Un alt Dănuţ care impresionează prin incompetenţă: Dănuţ Emanoil Cone - un şut în fund, un pas înainte. Dezastru şi faliment în instituţiile unde a fost director. Acum împarte bani pentru proiecte rurale!

20 Aprilie 2015, 00:05 | 4551 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Danut Cone, un incompetent care a falimentat toate institutiile pe unde a trecut.

Diverse personaje din Turnu Măgurele au ajuns în posturi importante la Bucureşti sau Alexandria. Ne-am bucura, dacă aceştia ar avea vreun grad de competenţă într-un domeniu, însă sunt nişte marionete propulsate politic de Liviu Dragnea. Lingăii de casă ai jupânului Teleormanului se lăfăie în posturi pentru care primesc sinecuri generoase( pe lângă clasica şpagă), astfel că ne râd în nas cu suficienţă. Majoritatea celor trimişi de Dragnea să îl reprezinte în divesrse funcţii sunt nişte indivizi care n-au făcut ca iarba să moară din mâna lor. Angajaţi permanent la stat, cu proptele politice, câştigă sume uriaşe, cu care îşi construiesc averi de invidiat.

Un astfel de personaj este şi Dănuţ Emanoil Cone, o nulitate devenită şef al unei agenţii judeţene. Privind CV-ul lui D.Cone, îţi dai seama că nu a fost decât un incompetent, dat afară mai mereu din cauza dezastrului în care a dus unităţile pe care, chipurile!, le-a condus. Să facem o scurtă recapitulare a activităţii acestui adevărat "ucigaş de instituţii". Pe unde a trecut, a pârjolit totul. Între 1988 şi 2001 a fost şef autobază şi director la IJTL Teleorman; S.C.Transloc S.A Teleorman.; S.C.Turristrans S.A. Turnu Măgurele. Le-a adus la faliment, niciuna nu mai există. A trecut la R.A.Sago, fiind director executiv şi coordonator al activităţii de transport local. Dezastru şi aici, transportul local e doar amintire în Turnu Măgurele, doar două microbuze mai fac, din când în când, nişte curse pe la Ciuperceni.

In 2003, competenţa sa în materie de transport i-a adus un şut puternic în fund şi a fost numit şef sector la SC TAC SA, coordonator al activităţii de captare şi distribuţie apă potabilă. Ce legătură avea un subinginer auto, care a terminat Institulul Superior din Piteşti, cu apa şi canalizarea, doar Dragnea şi ciracii lui ştiu! Oricum, după aducerea în faliment a SC TAC SA, Dănuţ Cone a mai făcut un pas înainte şi a devenit director la SC Calor Serv Turnu-Măgurele, instituţia care distribuia energie termică în oraş. S-a tremurat în draci, astfel că foarte mulţi turneni s-au debranşat de la societatea de căldură, aşa că şi aceasta a dat faliment. Nu-i nimic şi-a spus Cone D., mergem înainte.

A devenit director la Aqua Tur, dar, ghinion!, şi aceasta falimentează. Nicio problemă, devine director la Apa Serv, filiala Turnu Măgurele. După dezastrul din ianuarie-februarie 2012, când apa a îngheţat pe conducte şi oraşul a rămas fără apă potabilă câteva zile, situaţia repetendu-se de câteva ori, Dănuţ Cone a fost dat afară însă, precum în filmele cu proşti, a fost înaintat ca şef departament la Apa Serv Alexandria. Cum e o catastrofă în materie de orice, Apa Serv Alexandria l-a dat afară cu uşurare, astfel că Dănuţ Emanoil Cone a devenit, nici mai mult, nici mai puţin, decât şef al sucursalei Teleorman a Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. Ce competenţă, ce valoare are acest individ? Niciuna, însă e ţinut în funcţii doar pentru că e un cadru pesedist de nădejde. Şi ne mirăm că Turnu Măgurele e sărac sau că Teleorman a devenit polul sărăciei!

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
ursu pe 23 Aprilie 2015, 22:40
#9
Un director de nota 10
A fost un director fara un pic de discernamant la IJTL Turnu Magurele impreuna cu Barac Danut, fostul lider de sindicat, care acum este director la fondul de vanatoare Seaca. Au mancat o gramada de bani pe spinarea muncitorilor din 1997 pana a lichidat firma.
x pe 21 Aprilie 2015, 21:54
#8
arogantul
dan cone un rom arogant si fudul

dabut pe 21 Aprilie 2015, 20:43
#7
am luat linie de saptari
ura ura ca va inchid gura
un turnean pe 20 Aprilie 2015, 21:18
#6
parerea mea !
Nu stiu ce ma face sa cred, dar autorul artucolului nu este strain de...Apaserv si in general de toate societatile ce au apartinut peimariei sau Cons Judetean !E posibil tot un fost sau...actual director pe la apa!Dupa parerea mea,Dan Cone a fost un nanager bun pe oriunde a lucrat!Si un om cu bun simt ce-si respecta oamenii din subordine!Referitor la problema din 2012;din c*riozitate,am asistat si eu la lucrarea de reparatie!Acolo s-a retezat sudura la cond de polietilena!Apaserv nu a avut nicio vina!Vina apartine constructorului care a facut lucrari de mantuiala!Se vor mai repeta...astfel de incidente!Iar a propos de noul loc de munca,interesati-va prin comune,la cei cu asociatii!Nu s-au dat bani decat pe proiecte viabile!Oamenii il apreciaza !
un turnean pe 20 Aprilie 2015, 20:24
#5
indignare!
Am postat acum 20 de minute un mesaj,civilizat,pt ca sunt un intelectual,si vad ca nu-l postati !Postati numai ce va convine!Nu este cinstit fata de cititori !
PROFI LAM pe 20 Aprilie 2015, 09:50
#4
Ai dreptate D-le Stan
Veneticul Sing.Voicu a ramas imbracat in geaca aia rosie de la alegeri.Pe la serviciu merge mai putin ca nu are timp,dar dupa femei are timp.Inca un prost care este pus sef de catre PSD.Daca il scuturi mai bine,nu iese nimic din el.Da,astia sint oamenii adunati de Mohanu si mentinuti in functii de Cuclea.
turneanul pe 20 Aprilie 2015, 07:52
#3
sefi
Așa o fi, nu ne putem pronunța pentru ca nu știm din documente rezultatele lor dar în același timp ne amintim cu groază de "competenții" propuși de PDL în funcții în 2009.Rezultatele lor le simțim și acum după 3 ani de la debarcarea lor (jaful din instituții sub bagheta lui Nițulescu au lăsat urme adânci ) fapt care ne provoacă frisoane, vorba poetului "se sparie gândul"
Stan pe 20 Aprilie 2015, 06:56
#2
Gheorghe...nu trebuie uitat
„Inginerul”(subinginerul) Voicu Gheorghe poate fi pus, cu toate etichetele, în rând cu cei de la primul comentariu.
alt Dan pe 20 Aprilie 2015, 00:38
#1
Prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul
La fel ca Danut Cone este si fratele lui,Cornel Cone si Procopiescu Nicu.Astia sunt oamenii promovati de catre alte nulitati,Mohanu sau Dragnea.Niste subingineri incapabili care au ales politica PSD pentru a reusi in viata.Sa nu uit,astia sunt fini si nasii unui alt incapabil numit Cuclea Danut.De ani buni ne reprezinta si ne conduc asa cum este descris in articol.Prosti dar,sefi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.