Disperare: chimiştii turneni au pătruns în Pavilion, să ceară socoteală conducerii combinatului. Ioan Ban, directorul general, bruscat de cativa muncitori.

21 Aprilie 2015, 00:05 | 3936 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Luni, 20 aprilie, după terminarea programului de lucru, angajaţii Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele au mers în faţa Pavilionului pentru a protesta. Conducerea nu a binevoit să coboare, astfel că muncitorii au intrat în Pavilion. Nici macar  atunci directorul general nu a dat vreun semn că doreşte să dialogheze, de aceea protestatarii s-au dus peste el în birou. Văzând că nu e de joacă, Ioan Ban a convenit cu muncitorii să poarte un dialog într-o sală de şedinţe. Numai dialog nu a fost, pentru că angajaţii au probleme foarte mari iar directorul este depăşit la toate capitolele, de la bunul simt pana la pregătirea de orice ar fi.

Dacă, până acum, conducerea a reuşit să tragă de timp, după acest protest nu se ştie cum vor evolua lucrurile. S-au făcut ameninţări voalate la adresa conducerii, ameninţări care se pot pune în practică, deoarece disperarea este uriasa. Ioan Ban  a fost bruscat de o parte dintre muncitori. În următoarele zile se poate ajunge iarăşi la Primăria Turnu Măgurele, acolo unde pot fi chemate autorităţile judeţene şi centrale.

Ultimii bani primiţi de chimişti au fost în urma unui protest în faţa Primăriei. Doar în felul acesta se mai pot lua bani, fiindcă la toţi le e teama de mişcări de stradă şi de ieşirea la suprafaţă a hoţiilor. E nevoie doar de puţin curaj, pentru că numai aşa problemele se vor rezolva şi chiar cu rapiditate.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
cucu din padurea verde pe 24 Aprilie 2015, 20:19
#15
Suntem si noi pe aici?
Tonul comentariilor a scazut mai rau decat emisiunea lui Capatos. La asa cetateni (si nici macar nu e exemplul cel mai concludent), nu e de mirare ca se alege praful de cetate.
Ilie de la scularie pe 24 Aprilie 2015, 07:00
#14
@idiotului nr. 13
Mein Idioten Kamarad, mămica și tăticul tău când s-au apucat să te conceapă au fost de bună credință. Nu, ei nu sunt de vină pentru ce-a ieșit, vinovată e tanti Ereditatea. Asta dacă au fost treji. Dar dacă tu ești rezultatul unui f..t la după un pahar în plus, este explicabilă apetența pentru scatofagie. Marș înapoi în cocină idiot congenital ce ești!
ilie nistor si ilie de la scularie pe 22 Aprilie 2015, 14:42
#13
acord
Suntem doi prosti si pe deasupra si bulangii.
Ilie de la scularie pe 21 Aprilie 2015, 21:34
#12
@Ilie Nistor
A, și încă ceva. Analfabet ești tu imbecilule, mă-tii se scxrie despărțit de cratimă. sau trebuie să-ți explic ce este aia o cratimă? Nu, că ar fi prea mult pentru ziua de azi.

