru a promova în Liga 3.  Acum, fiecare va avea avantajul stadionului propriu şi are şansa de a redresa ce iniţial a stricat, dacă a fost cazul. Meciurile de baraj vor avea loc în zilele de 20 şi 27 iunie 2015.

"Aprobă propunerea domnului Octavian Goga cu privire la datele şi modul de desfăşurare a barajului de promovare în Liga a 3-a (jocurile se vor disputa tur – retur în datele de 20.06.2015 şi 27.06.2015)", se arată în comunicatul postat pe site-ul FRF după Comitetul Executiv de astăzi.
După aflarea campioanelor judeţene, FRF va stabili adversarii direcţi din dublele manşe ale barajului.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.