Percheziţii în Teleorman şi alte 3 judeţe la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare.

23 Aprilie 2015, 10:24 | 2647 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia.

 În această dimineață, polițiștii efectuează 10 percheziții, în județele Olt, Teleorman, Argeș și Vâlcea, la persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul achizițiilor intracomunitare.

La data de 23 aprilie a.c., 50 de polițiști de investigare a criminalității economice, din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Argeș, Teleorman și Vâlcea, cu sprijinul luptătorilor de la acțiuni speciale din Olt, efectuează 10 percheziții domiciliare la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

Activitățile vizează mai multe persoane care, în perioada 2009-2013, în calitate de administratori ai unor societăți comerciale, ar fi efectuat achiziții intracomunitare și livrări de mărfuri (piese de schimb), pe teritoriul României, fără a înregistra în contabilitate operațiunile comerciale desfășurate.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 3.500.000 de lei.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Gojan pe 23 Aprilie 2015, 12:45
#1
FIRMELE LUI SIMIONESCU LA CONTROL
Se apropie DNA si de firmele lui Simionescu?!Dar de cele ale lui Dragnea,cand?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.