Ilie de la scularie pe 21 Aprilie 2015, 21:29
#11
@Ilie Nistor
Dement furios, și imbecil pe deasupra, de ce te atingi de alte persoane? Cu mine ai meciul, nu cu mama javră ordinară. Vită încălțată, decât să bați câmpii, mai bine te abții. Ce propui tu idiotule frizează noaptea minții. Idiotule, cum poți susține asemenea inepții? Cum să ții un deținut ca-n lagăr? Te ia Ioropa de urechi boule. Cum să propui ca opoziția (Ing. Bâciu) să se amestece în plăcinta asta boule? Ca să se vaite Dragnea și Ponta că liberalii sunt amestecați aici? Aia vrei licheaua dracului, scăldătoarea cui te-a închinat? Dementule, cum să preia staul o societate privată? Vrei naționalizare? Adică să ia Dragnea combinatul, ca să se șteargă urmele? Băi, tu nu ești doar un idiot cu gura mare, tu chiar ești o lichea ordinară. Numai că, cu mine nu ține jocul tău idiotule. Te-am citit mereu, ți-am arătat implicațiile, așa că nu mai poți convinge pe nimeni pațachina dracului. Stai să nu încep eu să te caut la așternut, că dai de dracul cu mine. Ți-o promit solemn.
Ilie Nistor. pe 21 Aprilie 2015, 17:28
#10
Lui ilie de la.... PUSCARIE.
Cristosii matii de idiot si de mafiot betivan. N-o sa am liniste pana nu te bag acolo unde iti este locul: ORI LA BUSCARIE, ORI LA CASA DE NEBUNI. Javra, j*****e, dement, fost latrau la sec*ritate, DACA TE CREZI DESTEPT SPUNE TU O SOLUTIE VIABILA, NU COMENTA CA UN CRETIN CEEA CE SPUN ALTII. EU AM FACUT O PROPUNERE, SA PREIA COMBINATUL DL ING. BICIU IMPREUNA CU DL ING TABARA- UNUL DIRECTOR GENERAL SI ALTUL DIRECTOR TEHNIC( NU CONTEAZA CUM). DE UNDE STII TU, MAI DERBEDEULE, CA ION NICOLAIE NU ARE DATORII LA STAT??. ARE SI CHIAR FOARTE MARI. EU AM PROPUS SA FIE ADUS LA COMBINAT CA PUSCARIAS, NU CA PATRON, SA SUFERE ALATURI DE OAMENII DE CARE ISI BATE JOC. DAR UN ANALFABET CA TINE N-ARE CUM SA PRICEAPA!
şomer pe 21 Aprilie 2015, 17:15
#9
1 lună
Atît mai avem şi plecăm din "comuna" asta. Oraş nu se mai poate numi. Vă veţi mîndri c-aţi avut odată un combinat, cum vă mîndriţi c-aţi avut IME, Conserve, Mobila, Abator, Unitate militară,etc. Să vă stăpîniţi sănătoşi sărăcia şi să trăiţi nepoluaţi, că personal de repornire nu mai găsiţi. Cei care-n al "12-lea ceas", au avut posibilitatea să se treacă-n şomaj, de frică să nu-şi piardă "locul de muncă" multe compătimiri. Nu-şi dau seamă cît vor avea de suferit şi aici mă refer la nepensionari.
unu bula pe 21 Aprilie 2015, 14:22
#8
bîtu costica...
era precupeț a murit la 90 de ani si inca era lucid cu credinta lui de-a nu face rau la oameni si să-i ajute.

D-le Pelea Iacob poate cititi aceste randuri,daca tot sunteti un conducator atât de bun care a administrat o bună perioadă de timp acest combinat,de ce nu se vede nici o urma de progres de la revolutie. daca sunteti senil de ce nu lasati locul altui om mai tanar sau cumva crede-ti ca acest combinat nu functioneza pt.că sunteți indispensabil.A-ți invațat atâta carte ca să ce...
stavaru pe 21 Aprilie 2015, 14:06
#7
ion
stavaru ion sa il pupe la puta pe ion nicolaie al lui cool grin cool grin
Ilie de la scularie pe 21 Aprilie 2015, 13:09
#6
@Ilie Nistor
E clar, la tine tine de patologia psiatrica. Mein Idioten Kamerad, cum vine asta? Ori esti arestat, ori nu? Cum vine asta? Sa-ti continui afacerile tu ca mafiot din inchisoare? Sunt destule institutii care sunt indrituite la rezolvarea problemei acestui conflict de munca. Ce sa intervina presedintele? E datoria lui s-o faca? Idiotule, numai daca are datorii la fisc se poate pune sechestru pe conturi, sau in ultima instanta sechestru pe bunuri mobile sau imobile. Or Nicolae nu are datorii la stat idiotule! Nu vezi ca bati campii? Ca diareea verbala a ta explica unde este problema? Nas-tu'Ponta ce face? Doarme in ghete? Are atributia de a cere serviciilor de informatii sa vada ce si cum. Dar daca in afacere sunt amestecati toti penalii din PSD pana in gat? De aia ii dai tu zor cu preluarea de catre stat a combinatului? Sa stergeti urmele? Bai boule imbecil, asta inseamna nationalizare, si UE nu cred ca ar ierta statul roman. Infriegementul il paste!
oreste pe 21 Aprilie 2015, 12:15
#5
precizare
da ! sa-l vanda ! REMAT-ul abia asteapta sa soseasca marfaaaa..intre timp fer-ul vechiu de toate oazele s-a mai ieftinit! asta ca o gluma cu abureala ca ar putea fi vandut altui investitor !cereti patronului inlocuirea de urgenta a conducerii corupte ( care cu cinism si aroganta spunea ca.... si daca ne schimbati ?! ce o sa fceti ! tot asa va merge ! sic ! de parca dumnealor ar fi de neinlocuit, de fapt cimitirele sunt pline de neinlocuibili ! )si inlocuirea ei cu una competenta,care sa asigure functionarea combinatului, plata salariatilor, a utilitatilor, etc. !
cornel pe 21 Aprilie 2015, 07:29
#4
@ion stavaru
PCR, PCR, PCR. TRECEAU BATALIOANE ROMANE CA ION STAVARU CARPATII SI LA JUMATATEA DRUMULUI MUREAU CA PROSTII!!
ahh pe 21 Aprilie 2015, 07:02
#3
da
pe ei pe mama lor de hoti... snake
Ilie Nistor. pe 21 Aprilie 2015, 06:27
#2
IIndemn la fermitate, dar in limitele legii.
Salariatii-nu numai muncitorii!- trebuie sa se solidarizeze, macar acum cand le-a ajuns funia la par si sa ceara o intalnire CU TOTI PARLAMENTARII DIN JUDET SI CU OFICIALITATILE JUDETENE SI LOCALE. FOARTE IMPORTANT ESTE SA FIE PREZENTATE DATELE PROBLEMEI PENTRU A STI CE ESTE DE FACUT. IN PRINCIPAL SE PUNE INTREBAREA UNDE SUNT BANII DIN PRODUCTIA REALIZATA, EI AR TREBUI SA AJUNGA SI PENTRU SALARII SI PENTRU MATERII PRIME SI UTILITATI!!!. CURTEA SUPREMA DE JUSTITIE ARE COMPETENTA DE A HOTARI CA ION NICOLAIE SA FIE TRANSFERAT IN ARESTUL POLITIEI TURNU MAGURELE SI TRIMIS ZILNIC SUB PAZA LA COMBINAT PANA LA REZOLVAREA TUTUROR PROBLEMELOR, INCLUSIV RELUAREA PRODUCTIEI. REGIMUL DE DETENTIE SA FIE DE TEMNITA GREA, CU HRANA O DATA PE ZI. DACA NU MAI ESTE IN STARE DE NIMIC SA FIE OBLIGAT SA-L VANDA. AM AUZIT CA SANT OFERTE DE CUMPARARE. PARLAMENTARII POT CERE INTERVENTIA PRESEDINTELUI SI A GUVERNULUI. SE POATE PROMULGA SI O LEGE SPECIALA, IN LIMITELE CONSTITUTIEI SI ALE NORMELOR U.E. .
Stavaru Ion pe 21 Aprilie 2015, 05:17
#1
TRAIASCA IOAN NICULAE
Bai FRAIERILOR sunteti MORTI fara DOMNUL IOAN NICULAE!!!! LOL LOL LOL
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.